![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by lachrint Κυριες και κύριοι δεν έχω κάτι κακό να γράψω (περίεργο!) Απλά να σας θυμίσω ότι υπάρχω μαζί με το ασημί civic ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1342 (permalink) |
|
Valve Cap
iTrader: (0)
|
Jimp είναι δυνατό να μην υπάρχει σαμαράκι στην πατρίδα????
από σαμαράκια μέχρι λακούβιτσες και ολόκληρες τρύπες έχει.. όλο και κάτι θα βρούμε..Πάντως δεν έχω καταλαβει ακριβως για ποιον θορυβο λετε αλλα καθε πρωι και εγω που ακουγα ενα πολυ συντομο ηχο δεν ξερω με το μυαλο μου το εχω συνδεσει οτι και καλα κλειδωνει το πορτ μπαγκαζ ξερω εγω ετσι νομιζα μεχρι τωρα..δεν ειναι αυτο??? |
|
|
|
|
|
#1343 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1344 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
japan και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει στο ξεκίνημα της ημέρας ακούω θόρυβο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και επίσης όταν μπαίνω μέσα τρίζουν τα αμορτισέρ. στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απο το κρύο αλλά το κάνει και τώρα που ειναι ο καιρός καλός.τα φρένα μου όταν κάνω διαδρομή και ζεσταθούν τα νιώθω σαν να μην πιάνουν καλά και μιλάω σε διαδρομή με πολλές στροφές δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
|
|
|
|
|
|
#1345 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Μετα το πρωτο σερβις πριν μια εβδομαδα και αφου βρηκαν βασει αριθμου πλαισιου οτι το χειροφρενο ειναι για ανακληση, μου ειπαν οτι σε 20 μερες θα με ειδοποιησουν. Τελικα με φωναξαν σε 3 εργασιμες (την Πεμπτη πηγα) και αλλαχτηκε το χειροφρενο. Αλλαζεται μονο ο λεβιες του χειροφρενου που βγαινει με 4 βιδες. Ειχαν προβλημα - λεει- τα δοντακια. Η αληθεια ειναι πως τωρα που αλλαχτηκε ειναι πολυ πιο σφιχτο και στιβαρο.
Διαβαζω για τα πολλα προβληματα που εντοπιζετε καποιοι. Το πρωινο τριξιμο απο πισω το εχω ακουσει κι εγω ( μια φορα εντονα, μια φορα ανεπαισθητα) το οποιο σταματησε μετα απο λιγα μετρα. Ενος φιλου το type s το κανει καθε πρωι. Μου ακουγεται σαν να εχουν κολλησει οι δισκοπλακες απο το χειροφρενο. Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα -προς το παρον- και μπορει να ειμαι απο τους τυχερους. Μην ασχολειστε και τοσο πολυ γιατι θα σαλταρετε. Τα τριξιματακια δεν μπορεις να τα αποφυγεις στους κολοδρομους, ουτε και τη διαστολη συστολη κυριως το καλοκαιρι. Πηρα το αμαξι τελη Οκτωβρη και μετα απο μια βδομαδα εριξε ενα χαλαζι που μου εκανε τρεις γουβιτσες στο καπω, οι οποιες φαινονται αν το παρατηρησεις. Τρελαθηκα....αλλα το ξεπερασα. Σημερα το εχω ξεχασει. Κουλαρετε |
|
|
|
|
|
#1346 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Ο θόρυβος στην μπροστινή και πίσω ανάρτηση δεν είναι υπερβολή. Άλλο σφικτό αυτοκίνητο άλλο έντονο κοπάνημα με θόρυβο. Το κοπάνημα το ανέχομαι τον θόρυβο όχι. Όσον αφορά τους τριγμούς αυτοί υπάρχουν και μόνο λόγω της ανάρτησης και της ταλάντωσης που προκαλεί στις ατέλειωτες λακκούβες των ελληνικών δρόμων. Το ένα φέρνει το άλλο και γίνεσαι πιο καχύποπτος. Φυσικά δεν έχουμε κάποιο ηλεκτρικό ή μηχανολογικό πρόβλημα που να έχει απασχολήσει κάποιον από εμάς όπως στον ανταγωνισμό, όμως πολλές φορές είναι αυτά τα μικρά και πρακτικά μικρής σημασίας προβλήματα που σ' εκνευρίζουν στην συμβίωση με το αυτοκίνητο. Είμαι σίγουρος ότι στην Χόντα τα ξέρουν και αναζητούν λύσεις στα νεώτερα μοντέλα παραγωγής και στο f/l του άλλου χρόνου.
Την Τρίτη θα φτιάξουν τελικά το χερούλι στον τοπικό αντιπρόσωπο και θα μάθω νεώτερα για τα υπόλοιπα θέματα -αν ξέρουν. |
|
|
|
|
|
#1347 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Θα συμφωνησω με τον Skam.Και πιστευω αρχες τις εβδομαδος να ξεκαθαρισει το θεμα για το ποια αμορτισερ και με ποιο κωδικο θα μας βαλλουν σε οσους εχουν προβλημα. Skam, φορουμ των 4τροχων καποιος με ονομα tifozi,εγραψε οτι θα αλλαξει αμορτισερ και ελλατηρια απο το εμποριο. Απλως θελει να το χαμηλωσει απο οτι καταλαβα. Του εγραψα χθες pm να με παρει ενα τηλεφ αλλα ισως ακομη να μην εχει δει το μηνυμα. Τον ξερεις εσυ ???? Να τον ρωτησουμε αν ειχε τους χτυπους που εχουμε και αν τωρα με τα νεα αμορτισερ-ελατηρια που θελει να βαλει, η εβαλε, πως συμπεριφερεται το αμαξι,αν εχει χτυπους.
|
|
|
|
|
|
#1348 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Δεν τον ξέρω παρόλο που γράφω χρόνια εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Ο παράγοντας άνεση είναι υποκειμενικός στο επίπεδο μας και εξαρτάται από τα όρια ανοχής ή ευχαρίστησης του καθένα. Εμένα παράδειγμα με νοιάζει να εξαλειφθεί ο θόρυβος ακόμα και εις βάρος της άνεσης δίχως όμως να επηρεαστεί η οδική συμπεριφορά. Από την τελευταία είμαι ευχαριστημένος παρά των όποιων κλίσεων παίρνει το αμάξωμα σε σχέση με το τρίθυρο. Κάποιος άλλος όμως θα θυσίαζε κάποια πράγματα για ένα πιο οικογενειακό σεταπ αφού οι χώροι προδιαθέτουν για οικογενειακή χρήση.
Αν λοιπόν δεν μπεις μέσα και να κινηθείς με το αυτοκίνητο ή ακόμα καλύτερα να το οδηγήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις και να έχεις γνώμη. Για μένα την λύση σίγουρα θα την δώσει η χόντα και έπειτα οι όποιοι βελτιωτές. |
|
|
|
|
|
#1349 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Και για μενα αυτος ο θορυβος με ενδιαφερει να ξαλειφθει ,αλλα βλεπω πως δεν εχουμε λυση με τα βελτιωμενα αμορτισερ που δεινει η Sachs. Βλεπω οτι κοροιδευει τη Χοντα 2 χρονια τωρα στελνοντας συνεχεια βελτιωμενους κωδικους. Αραγε αυτα τα αμορτισερ πoιος τα πληρωνει, η χοντα αγγλιας η ο προμηθευτης Sachs ???? Την εργασια σιγουρα η Χοντα τη πληρωνει παντως, ετσι νομιζω. Υπομονη μεχρι αυτη τη βδομαδα παιδια....
|
|
|
|
|
|
#1350 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ασχετη ερώτησης!!!
όταν συμβαίνει μια "κακή" εκκίνηση,δλδ να σβήσει η μηχανή είτε να κοντέψει να σβήσει λόγο χαμηλού πατήματος του πεντάλ γκαζιού πχ, προκαλείται σημαντική φθορά στον κινητήρα ? |
|
|
|
|
|
#1352 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
καμιά φορά φοβάμαι να το πατήσω και πολύ . . .καταλαβαίνεις .. είναι καινούριο ακόμα και και σέβομαι όσο μπορώ περισσότερο! |
|
|
|
|
|
|
#1353 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1355 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Παιδιά είναι αίσχος να έχω πληρώσει 24000€ ήτοι 8200000 δραχμες και να ακούω κρικ κρακ κάθε φορά που ξεκινάω το αυτοκίνητο τι να πω το seat Cordoba είχα πριν και ήταν σκυλί δεν καταλάβαινε τίποτα τώρα με αυτό το χερούλι δεν ανοίγει εύκολα βρωμάει πολλές φορές έντονα στην καμπίνα δεν ξέρω απο που τα αμορτισέρ είναι χάλια και στην τελική δεν τρελαίνομαι και με τον κίνητηρα πολύ αργός στις χαμηλές στροφές
Last edited by skam; 11th May 2008 at 21:47. |
|
|
|