![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; εγώ να το αλλάξω; η στον αντιπρόσωπο;... | ||
| Help Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1363 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
πάντως για τον κίνητηρα που αργίζει να αρπάξει είναι λίγο άσχημο και ειδικά όταν θέλεις να κάνεις προσπέραση και είσαι σε χαμηλές στροφές ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι,πιο πολύ με ενοχλεί αυτό παρα τα αλλά που είπα.
|
|
|
|
|
|
#1364 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πρεπει να κατεβασεις ταχυτητα σε αυτη τη περιπτωση. Αλλιως επρεπε να ειχες παρει αμαξι με Turbo ,αλλα πιστεψε με θα ειχες πολυ σοβαροτερα προβληματα στο μελλον και θα ειχες αυξημενη καταναλωση. Σκεψου ποσο εχει και θα παει η βενζινη .....
|
|
|
|
|
|
#1365 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πρεπει να κατεβασεις ταχυτητα σε αυτη τη περιπτωση. Αλλιως επρεπε να ειχες παρει αμαξι με Turbo ,αλλα πιστεψε με θα ειχες πολυ σοβαροτερα προβληματα στο μελλον και θα ειχες αυξημενη καταναλωση. Σκεψου ποσο εχει και θα παει η βενζινη .....
|
|
|
|
|
|
#1366 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ο καθένας με τον πόνο του παιδιά άλλα τελικά δεν έχω βγάλει άκρη με το τρίξιμο στο ταμπλό. Κοίταξα για το στεφάνι πάνω από το στροφόμετρο άλλα τελικά ο θόρυβος δεν ακούγεται από εκεί. Φαίνεται πως έρχεται από το βάθος, ίσως το σημείο ένωσης του ταμπλό και του παρμπρίζ ή από κάτω από το ταμπλό, οπότε άντε να βγάλω άκρη. Ξαναλέω, και ελπίζω να μή γίνομαι κουραστικός, ότι συμβαίνει βράδυ ή πολύ πρωί, λόγω συστολών προφανώς.Τι να κάνω να πάω να το λύσουν;Με βαριά καρδία θα το κάνω αν χρειαστεί. Δεν είμαι υπερ των λυσιμάτων.
Δυο θέματα ακόμα, ένα εκ των οποίων σοβαρό. Έχω αντιληφθεί τουλάχιστον τρεις φορές το αυτοκίνητο να σπινιάρει με πρώτη ταχύτητα. Άραγε το vsa δεν αναλαμβάνει και χρέη anti spin; Τέλος για αυτούς που λένε ότι το αμάξι βρωμάει, στο δικό μου το μόνο που βρωμάει απαίσια όμως, είναι το τασάκι πίσω από το κιβώτιο ταχυτήτων. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Υ.Γ Παρακαλώ αν κάποιος έχει ασχοληθει με θέμα αλλαγής λαμπών HID να μου στείλει, γιατί όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο μήνυμα δεν έχουν την απόδοση που θα περίμενα! |
|
|
|
|
|
#1367 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
ξέχασα να πω ότι σήμερα το πρωι όταν πήγα να βγω απο το αυτοκίνητο έπεσε μια βίδα κάτω εκεί στα πόδια μου μια μικρή. δεν ξέρω απο που έφυγε αλλά την κράτησα για να την δείξω όταν θα πάω για σερβις.
|
|
|
|
|
|
#1368 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Μου έιχε συμβεί και μένα πριν δύο μήνες περίπου. Όταν ρώτησα στο συνεργείο μου ειπαν οτι δεν μπορούν να βρούν το σημείο από όπου έφυγε, ούτε μπορούν να επιβεβαιώσουν αν προέρχεται από το δικό μου αυτοκίνητο. Την κράτησα και γω, μή έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω.
|
|
|
|
|
|
#1369 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
ερχοντε σε ολους οι επιστολες με τις ανακαλεσεις τον αυτοκινητων ?εμενα δεν μου εχει ερθει τιποτα ουτε και το πρωτο ερωτηματολογιο .εστιλα χτες email απο το site της χοντα ελλαδας για αυτο το θεμα να δω τη θα μου απαντησουν.
|
|
|
|
|
|
#1370 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Johnarakaras, όσον αφορά το ζήτημα με το σφιχτό χερούλι στην πόρτα του οδηγού, έσφιξα την εσωτερική βίδα και όντως είδα διαφορά. Thanks!
|
|
|
|
|
|
#1371 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Επειδή είχα τούρμπο παλιά σε καταλαβαίνω. Είχα μάθει με ροπή χαμηλά και αρχικά νόμιζα ότι το αυτοκίνητο είναι αργό. Όμως όπως όλα τα πολυβαλβιδα έχει την ροπή ψηλά αλλά και δυνατότητα να λειτουργήσει σε ψηλότερες στροφές. Τα τούρμπο "ψοφάνε" μετά τις 5000 στροφές και μέχρι τον κόφτη απλά δεν αποδίδουν παραπάνω ενώ τα πολυβάλβιδα και ειδικά τα vtec δίνουν από τις 4000 και πάνω μέχρι τον κόφτη 3000 περίπου στροφές μετά. Απλά δουλεύεις το μοτέρ ψηλότερα, έτσι είναι η φιλοσοφία του. Μόλις το καταλάβεις θα δεις ότι είναι απόλαυση! Φαντάσου τι θα γίνεται στο τρομερό type-r!
|
|
|
|
|
|
#1372 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1375 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Πραγματι το τασακι ετσι και εχεις σβησει τσιγαρο βρωμαει σα βοθρος!!!!
Ποια ακριβως εσωτερικη βιδα εσφιξες για το χερουλι; Εμενα μου ξηλωσανε ολη την πορτα για να μαλακωσει |
|
|
|
|
|
#1376 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
εκτός του οτι είμαι φανατικός αντικαπνιστής,αλλά ακόμα κι αν κάπνιζα,δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκκατομύριο να καπνίζω μέσα σε αυτό το αμάξι...γενικά σε κανένα αμάξι,πόσο μάλον σε αυτό!
|
|
|
|
|
|
#1377 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote: