Civinfo

5.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by psychaos Kαλησπερα σε ολους!Εχει παρουσιαστει σε κανέναν ενας χαρακτηριστικος θόρυβος απο το ντεπόζιτο της βενζίνης σαν να πηγαινοέρχεται το καυσιμο? (που αν ...

Help Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 13th May 2008, 10:41   #1401 (permalink)
Valve Cap

giorgosrallyman's Avatar

Quote:
Originally Posted by psychaos View Post
Kαλησπερα σε ολους!Εχει παρουσιαστει σε κανέναν ενας χαρακτηριστικος θόρυβος απο το ντεπόζιτο της βενζίνης σαν να πηγαινοέρχεται το καυσιμο? (που αν τα λέω καλα βρίσκεται απο κάτω απο τα καθίσματα?)
Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Ακόμα κι αυτό αποτελεί.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? Έλεος!
giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 11:26   #1402 (permalink)
Wheelnut

g_bak's Avatar

Quote:
Originally Posted by giorgosrallyman View Post
Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Ακόμα κι αυτό αποτελεί.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? Έλεος!
Μα και βέβαια όχι ! Το να ακούς τη βενζίνη πλατσα - πλούτσα μέσα στο ρεζερβουάρ αυτές τις μέρες είναι ευτυχία ! Γιατι, μάλλον, σημαίνει οτι ΕΧΕΙΣ βενζίνη !
g_bak is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 12:19   #1403 (permalink)
Valve Cap

giorgosrallyman's Avatar

giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 13:33   #1404 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Παιδια για τα αμορτισερ ακομη περιμενω. Το εχει παρει πανω του ο υπευθηνος του συνεργειου. Ψαχνουμε να βρουμε αν τα αμορτισερ των μοντελων 2008 ταιριαζουν στα δικα μας του 2006. Εχουν διαφορετικο κωδικο,ακομη και απο τα τελευταια βελτιωμενα, και δε μπορουμε να εξηγησουμε γιατι. Παντως υπαρχει καλη επικοινωνια και εξυπηρετηση μεχρι στιγμης. Επισης ψαχνει και για το αν υπαρχει αναβαθμιση του εγκεφαλου, οπως μας εχει πει ο φιλος μας Skam. Αλλα και για το χειροφρενο.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 13:50   #1405 (permalink)
Valve Cap

tsampinio's Avatar

Quote:
Originally Posted by JAPAN View Post
εγω την πρωτη φορα που το ξεκιναω το αμαξι την μερα ακουω κατη κρακ κρουκ απο πισω και μετα απο λιγω σταματαει μετα οσες φορες και να το σταματισω και να το ξεκινησω μες την υπολυπη μερα δεν ακουγετε τιποτα .την αλλη μερα μολις το βαλω μπρος να ξεκινησω παλη τα ιδια .το εχει αλλος αυτο?
φιλε και εμενα ακουγεται αυτο σε καθε ξεκινημα που ειναι κρυο το αυτοκινητο. οταν εκανα το service σε συνεργειο στη Ναυπακτο και το ανεφερα το δοκιμασε ο μηχανικος αλλα τιποτα διοτι δεν ακουγεται ποτε εκτος απο το πρωτο ξεκινημα της μερας.
τον αλλο μηνα θα το παω στο Σουρλατζη απο οπου και το πηρα για το service των 20000 και μου ειπαν θα το κοιταξουν, ειχα παρει και στο σαρακακη και κανεις δεν μου εδωσε μια απαντηση στο γατι το κανει.

με ενοχλει παρα πολυ ιδιως οταν βαζω και πισω ατομα γινεται πολυ πιο εντονο και ενοχλειτικο.

ακουω μερικες φορες οταν τα παραθυρα ειναι μισανοιχτα θορυβους απο τις πορτες.

ελπιζω κατι να γινει στο service και να καλυτερεψουν τα πραγματα γιατι ωρες ωρες ξενερωνω πολυ!
tsampinio is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 13:59   #1406 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Από Αθήνα το αγόρασες tsampinio;;; Από τον Φώτη;
Τέλος πάντων, σε μένα σήμερα άλλαξαν το χερούλι. Ουσιαστικά αλλάζει όλο το μηχανισμό αφού μόνο η κλειδαριά μένει. Έμεινα ευχαριστημένος από την δουλειά της mobility στο αυτοκίνητο μου ενώ όπως πάντα όλοι ήταν ευγενικοί.
Στην αναφορά μου για την πρόοδο στο θέμα των ανταλλακτικών μου συνέστησαν υπομονή επειδή είναι μεταβατικό το στάδιο ακόμη. Για να δούμε...
skam is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 14:02   #1407 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Σου ειπαν κατι αλλο για τα αμορτισερ Skam???
Old 13th May 2008, 14:42   #1408 (permalink)
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

Quote:
Originally Posted by tsampinio View Post
φιλε και εμενα ακουγεται αυτο σε καθε ξεκινημα που ειναι κρυο το αυτοκινητο. οταν εκανα το service σε συνεργειο στη Ναυπακτο και το ανεφερα το δοκιμασε ο μηχανικος αλλα τιποτα διοτι δεν ακουγεται ποτε εκτος απο το πρωτο ξεκινημα της μερας.
τον αλλο μηνα θα το παω στο Σουρλατζη απο οπου και το πηρα για το service των 20000 και μου ειπαν θα το κοιταξουν, ειχα παρει και στο σαρακακη και κανεις δεν μου εδωσε μια απαντηση στο γατι το κανει.

με ενοχλει παρα πολυ ιδιως οταν βαζω και πισω ατομα γινεται πολυ πιο εντονο και ενοχλειτικο.

ακουω μερικες φορες οταν τα παραθυρα ειναι μισανοιχτα θορυβους απο τις πορτες.

ελπιζω κατι να γινει στο service και να καλυτερεψουν τα πραγματα γιατι ωρες ωρες ξενερωνω πολυ!

σημερα μηλησα και γω με τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι αν ακουγοντε πολυ να παραγκηλουμε αλλα να τα αλλαξουμε.για να δουμε το θεμα ειναι αυτα που θα φερουν θα ειναι καλα η θα εχουν το ιδιο προβλημα
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 16:05   #1409 (permalink)
Valve Cap

tsampinio's Avatar

ναι skam απο mobility ψωνισα. θελω να κοιταξω και το τραβηγμα δεξια. να δουμε τι θα πρωτοφτιαξουμε.

φιλε japan το θεμα ειναι οτι αυτοι δεν θα τον ακουσουν το θορυβο και δεν ξερω πως μπορουν να το καταλαβουν το προβλημα! εμενα μου ειχαν πει να το αφησω ενα βραδυ μεσα και το πρωι να το δοκιμαζαν οι ιδιοι!
tsampinio is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 16:14   #1410 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Τους τα χα πει αυτά από το 07...έφεραν νέα αμορτισέρ τότε.
Το θέμα είναι να φέρουν τα σωστά
skam is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 17:44   #1411 (permalink)
Valve Cap

dibouras's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Το εχω καταλαβει κ εγω το σπινιαρισμα. Ποσο καιρο εχεις το αμαξι??? Καταλαβαινω οτι τα λαστιχα φταινε. Μετα απο 2,5 χρονια, 22.000 χλμ μαλλον σκλυρηναν. Ενω εχουν τακουνι γιατι οδηγω χαλαρα, αυτα γλυστρανε με τη πρωτη ταχυτητα πολυ πιο ευκολα πλεον. Το λαμπακι απο το VSA αναβει, αλλα τι κανουν οι ροδες μπροστα δε ξερω. Σε ενα λασπωμενο παρκινκ με κλιση,στη Καστορια, το VSA με ειχε βγαλει ασπροπροσωπο παντως. Ακομη εκει θα ημουν να σπρωχνω !!!!!
Το αμάξι είναι τεσσάρων μηνών με 4500 km και μπορώ να πώ ότι γλυστράνε αρκετές φορές οι μπροστινοί τροχοί, ιδίως σε ανηφόρα, χωρίς απότομες εκκινήσεις. Λάστιχα michelin pilot primacy, αν και δε νομίζω ότι είναι κακά.
Οσο για τη βρώμα στο δικό μου τουλάχιστον προέρχεται απ' τη σταχτοθήκη, όχι την ποτηροθήκη. Απαίσια μυρωδιά, χωρίς να έχει μπει τίποτα μέσα. Το καλό είναι ότι το τασάκι βγαίνει έυκολα και το είχα ανοιχτό έξω αρκετό καιρό, οπότε βελτιώθηκε η κατάσταση με σπρέι αρωματικά.
Για όσους κατάφεραν και έφτιαξαν το πόμολο του οδηγού που ήταν σκληρό, μπορούν να πουν και σε μας ποιά βίδα θέλει σφίξιμο;
dibouras is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 18:21   #1412 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Τους τα χα πει αυτά από το 07...έφεραν νέα αμορτισέρ τότε.
Το θέμα είναι να φέρουν τα σωστά
Για το χειροφρενο σου ειπαν κατι ??? Για την αναβαθμιση του εγκεφαλου,εχεις κανει εσυ? Εχει κανει κανενας φιλος απο εδω ?? Γνωριζει κανεις κατι ???
Old 13th May 2008, 19:40   #1413 (permalink)
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

Quote:
Originally Posted by tsampinio View Post
ναι skam απο mobility ψωνισα. θελω να κοιταξω και το τραβηγμα δεξια. να δουμε τι θα πρωτοφτιαξουμε.

φιλε japan το θεμα ειναι οτι αυτοι δεν θα τον ακουσουν το θορυβο και δεν ξερω πως μπορουν να το καταλαβουν το προβλημα! εμενα μου ειχαν πει να το αφησω ενα βραδυ μεσα και το πρωι να το δοκιμαζαν οι ιδιοι!

και μενα ετσι περιμενα να με πουνε αλλα ειναι φιλος και δεν τολμισε
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2008, 05:07   #1414 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Originally Posted by dibouras View Post
Το αμάξι είναι τεσσάρων μηνών με 4500 km και μπορώ να πώ ότι γλυστράνε αρκετές φορές οι μπροστινοί τροχοί, ιδίως σε ανηφόρα, χωρίς απότομες εκκινήσεις. Λάστιχα michelin pilot primacy, αν και δε νομίζω ότι είναι κακά.
Οσο για τη βρώμα στο δικό μου τουλάχιστον προέρχεται απ' τη σταχτοθήκη, όχι την ποτηροθήκη. Απαίσια μυρωδιά, χωρίς να έχει μπει τίποτα μέσα. Το καλό είναι ότι το τασάκι βγαίνει έυκολα και το είχα ανοιχτό έξω αρκετό καιρό, οπότε βελτιώθηκε η κατάσταση με σπρέι αρωματικά.
Για όσους κατάφεραν και έφτιαξαν το πόμολο του οδηγού που ήταν σκληρό, μπορούν να πουν και σε μας ποιά βίδα θέλει σφίξιμο;
Φίλε Diboura το ξαναείπαμε και νωρίτερα:
ΚΑΘΕ πόρτα έχει 2 μαύρα ελαστικά παρεμβύσματα που βιδώνουν-ξεβιδώνουν (κάτι σαν αποστάτες). Το ένα είναι στο ύψος περίπου της κλειδαριάς και το άλλο είναι πιο χαμηλά κοντά στο πάτο που σχηματίζει γωνία η πόρτα χαμηλά. Αυτά λοιπόν τα ελαστικά όσο πιο ξεκλείδωτα είναι τόσο πιο δύσκολα ανοιγοκλείνει η πόρτα απο τα χερούλια (αλλά και τόσο πιο καλή προένταση εφαρμόζουν με το πλαίσιο με αποτέλεσμα η πόρτα να μην "χτυπάει " απο κραδασμούς). Το αντίθετο γίνεται αν τα βιδώσεις. Εσύ πρέπει να βρείς τη χρυσή τομή. Παρόμοια ελαστικά (2) βρίσκονται και στη πόρτα του πορτ-μπαγκαζ (είναι πιο μεγάλα) στις 2 κάτω άκρες της. Εύχομαι αυτό να σου λύσει το πρόβλημα!
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2008, 08:35   #1415 (permalink)
Supporter
Wheelnut

pansta's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Για το χειροφρενο σου ειπαν κατι ??? Για την αναβαθμιση του εγκεφαλου,εχεις κανει εσυ? Εχει κανει κανενας φιλος απο εδω ?? Γνωριζει κανεις κατι ???
Εγώ που έκανα πριν έναν μήνα περίπου αναβάθμιση του εγκεφάλου του i-shift, ρώτησα αν υπάρχει αναβάθμιση και για τον εγκέφαλο του μοτέρ και μου είπαν όχι.
pansta is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2008, 09:09   #1416 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Thumbs up

Το αμαξι κλεινει μεθαυριο 1 μηνα (όχι, δε θα σβησω κερακια ), και εχει κανει περιπου 1100 χιλιομετρα.

Μια μονο λέξη του ταιριαζει : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

Τα σημεια που θελω να επισημάνω:
  1. Εχει τεραααααααστιους χωρους, ενω εξωτερικα δειχνει νορμαλ. Ο γειτονας μου ηθελε να παρει το Qashqai (μπλιαχ), μολις ειδε το civic ειπε "αυτο θα παρω".
  2. Ειναι γρήγορο όταν το χρειαζεσαι.
  3. Η αναρτηση ειναι σκληρη οσο πρεπει ωστε το αμαξι να παταει γερα σε στροφες. Τριγμοι δεν υπαρχουν, παροτι οι Αθηναικοι δρομοι ειναι αθλιοι και δεν φρεναρω σε καθε λακουβα η σαμαρακι. Δεν ειναι κουραστικη. Ειναι σιγουρα μαλακοτερη απο του rallye το οποιο δεν ενδεικνυται για ανθρωπους με δισκοπαθεια και απο τους τριγμους νομιζες οτι βρισκεσαι σε τεραστια κουδουνιστρα
  4. Καταναλωση: Εδω προσκυναμε... Με σκισιμο, προσπερασεις και αλλες καγκουριες που εκανα με το rallye, ειχα γυρω στα 13. Όταν δοκιμασα το ιδιο, έφτασα maximum τα 9,2 Με νορμαλ οδηγηση μου βγαζει 500+ χιλιομετρα μεσα στην πόλη (50 λιτρα), το rallye εβγαζε 350 (45 λιτρα).
  5. Ο ψυχεδελικος ήχος του vtec Ένας περαστικος τρομαξε οταν περασα διπλα του
  6. Ωραιο ηχοσυστη