Civinfo

11.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by mike_civic To type s έχει όμως κ διαφορετικό στήσιμο στην ανάρτηση, που βοηθά να ξεδιπλώσει καλύτερα τις αρετές του ο 1.8 κινητήρας... ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 16th May 2008, 10:48   #1461 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
To type s έχει όμως κ διαφορετικό στήσιμο στην ανάρτηση, που βοηθά να ξεδιπλώσει καλύτερα τις αρετές του ο 1.8 κινητήρας...
ναι αλλα δεν είναι τέτοιες που να δικαιολογούν τον τίτλο type-s. Όσο και αν ενοχλήσει κάποιους για μένα το σημερινό ταπερ είναι αναλογικά το type-s. Το ιαπωνικό ταπερ fd2 είναι ...ανάλογο του ονόματος του.

Last edited by skam; 16th May 2008 at 10:52.
skam is online now   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 11:12   #1462 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
ναι αλλα δεν είναι τέτοιες που να δικαιολογούν τον τίτλο type-s. Όσο και αν ενοχλήσει κάποιους για μένα το σημερινό ταπερ είναι αναλογικά το type-s. Το ιαπωνικό ταπερ fd2 είναι ...ανάλογο του ονόματος του.
Κατά μεγάλο ποσοστό συμφωνώ..........αν είχε 20 άλογα παραπάνω θα είχε 100% νόημα το TYPE S
gapos is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 11:18   #1463 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Δεν μπορώ να πω αν το ένα μοντέλο θα πρέπει να ονομάζεται Type s/ Type r κτλ...στο προηγούμενο μοντέλο για παράδειγμα το type s ήταν 1600 κυβικά...
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 11:20   #1464 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Quote:
Δεν μπορώ να πω αν το ένα μοντέλο θα πρέπει να ονομάζεται Type s/ Type r κτλ...στο προηγούμενο μοντέλο για παράδειγμα το type s ήταν 1600 κυβικά...
αυτό λέγονταν civic sport...μην τα μπερδεύεις. Type-s σιβικ προηγούμενης γενιάς δεν είδαμε ποτέ στην Ευρώπη.
Old 16th May 2008, 11:31   #1465 (permalink)
Locking Wheelnut

g_bak's Avatar

Quote:
Originally Posted by gapos View Post
Κατά μεγάλο ποσοστό συμφωνώ..........αν είχε 20 άλογα παραπάνω θα είχε 100% νόημα το TYPE S
δηλαδή με τα 140 άλογα, ένα 3πορτο civic δεν έχει νόημα ύπαρξης ?
g_bak is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 11:58   #1466 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
αυτό λέγονταν civic sport...μην τα μπερδεύεις. Type-s σιβικ προηγούμενης γενιάς δεν είδαμε ποτέ στην Ευρώπη.
Δεν αντιλέγω...απλά τώρα δεν έχει civic sport 3θυρο....μόνο Type s...απλά λογότυπα αλλάζουν...
Old 16th May 2008, 12:26   #1467 (permalink)
Wheelnut

giorgosrallyman's Avatar

Quote:
Το επιχείρημα που θα είχα σε μια ανάλογη συζήτηση είναι ότι εγώ με το χόντα θα φτάσω σίγουρα στον όποιο προορισμό μου έστω και λίγο αργότερα...οι οδηγοί των ραλύ δεν είναι σίγουρο.
Πολλές φορές ταξιδεύουν στην...θέση του συνοδηγού της εταιρείας οδικής βοήθειας...και τότε σίγουρα θα φτάσουν καθυστερημένοι!
Αυτό δεν είναι απόλυτο. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, όπως προείπα, έβγαζαν μεν προβλήματα τα οποία, στο πλείστο των περιπτώσεων ήταν "βλακώδη" και επουσιώδη, απλά κατάφερναν επανειλλημένα να σου σπάνε τα νεύρα και βέβαια, να σε βάζουν σε έξοδα. Σπανίως όμως ήταν προβλήματα που σε άφηναν στο δρόμο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα συμβάν με το τελευταίο 106GTI που είχα. Πήγα και ήρθα σε χρόνο ρεκόρ με όλα πλην ενός (αυτό της πίεσης λαδιού..) τα λαμπάκια στο καντράν αναμμένα, σαν Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Το αμάξι όμως.. κιχ! Απλά, το θέαμα μου δημιουργούσε καθ'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μια μόνιμη ανασφάλεια. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε με είχε αφήσει καταμεσής του δρόμου ούτε ακόμα και στην περίπτωση που είχα σπάσει για τρίτη φορά το σαζμάν και δούλευαν μόνο η 2α, η 5η και η.. όπισθεν! Με το ζόρι πήγαινε, αλλά.. πήγαινε. Το αυτό συνέβη και με καμμένο παλλαπλασιαστή (δε θυμάμαι ποιά φορά ήταν, 4η.. 5η!!!) και αποκεφαλισμένη μία από τις δύο βαλβίδες εισαγωγής του 2ου κυλίνδρου (0 συμπίεση..) Πάλι καλά!!! Σκυλί μαύρο το εργαλείο!
giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 13:28   #1468 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Thumbs up

Quote:
Συγχαρητήρια Xmitsos !!! Έπεσες 101% μέσα !
Λοιπόν, πήρα το αμάξι το απόγευμα κ μου είπαν ότι έβγαλαν τις βίδες στην βάση του γονάτου του αμορτισέρ που δεν ρυθμιζόντουσαν κ έβαλαν τις νέες που ρυθμίζονται. Το πήγαν για ευθυγράμμιση κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΣΙΟ !!!
εγώ να πω τη γνώμη μου στο θέμα ...
χαίρομαι αφάνταστα που λύθηκε ένα πρόβλημα,αλλά πιο πολύ χαίρομαι που εμείς,σαν φόρουμ κα σαν σιβικράτορες το εντωπίσαμε, το συζητήσαμε, το αναφέραμε πολλές φορές στη Χόντα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ψάξουν τι συμβαίνει και τελικά να βρουν και να το λύσουνε....στην ουσία δλδ εμείς το λύσαμε!σωστά? που σημαίνει ότι σαν φόρουμ έχουμε και αποτελέσματα και δε κάνουμε μόνο συζητήσεις του αέρα !!!επομένως λοιπόν καλό είναι όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, να στέλνουμε ομαδικά mail στη χόντα έτσι ώστε να τους κινούμε το ενδιαφέρον . .. αυτοί να σκαπουλάρουν κοιτάνε .. . .αν δε τους αφήσουμε όμως, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!!!
μπράβο...ωραία!
να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι οι βίδες έχουν παραγγελθεί κι άπο το δικό μου συνεργείο, και θα περιμένω έως ότου έρθουν, αλλά επίσης και γιατί κάνουν ανακαίνιση στο συνεργείο και τοποθετούν πλατφόρμα ευθυγραμμίσεως....
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 13:52   #1469 (permalink)
Supporter
Wheelnut

vargas's Avatar

Σπυρο δεν αντιλεγω καθολου σ αυτα που λες κ ξερω κ γω τι σημαινει 4Τ φορουμ...Σε οτι αφορα το πλαισιο επιμενω πως το vti (κ ας ειναι παλιοτερο) εχει πολυ καλυτερο απο τα σαξοραλλα , υπαρχει κ σχετικο βιντεακι με το σαξο το οποιο σχεδον διαλυεται. Το ιδιο μπορει να συμβαινει κ με το vti δεν αντιλεγω , απλα επειδη εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια με το vti k to σαξο κολλητου μου τολμω να πω οτι το vti ειναι απλα αλλου ... σε σχεση με το σαξο. Στα φρενα οντως το vti ειχε ενα προβλημα , αλλα ακομα κ σημερα το βλεπουμε στο δρομο κ μαλιτσα οχι απλως να υπαρχει η να στεκεται αξιοπρεπως...αλλα να χτυπαει για πλακα συνγχρονα μοντελα της ιδιας η κ οχι κατηγοριας. Σιγουρα το vti ειναι πιο δυσκολο στην οδηγηση , αλλα αν το του φερθεις με σεβασμο κ γνωριζεις πως ακριβως να πλασαριστεις στην στροφη τοτε μπορεις να κινηθεις πολυ πιο γρηγορα απο τα σαξοραλλα. Μην ξεχναμε οτι στις κλειστες στροφες τα σαξοραλλα σκιζουν αλλα στις ανοιχτες κ με πολλα χλμ υπαρχει ενα θεματακι...που δεν συναντας στο vti...
vargas is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 13:55   #1470 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by Xmitsos View Post
εγώ να πω τη γνώμη μου στο θέμα ...
χαίρομαι αφάνταστα που λύθηκε ένα πρόβλημα,αλλά πιο πολύ χαίρομαι που εμείς,σαν φόρουμ κα σαν σιβικράτορες το εντωπίσαμε, το συζητήσαμε, το αναφέραμε πολλές φορές στη Χόντα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ψάξουν τι συμβαίνει και τελικά να βρουν και να το λύσουνε....στην ουσία δλδ εμείς το λύσαμε!σωστά? που σημαίνει ότι σαν φόρουμ έχουμε και αποτελέσματα και δε κάνουμε μόνο συζητήσεις του αέρα !!!επομένως λοιπόν καλό είναι όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, να στέλνουμε ομαδικά mail στη χόντα έτσι ώστε να τους κινούμε το ενδιαφέρον . .. αυτοί να σκαπουλάρουν κοιτάνε .. . .αν δε τους αφήσουμε όμως, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!!!
μπράβο...ωραία!
να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι οι βίδες έχουν παραγγελθεί κι άπο το δικό μου συνεργείο, και θα περιμένω έως ότου έρθουν, αλλά επίσης και γιατί κάνουν ανακαίνιση στο συνεργείο και τοποθετούν πλατφόρμα ευθυγραμμίσεως....
Κ επειδή είναι καλό να λέμε κ τα καλά στους φίλους μας τους Άγγλους που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα κ το λύσαμε εμείς εδώ, απάντησα εδώ :
http://www.civinfo.com/forum/183508-post11.html
Old 16th May 2008, 14:24   #1471 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

mike civic είσαι η ζωντανή απόδειξη της δυναμικής που μπορεί να έχει το φόρουμ. Χάρηκα για την λύση που προσέφερες και φυσικά θα την ψάξουμε όλοι στο μέλλον! well done!
Old 16th May 2008, 15:04   #1472 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by vargas View Post
Σπυρο δεν αντιλεγω καθολου σ αυτα που λες κ ξερω κ γω τι σημαινει 4Τ φορουμ...Σε οτι αφορα το πλαισιο επιμενω πως το vti (κ ας ειναι παλιοτερο) εχει πολυ καλυτερο απο τα σαξοραλλα , υπαρχει κ σχετικο βιντεακι με το σαξο το οποιο σχεδον διαλυεται. Το ιδιο μπορει να συμβαινει κ με το vti δεν αντιλεγω , απλα επειδη εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια με το vti k to σαξο κολλητου μου τολμω να πω οτι το vti ειναι απλα αλλου ... σε σχεση με το σαξο. Στα φρενα οντως το vti ειχε ενα προβλημα , αλλα ακομα κ σημερα το βλεπουμε στο δρομο κ μαλιτσα οχι απλως να υπαρχει η να στεκεται αξιοπρεπως...αλλα να χτυπαει για πλακα συνγχρονα μοντελα της ιδιας η κ οχι κατηγοριας. Σιγουρα το vti ειναι πιο δυσκολο στην οδηγηση , αλλα αν το του φερθεις με σεβασμο κ γνωριζεις πως ακριβως να πλασαριστεις στην στροφη τοτε μπορεις να κινηθεις πολυ πιο γρηγορα απο τα σαξοραλλα. Μην ξεχναμε οτι στις κλειστες στροφες τα σαξοραλλα σκιζουν αλλα στις ανοιχτες κ με πολλα χλμ υπαρχει ενα θεματακι...που δεν συναντας στο vti...
το παλιό καλό vti μπορει να κερδισει ενα rallye μόνο σε ευθεία...

Giorgosrallyman προς Θεού συζήτηση κάνουμε. Χαίρομαι που είναι εδώ και άλλοι πρωην ραλλάκηδες

Εχτές κέρασα τσαγάκι παγωμένο ένα golf gt στις στροφές της Καποδιστρίου στην Ν.Ιωνία. Άντε καλό καλοκαίρι!
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 16:15   #1473 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Κ επειδή είναι καλό να λέμε κ τα καλά στους φίλους μας τους Άγγλους που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα κ το λύσαμε εμείς εδώ, απάντησα εδώ :
http://www.civinfo.com/forum/183508-post11.html
Τελος καλα, ολα καλα φιλε μου...Μηπως την ενημερωση αυτη θα επρεπε να τη βαλεις στο αγγλικο κομματι των φαουλς-προβληματα ???? Πιστευω οτι εκει θα το δει ο περισσοτερος κοσμος. Ειχα ξαναρωτησει,τελικα απο εδω στην Ελλαδα ξεκινησε-γνωστοποιηθηκε το προβλημα?? Οι Αγγλοι δε το εχουν αναφερει ??? Η μηπως η ελλατωματικη παρτιδα ηρθε μονο στην Ελλαδα. Και μια ακομη ερωτηση,τα ανταλακτικα ρυθμισεως της καστερ γιατι ηρθαν απο το Βελγιο ??
jimp is online now   Reply With Quote
Old 16th May 2008, 17:58   #1474 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Στο Βέλγιο βρίσκονται οι αποθήκες της Honda Europe
Old 16th May 2008, 18:02   #1475 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote: