![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by MakTheo Ρε παιδια να ρωτησω κατι (δεν θελω να κανω τον εξυπνο, μια απορια απλως).. Προφανως απο οτι καταλαβαινω οι προηγουμενες βιδες ... | ||
| Help Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1481 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1482 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Αφενός συμφωνώ με την απορία του Maktheo, αφετέρου δεν μάθαμε ακόμα αν το fix είναι επίσημο ή όχι.
Πιο λογικό από μηχανικής πλευράς θα μου φαινόταν αν οι τρεις, λεπτότερης διαμέτρου βίδες έμπαιναν στην επάνω βάση του αμορτισέρ, αφήνοντας μικρή ελευθερία στη μετακίνηση του top mount. Last edited by g_bak; 16th May 2008 at 21:47. |
|
|
|
|
|
#1483 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
οι νέες βίδες έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος μετις παλιές!και ίδιο μήκος και ίδια διάμετρο και ίδια αντοχή και όλα ίδια . ..σχεδόν. .. αυτό που αλλάζει είναι το σπείρωμα, το οποίο είναι πιο πυκνο...που σημαίνει τι!!!εκεί μου με μια στροφή της βίδας, η γωνία κάστερ άλλαζε κατά μία μοίρα πχ, τώρα θα αλλάζει κατά 0.5 μοιρες(πάλι πχ). Με λίγα λόγια μια στροφή της βίδας πετυχαίνει λεπτομερέστερη ρύθμιση της γωνίας κάστερ. . . δε ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός .. .στο συνεργεία δε μπορώ να ξέρω αν θα είμαι παρών .. αν είμαι όμως πολύ ευχαρίστως να συλλέξω υλικό! Last edited by Xmitsos; 16th May 2008 at 23:50. |
|
|
|
|
|
|
#1485 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1486 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ρε παιδια στο αγγλικο κομματι των φαουλς,τι ειναι ολο αυτο το θεμα που εβγαλε ο Fmea ??? Θα υπαρξει και αλλο προβλημα ??? Εχουν αποκρυψει κατι στη χοντα???? Τι συμπερασμα εχετε βγαλει ??? Ο αξονας εχει προβλημα,το σπειρωμα η το ρουλεμαν ???
|
|
|
|
|
|
#1487 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Δημήτρη πράγματι το κείμενο του fmea είναι καλογραμμένο και επιστημονικά άρτιο όμως πέφτει στην παγίδα που συνήθως πέφτουμε εμείς, οι των κοινωνικών επιστημών. Δηλαδή γράφει πολλά δίχως όμως νόημα βασισμένα σε αληθοφανείς αλλά όχι ρεαλιστικές αιτιάσεις. Ο fmea λοιπόν δεν απέδειξε κάτι. Ουσιαστικά δεν υφίσταται θέμα και η γνώμη μου είναι εκείνη που είχα διατυπώσει και αρχικά στο μοντ. του φορουμ μας. Δηλαδή οτι, ο fmea εργάζεται σε κάποια ανταγωνιστική εταιρεία ή προμηθευτή της χόντα για την οποία η σπίλωση του ονόματος της φίρμας έχει κέρδος.
Μην βλέπετε την χόντα εδώ, στην Αγγλία λόγω εγχώριας παραγωγής και πολλών πωλήσεων στους -παραδοσιακά τοπικιστές- Άγγλους έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. Μην σας φανεί περίεργο να καταλήξουν στα δικαστήρια της Βρετανίας για συκοφαντική δυσφήμηση. |
|
|
|
|
|
#1489 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών όταν άλλαζαν τις βίδες...από ότι κατάλαβα είναι τέτοιες που δίνουν την δυνατότητα στον ευθυγραμμιστή να ρυθμίσει την γωνία όταν με τις προηγούμενες δεν μπορούσε καθόλου. Μάλιστα, έτσι μου είχε πει παληκάρι στον Φωκά, πολύ γνωστό μαγαζί στο Περιστέρι.
Το Opel Corsa 1400 που είχα ρύθμιζες την γωνία από την 'μάνα' του...... |
|
|
|
|
|
#1494 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
οτι βρηκαν τα πισω ελατηρια αναποδα βαλμενα. Στη προτελευταια σπειρα εχει ενα σημαδι κοκκινο. Αυτο πρεπει να ειναι στο πανω μερος λενε. Τη παρασκευη ειχα παει το αμαξι σε ραμπα σε βενζιναδικο και το κοιτουσα απο κατω. Αυτα τα κοκκινα σημαδια ειναι στο κατω μερος στο δικο μου αμαξι. Αρα συμφωνα με τα λεγομενα τους ειναι και τα δικα μου αναποδα τοποθετημενα. Ρε λες να ειναι αυτα που κανουν τους θορυβους στις λακουβες ??? |
|
|
|
|
|
|
#1495 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Σχετικά με είσοδο USB και aux in το είδατε αυτό;
http://www.civinfo.com/forum/ipods-m...e-model-v.html Λέτε να έχουμε πρόβλημα με την εγγύηση; |
|
|
|
|
|
#1496 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Αν αγοράσουμε από εδώ
MP3 xcarlink-N3 for HONDA-Accord, Civic, FRV, Fit, City en venta en eBay.es (finaliza el 16-may-08 17:48:00 H.Esp) το πουλάει 75 ευρώ (με bluetooth) και έχουμε και έκπτωση σε περίπτωση ομαδικής... |
|
|
|