![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Σημερα αφησα το αμαξι περιπου 1,5 ωρα στον ηλιο και οταν ξεκινησα παρατηρησα οτι στο κατω μερος του ταμπλο, εκει που δειχνει ψηφιακα μεση καταναλωση, ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1501 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
iTrader: (0)
|
Σημερα αφησα το αμαξι περιπου 1,5 ωρα στον ηλιο και οταν ξεκινησα παρατηρησα οτι στο κατω μερος του ταμπλο, εκει που δειχνει ψηφιακα μεση καταναλωση, χλμ και τα ρεστα (το στρογγυλο κομματι) ειχε μια μαυριλα στη μεση, η οποια εξαφανιζοταν και επανερχοταν. Αρχισα να βριζω αλλα μετα θυμηθηκα οτι κατι αναλογο εχει γραφτει στο φορουμ. Η μαυριλα αυτη που εκανε να μη φαινονται τα νουμερα, εξαφανιστηκε μετα απο κανενα δεκαλεπτο. Μαλλον πρεπει να βαραγε ο ηλιος καρφι πανω στο κομματι αυτο. Το εχει παρατηρησει αλλος; Τωρα ειναι φωτεινη οσο και πριν
|
|
|
|
|
|
#1502 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1503 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1504 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
Last edited by giorgosrallyman; 19th May 2008 at 10:47. |
|
|
|
|
|
|
#1505 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Αντικλεπτικά μπουλόνια
Ερώτηση: Τα Civic που έρχονται στην Ελλάδα (συγκεκριμένα το 5θ, 1.8 ) έχουν αντικλεπτικά μπουλόνια;
Ρωτάω γιατί ακόμη δεν έχω παραλάβει το δικό μου... |
|
|
|
|
|
#1510 (permalink) | |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Quote:
Μιλάει όμως για αυτόματο κιβώτιο. Συνεπώς το "δικό μας", χειροκίνητο, λόγω λιγότερων απωλειών θα βγάζει περισσότερα. |
|
|
|
|
|
|
#1512 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Σύμφωνοι, απλά αυτό ήταν ένα πιο "ειδικό" μοντέλο και όχι τόσο καθημερινό όπως αυτά του Γάλλου κατασκευαστή που προανέφερα. Όσο για τα άλογα του νέου τάπερ, συμφωνώ κι εγώ ότι, σύμφωνα με τους 4Τ είναι κάπου 185 στον τροχό και περίπου 210+ στο στρόφαλο. Για πιο έγκυρα όμως συμπεράσματα, μείνετε συντονισμένοι, ετοιμάζομαι για δυναμομέτρηση προσεχώς.. Και μάλιστα με περίπου 30000χλμ στο οδόμετρο. Μην ξεχνάτε ότι αυτό έχει τεράστια σημασία στα μοτέρ της Χόντα και όχι μόνο. Προσωπικά διαπιστώνω ότι απλά.. καμία σχέση με καινούργιο, άστρωτο!
Last edited by giorgosrallyman; 20th May 2008 at 09:29. |
|
|
|
|
|
#1513 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Αυτό Γιώργο μου το λένε συνέχεια οι redliners. Όσο ανοίγει θα βλέπεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μοτέρ της χόντα.
Οι 4τ -παρά την αδυναμία που τους τρέφω σαν το περιοδικό που με ανέθρεψε αυτοκινητιστικά πριν 20 χρόνια και συνεχίζει να το κάνει- ουσιαστικά θάβουν στα τεστ τους τα χόντα αφού τα συγκρίνουν άστρωτα με μοντέλα του ανταγωνισμού. Κλασσικό παράδειγμα το ελεεινό συγκριτικό πριν 2 χρόνια του σιβικ 1.8 άστρωτου με του λεον 2.0 fsi με 8000χλμ στο οδόμετρο για να αποδείξουν τις καλύτερες επιδόσεις του τελευταίου και να το σπρώξουν όσο μπορούν για τον μετέπειτα διαγωνισμό του ελληνικού αυτοκινήτου της χρονιάς 2007 όπως και έγινε. Τα ίδια πάνω κάτω έκαναν και στο τεστ του type-r αλλά και στον διαγωνισμό για το περσινό gti της χρονιάς που είχαν ανεβάσει στην ράμπα της απονομής το λεόν πριν καν τελειώσει η ψηφοφορία στα μέγαρα... Αναμένουμε λοιπόν τ' αποτελέσματα της δυναμομέτρησης σου. |
|
|
|
|
|
#1514 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Φίλε Skam, όσον αφορά τους 4Τ, μια από τα ίδια. Είμαι αναγνώστης τους ανελλιπώς εδώ και ακριβώς 20 χρόνια (είμαι και λίγο.. παππούς βλέπεις, ετών 34+) Αν και έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την αυτοκινητιστική μου κουλτούρα, εν τούτοις έχω φτάσει προ πολλού σε ένα σημείο να έχω πλέον τη δική μου προσωπική και υποκειμένική άποψη επί των αγαπημένων μου αυτοκινητιστικών θεμάτων και να την υποστηρίζω σθεναρά και με αδιάσειστη επιχειρηματολογία. Το συγκεκριμένο περιοδικό, είναι αλήθεια ότι, εκτός από την ιταλική σχολή (στην οποία ανέκαθεν ήταν προσκείμενο..), δείχνει πλέον να έχει ιδιαίτερα "φιλικές" σχέσεις και με τη γερμανική (με την οποία βέβαια, κατά ένα "περίεργο" τρόπο διατηρεί αυτού του είδους τις φιλικές σχέσεις το σύνολο σχεδόν των περιοδικών αυτοκινήτου - γιατί άραγε???), και ειδικότερα με το γκρουπ VW. Εμένα προσωπικά μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που σύγκριναν το τάπερ μου (γενικά, όχι μόνο οι 4Τ, αλλά ΚΑΙ αυτοί..), όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά, με - προσέξτε - το Λεόν Κούπρα των 240 τουρμπισμένων ίππων (ενώ υπήρχε και πιο ήρεμο), το Γκολφ Edition 30 με τα 230 τουρμπάτα (και όχι με το απλό των 200!!!!!!!!), το Άστρα OPC των 240 τουρμπισμένων και εδώ ίππων (και όχι το πιο ήρεμο των 200!!!), το Μάζντα 3 MPS των..260 αλόγων (τούρμπο, περιττό να το πω..), αλλά και το.. S3 των 265 τουρμπόθρεφτων ίππων, ενώ και εδώ υπήρχε ταπεινότερη εκδοχή με 200 "μόνο". Να μην ξεχάσω φυσικά και τα - κλασικά - τουρμπισμένα Φόκους STi των 225+ και το Μεγκάν RS των επίσης 225 υπερσυμπιεζόμενων αλόγων. Οποία αντικειμενικότης!!!!!! Κατ' εμέ, όλα τα παραπάνω αυτοκίνητα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετα με το τάπερ, το οποίο παίζει σχεδόν μόνο του σε μια δική του - παλιά, παραδοσιακή και καλή - κατηγορία, αυτή των κλασικών GTI's με την αρχέτυπη έννοια του όρου (ΟΛΑ τα άλλα, για μένα είναι παραλλαγες GT..), όπερ και σημαίνει: ατμοσφαιρικός κινητήρας που ανεβάζει στο.. Θεό, τιμόνι που κόβει τρίχα στα δύο, ανάρτηση τραπέζι, σωστά φρένα, επιλογέας πιστόλι, θεόκοντες σχέσεις μετάδοσης και ήχος από κόλαση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια εμφάνιση εσωτερικού-εξωτερικού που αν και όχι αντικειμενικά όμορφη, τουλάχιστον έχει κάτι διαφορετικό να πει από τον "χιλιοτραγουδισμένο" όχλο! Κατά τη γνώμη μου, ίσως το μόνο αυτοκίνητο σήμερα που έχει παρεμφερή φιλοσοφία με το τάπερ (ίσως και σε εντονότερο βαθμό..) είναι το Κλιο RS, απλά αυτό βρίσκεται ένα κλικ πιο κάτω σε τάξη μεγέθους αμαξώματος. Συμπερασματικά και εξαιρώντας φυσικά την, αποδεδειγμένα μεροληπτική κριτική του συνόλου σχεδόν του ειδικού τύπου, πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής ενός type R (όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, με το νέο..) να είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τί ακριβώς ζητάει και το τί ακριβώς θα πάρει, ειδάλλως καλύτερα να μην το κάνει! Έτσι απλά.. Εγώ πάντως μπορώ να πω με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά ότι ήμουν ένας από αυτούς που περιέγραψα παραπάνω (μάλλον έπαιξε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο το τί οδηγούσα ακριβώς πριν - αλήθεια, θυμάστε???), απλά είχα το κλασικό για μένα δίλλημα , τάπερ ή Κλιό? Τελικά, μετά από συγκρίσεις τιμών,αμαξωμάτων, μεγεθών, εξοπλισμών, εικόνας, αξιοπιστίας, κλπ., κατέληξα στη Χοντάρα. Ελπίζω να επέλεξα σωστά.. Το σίγουρο είναι ότι έριξα το λιγότερο νεράκι στο (δυνατό..) κρασί μου!
|
|
|