Civinfo

22.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Δημητρη (jimp) με τα αμορτισερ τελικα τι εκανες? Εβγαλες καμια ακρη? Για τα ελατηρια ξεχασα να σου πω οτι η οδηγια που μου ζητησες, ηρθε ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 20th May 2008, 17:48   #1521 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

iTrader: (0)
Δημητρη (jimp) με τα αμορτισερ τελικα τι εκανες? Εβγαλες καμια ακρη?
Για τα ελατηρια ξεχασα να σου πω οτι η οδηγια που μου ζητησες, ηρθε χωρις μεταφραση (στα Αγγλικα) στα συνεργεια (ισως ετσι να μην την ειχαν δωσει και πολυ σημασια οι δικοι σου εκει περα). Ρωτησες, τι σου ειπαν? Ξερανε τιποτα?
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2008, 17:56   #1522 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Αυτο εδω το διαβασατε? Λιγο κουφο δεν ειναι?

acetone in fuel

MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2008, 18:04   #1523 (permalink)
Locking Wheelnut

Ελπίζω να μην χαθεί ποτέ αυτη η φιλοσοφία από την εταιρεία που περιέγραψες πιο πάνω Γίώργο...πραγματικά εύγε!!!Δεν θέλω να φανταστώ υπερσυμπίεση σe honda oxi γιατί την αποκλείω αλλα οταν ακούς ακομα και στον (ταπεινό) μας R18 να ανεβαίνουν οι στροφές απλά ανεβαίνει η διάθεση στα ύψη!!!Οσο για τα περιοδικά και συγkεκριμενα για τους 4 τροχούς ομολογώ οτι τους διάβαζα και θα τους διαβάζω γιατί όντως δίνουν μια κάποια οδηγική παιδεία..αλλά έκαναν το λάθος να στρέψουν το βλέμμα τους προς την υπερτροφοδότηση εκεί που είναι δυστυχώς η κονόμα...
psychaos is offline   Reply With Quote
Old 20th May 2008, 18:22   #1524 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Δημητρη (jimp) με τα αμορτισερ τελικα τι εκανες? Εβγαλες καμια ακρη?
Για τα ελατηρια ξεχασα να σου πω οτι η οδηγια που μου ζητησες, ηρθε χωρις μεταφραση (στα Αγγλικα) στα συνεργεια (ισως ετσι να μην την ειχαν δωσει και πολυ σημασια οι δικοι σου εκει περα). Ρωτησες, τι σου ειπαν? Ξερανε τιποτα?
Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου. Εψαξε και τη βρηκε στην Αθηνα στα κεντρικα αυτη τη τεχνικη οδηγια για τα πισω ελατηρια που τα εβαζαν αναποδα στο εργοστασιο. Θα του τη στειλουν και θα το ελενξουμε. Επισης περιμενω το χειροφρενο και μια τσιμουχα. Πατησε στο κομπιουτερ τον αριθμο πλαισιου μου και του εβγαλε καμπανια το χειροφρενο και μια τσιμουχα. Δε ξερω ομως που θα μπει αυτη η τσιμουχα. Πιστευω πως σε καθε σερβις πρεπει να τους λεμε να βαζουν τον αριθμο πλασιου στο κομπιουτερ για τυχον ελλατωματικα ανταλακτικα. Ο Λαρισαιος υπευθηνος του συνεργειου το ψαχνει πολυ το θεμα.Μονο καλα εχω να πω....
jimp is online now   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 10:03   #1525 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

pansta's Avatar

Και εγώ είχα διαβάσει για το θέμα με τα τοποθετημένα ανάποδα ελλατήρια σε κάποια μοντέλα του 06 (που είναι και το δικό μου) αλλά όταν είχα πάει στο Σαρακάκη για service το είπα στον τεχνικό και τα κοίταξε και μου είπε ότι είναι εντάξει.....Εγώ αυτό με το κόκκινο σημάδι δεν το έχω προσέξει να πω την αλήθεια, τώρα αν τα δώ και είναι το κόκκινο σημάδι κάτω αντί πάνω........
pansta is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 10:11   #1526 (permalink)
Wheelnut

giorgosrallyman's Avatar

""για τον κόσμο του πατέρα μου θα έπρεπε να είχα ήδη 3 παιδιά και το ένα να πήγαινε...δημοτικό.""

Καλά.. Ας βρω εγώ πρώτα τη.. μάνα τους και βλέπουμε και για τα παιδιά!

""Ελπίζω να μην χαθεί ποτέ αυτη η φιλοσοφία από την εταιρεία που περιέγραψες πιο πάνω Γίώργο...πραγματικά εύγε!!!Δεν θέλω να φανταστώ υπερσυμπίεση σe honda oxi γιατί την αποκλείω αλλα οταν ακούς ακομα και στον (ταπεινό) μας R18 να ανεβαίνουν οι στροφές απλά ανεβαίνει η διάθεση στα ύψη!!!Οσο για τα περιοδικά και συγkεκριμενα για τους 4 τροχούς ομολογώ οτι τους διάβαζα και θα τους διαβάζω γιατί όντως δίνουν μια κάποια οδηγική παιδεία..αλλά έκαναν το λάθος να στρέψουν το βλέμμα τους προς την υπερτροφοδότηση εκεί που είναι δυστυχώς η κονόμα...""

Καλά, άσε φίλε μου, το θέμα της υπερτροφοδότησης είναι μεγάλο και πονάει. Το έχω αναλύσει διεξοδικά και σε άλλα φόρουμ και πολλές φορές έχω γίνει κακός δυστυχώς, με απρόβλεπτα πολλές φορές αποτελέσματα.. Κατά τη γνώμη μου, είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες, πολύ περιληπτικά βέβαια.. Κονόμα uber alles!!!

Last edited by giorgosrallyman; 21st May 2008 at 10:13.
giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 10:31   #1527 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

ρε σεις τις έχω εγώ.
θα σας τις σκαναρω και θα σας τις στείλω
Είναι παλιές από το 2006.
skam is online now   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 10:35   #1528 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Quote:
Originally Posted by vargas View Post
Α ρε Σπυρο τα ειδες παλι σημερα στους 4τ, πανικος ετσι...Τι να πεις , αλλα κ παλι οσο πιο πολυ δημιουργειται θεμα τοσο θα γινομαι πιο απολυτος με τυπους (hf...) που ενω δεν εχουν οδηγησει τπτ , εντουτοις κατακρινοθν οτιδηποτε ειναι γιαπωνεζικο κ κυριως Honda...
σου τα έχω ξαναπει...μπλέχτηκα στην κουβέντα σας μήπως και σταματήσουν.
skam is online now   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 13:01   #1529 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by pansta View Post
Και εγώ είχα διαβάσει για το θέμα με τα τοποθετημένα ανάποδα ελλατήρια σε κάποια μοντέλα του 06 (που είναι και το δικό μου) αλλά όταν είχα πάει στο Σαρακάκη για service το είπα στον τεχνικό και τα κοίταξε και μου είπε ότι είναι εντάξει.....Εγώ αυτό με το κόκκινο σημάδι δεν το έχω προσέξει να πω την αλήθεια, τώρα αν τα δώ και είναι το κόκκινο σημάδι κάτω αντί πάνω........
Αν θελεις κανε λιγη υπομονη καποιες μερες. Περιμενω να ερθει το χειροφρενο και θα παω και για τα ελατηρια. Θα το διευκρινησω για τα κοκκινα σημαδια αν πρεπει να ειναι κατω η επανω. Αυτα εγω τα βρηκα στη προτελευταια σπειρα στο κατω μερος. Ειναι σαν μια κοκκινη πηνελια 1,5 εκατοστο περιπου. Αν μπορεις και μπεις κατω απο το αμαξι θα δεις σιγουρα τα σημαδια αυτα. Σκουπησε και λιγο το ελατηριο μηπως ειναι βρωμικο και δε φαινεται. Περιμενω νεα για το που ειναι τα δικα σου... Τα πισω αμορτισερ σου τα αλλαξαν εσενα ?? Εχεις χτυπους απο πισω ??
Old 21st May 2008, 14:09   #1530 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Ξερει κανεις τι ειναι το subframe και που βρισκεται??? Απο αυτο ακουγονται θορυβοι απο μπροστα λενε στα φαουλς...
Old 21st May 2008, 14:35   #1531 (permalink)
earthdreams
Valve Cap

oiwnos's Avatar

Quote:
Originally Posted by vtecpower View Post
Το σιβικάκι βγάζει 139 άλογα στον τροχό μετρημένα απο ΜΑΗΑ δυναμόμετρο.
Μιλάμε για το 18αρι(!!!)? Που το είδες? Μπορείς να στείλεις κανα link?
oiwnos is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 17:39   #1532 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

Quote:
Originally Posted by giorgosrallyman View Post
""για τον κόσμο του πατέρα μου θα έπρεπε να είχα ήδη 3 παιδιά και το ένα να πήγαινε...δημοτικό.""

Καλά.. Ας βρω εγώ πρώτα τη.. μάνα τους και βλέπουμε και για τα παιδιά!

.....τα ιδια τραβαω κι εγω απο τη μανα μου ρε Γιωργη!!!
ειμαστε,βλεπεις, στην ιδια ηλικια με τον συνονοματο μου "Skam"!!!
Kαμμενοι... περασαμε τα 31!!!!
s33s is online now   Reply With Quote
Old 21st May 2008, 21:21   #1533 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Και αλλο Bulletin εστειλαν στα συνεργεια αυτη τη βδομαδα μου απαντησε ο φιλος kryten για το Subframe (υποπλαισιο μου ειπε ο Γιωργος απο Κορινθο) και τους εμπρος θορυβους.
Old 21st May 2008, 22:26   #1534 (permalink)
Supporter
Valve Cap

vtecpower's Avatar

Quote:
Originally Posted by oiwnos View Post
Μιλάμε για το 18αρι(!!!)? Που το είδες? Μπορείς να στείλεις κανα link?

Ναι για το 18αρι μιλάω. Δεν το είδα κάπου αλλά με τα μάτια μου σε δυναμόμετρο Μάχα στην Αθήνα. Αν τώρα τα 139 που έδειξε (bytheway με 100αρα ΕΚΟ Κίνητρον, και 21000+ Km στο κοντέρ) είναι πολλά δηλαδή αν κλέβει το δυναμόμετρο αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Παντως απόσο έχω διαβάσει σε διάφορα φορουμ, γενικά τα Μάχα είναι λίγο "αισιόδοξα".
vtecpower is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2008, 06:48   #1535 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

pansta's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Αν θελεις κανε λιγη υπομονη καποιες μερες. Περιμενω να ερθει το χειροφρενο και θα παω και για τα ελατηρια. Θα το διευκρινησω για τα κοκκινα σημαδια αν πρεπει να ειναι κατω η επανω. Αυτα εγω τα βρηκα στη προτελευταια σπειρα στο κατω μερος. Ειναι σαν μια κοκκινη πηνελια 1,5 εκατοστο περιπου. Αν μπορεις και μπεις κατω απο το αμαξι θα δεις σιγουρα τα σημαδια αυτα. Σκουπησε και λιγο το ελατηριο μηπως ειναι βρωμικο και δε φαινεται. Περιμενω νεα για το που ειναι τα δικα σου... Τα πισω αμορτισερ σου τα αλλαξαν εσενα ?? Εχεις χτυπους απο πισω ??

Θα προσπαθήσω να δώ και θα σου πώ, δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε μπροστά ούτε πίσω. Δεν πιάνει το αυτί μου χτύπους από πίσω που να μου σηματοδοτούν πρόβλημα....
pansta is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2008, 07:30   #1536 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Αδέρφια civicάδες καλημέρα,

Με 1500 χλμ σε 1.8 5πορτο του 08 έχω ήδη εντοπίσει έναν, πρωινό, πολύ ελαφρύ θόρυβο εμπρός δεξιά.Μόνο το πρωί, πολύ πρωί, κάθε μέρα , μόνο στο ξεκίνημα και πραγματικά ανεπαίσθητο, ωστόσο υπάρχει.
Στον Σω....λο δεν έχουν λέει ξαναακούσει για κάτι τέτοιο.
Το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες είναι το εξής:
super lock, τί πράμα είναι αυτό; το διάβασα σε κάποια πόστ και το αγνοώ.

Αν μπορεί κανείς να με διαφωτίσει θα ήμουν υπόχρεος.

Last edited by botsp; 22nd May 2008 at 07:36.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2008, 08:22   #1537 (permalink)
Wheelnut

giorgosrallyman's Avatar

Quote:
Originally Posted by s33s View Post
.....τα ιδια τραβαω κι ε