![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by g_bak Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ πίστευα ότι τα ελληνικά civic (5θ sport, typeS plus) έρχονταν με τον ονομαζόμενο "συναγερμό" το ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1541 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Στον Σωτηρόπουλο μου έβαλαν συναγερμό cobra. Ενεργοποιείται με το 1ο πάτημα του κλειδώματος. Ο ΜΕΤΑ που αναφέρεσαι είναι πάρα πολύ καλή εταιρεία φίλε μου. Από τις πλέον γνωστές κ αξιόπιστες στον χώρο. Τον βάζουν οι περισσότερες εταιρείες πια. |
|
|
|
|
|
|
#1542 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Δεν διαφωνώ, αλλά προσωπικώ πιστεύω ότι ο συναγερμός που μου έβαλαν(ΜΕΤΑ), μόνο σοβαρός δεν είναι. Χωρίς επιπλέον μπαταρία, κόρνα, με ελεινή όδευση καλωδίωσης, τίποτα δε με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι της πλάκας. Για να έχεις το superlocking, θα το έχω κ εγώ γιατί έχουμε περίπου ίδια αυτοκίνητα (ίδιας χρονιάς, μοντελο κτλ.). Γι αυτό και πιθανολογώ ότι μπορεί να φταίει ο ΜΕΤΑ.
|
|
|
|
|
|
#1545 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Τότε να πας στο συνεργείο που στον έβαλαν κ να τρίξεις δόντια !
Πρέπει να έχει δική του κόρνα με ενσωματωμένη μπαταρία σίγουρα ! Κ ο cobra που μου έβαλαν έχει. |
|
|
|
|
|
#1546 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Τί εννοείτε ρε παιδια? Και εμένα το τάπερ έχει συναγερμο, αλλά πρέπει να είναι ο μανίσιος, αφού δουλεύει με την κόρνα του αυτοκινήτου. Απ'την άλλη, υπερκλείδωμα μάλλον δεν έχω, ή δε δουλεύεια, αφού ναι μεν στο δεύτερο πάτημα του κουμπιού ακούγονται πάλι οι κλειδαριές (ηπιότερα βέβαια..), τα φλας όμως ΔΕΝ αναβοσβήνουν ξανά. Άσε που μια φορά το δοκίμασα και με ανοιχτό παράθυρο και όταν πήγα να απασφαλίσω από μέσα την ασφάλεια της πόρτας του οδηγού, αυτή απασφάλισε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ενώ κανονικά δε θα έπρεπε. Τί παίζεται τώρα, άντε να βγάλει άκρει κανείς.. Όσο για το στρώσιμο, εγώ μέχρι τις 2000χλμ. το σεβάστηκα το αμάξι δεόντως. Πήγαινα με 3000-3500σαλ. Μετά τα 2000χλμ. όμως.. στην κόντρα κατευθείαν! Βιτεκιάσματα, κοφταρίσματα, κόντρες από στάση, ρολ, τελικιάσματα, κλπ, κλπ, είναι σχεδόν στην ημερησία διάταξη, παρόλο το.. προχωρημένο της ηλικίας μου! Το αποτέλεσμα? Μετά από 25000χλμ., απλά ανά 10000χλμ. καίει περί το 1 λιτράκι λαδιού υψηλής ποιότητας (MOTUL 300V). Λογικό πιστεύω, δεδομένης της χρήσης. Και βέβαια, το μοτέρ όσο γράφει χιλιόμετρα τόσο ανοίγει, τόσο δίνει παραπάνω. Αυτά..
Last edited by giorgosrallyman; 23rd May 2008 at 09:52. |
|
|
|
|
|
#1547 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Φίλε giorgosrallyman, συναγερμός που δουλεύει με την κόρνα του αυτοκινήτου δεν είναι συναγερμός...μόλις κοπεί το καλώδιο της κόρνας τότε αυτός είναι σαν να μην υπάρχει...πρέπει ο συναγερμός να έχει δική του κόρνα.
|
|
|
|
|
|
#1548 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1549 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Καλά ρε παιδιά, δηλαδή αυτός ο ψευτοσυναγερμός που έχω, που δεν έχει κραδασμικό, περιμετρικά ραντάρ, ραντάρ υπερήχων, δική του σειρήνα (έχει όμως κόκκινη λυχνία μέσα στο καντράν), κλπ, κλπ, ΔΕΝ είναι εργοστασιακός? Έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων από μαστόρια του Σαρακάκη? Και αν ναι, λέτε αυτό να φταίει που δε μου δουλεύει το υπερκλείδωμα???
|
|
|
|
|
|
#1550 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Αυτός ο ψευτοσυναγερμός που λες είναι ο εργοστασιακός. Κ που τον έχεις δεν σε προστατεύει.
Όχι βέβαια ότι σε προστατεύει ο άλλος, αλλά λέμε τώρα... Εμένα μου έβαλαν δώρο από τον Σωτηρόπουλο έναν cobra, με δική του σειρήνα κ εγκέφαλο, έχει ραντάρ εντός της καμπίνας κ 2ο φωτάκι ενεργοποίησης. Το 1ο φωτάκι απενεργοποιήθηκε. Μάλιστα, θέλω να τους πω να παραγγείλουν με δικά μου έξοδα το κραδασμικό που ξέρω ότι μπαίνει σε αυτόν. |
|
|
|
|
|
#1551 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Παληκάρια ,
ευχαριστω για τις απαντήσεις περί στρωσίματος. Καλά το πάω δηλαδή, αν αντελήφθην σωστά. Τώρα, όσο για τον συναγερμο , μάλλον πρόκειται για αχρηστο πράμα που το έβαλαν έτσι απλώς για να καλύπτουν την υποχρέωση (εξοπλισμός - τιμή). Σκέπτομαι να το ψάξω περισσότερο για το σούπερ λόκ και για κάποιον πιο αξιόπιστο συναγερμο. Ούτε τα παράθυρα δεν κλείνει ο συναγερμός και το κλείδωμα, αν τα έχεις ξεχάσει ανοιχτά, τι να πώ. Με αυτά και με αυτά θέλουν σώνει και καλά να απαξιώσουν την αμαξάρα; Last edited by botsp; 23rd May 2008 at 12:00. |
|
|
|
|
|
#1552 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Δεν δίνει ρεύμα η μπαταρία για αυτή την δουλειά...το έχω ψάξει πολύ κ δεν γίνεται... |
|
|
|
|
|
|
#1553 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Αλλά.... αν δε παίρνουν ρεύμα απο τη μπαταρία τα παράθυρα, τότε απο που παίρνουν? Αφού λειτουργούν και όταν είναι σβηστή η μηχανή (άρα αποκλείεται να παίρνουν μόνο απο το δυναμό)..... Περίεργα πράγματα! |
|
|
|
|
|
|
#1554 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ρε παιδια μια απορια.ελεγχει κανεις το αντιψυκτικο γιατι στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως δεν εχει προβλημα και δεν χρειαζεται (δεν φενεται κιολας) και μονο τα λαδια να κοιταζω.επισης οταν το αυτοκινητο λειτουργει για πολυ ωρα κατω απο το τιμονι βγαινει μια εντονη ζεστη.κανεις αλλος που να το εχει παρατηρησει αυτο?
|
|
|
|
|
|
#1555 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|