![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Παιδια ελεξετε αυτο! Το βρηκα και στο δικο μου. (Jimp και για σενα ιδιως, το ειδες?) Water in doors - Civinfo Wiki... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1561 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Παιδια ελεξετε αυτο! Το βρηκα και στο δικο μου. (Jimp και για σενα ιδιως, το ειδες?)
Water in doors - Civinfo Wiki |
|
|
|
|
|
#1563 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Καλά έκανες. Μόνο 3 βρήκες? Εγώ έβγαλα 4! Αν δεις σε αυτό το link εξηγεί τι είναι και αν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.
Packing left underneath car - Civinfo Wiki |
|
|
|
|
|
#1564 (permalink) | |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1565 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
YouTube - Maki "Vatanen", Pikes Peak!
(Εχει και επιλογη για high quality view!) Αναβαση Σκοπιας, δρομος για γρηγορους ρυθμους! Μηδαμινη κινηση παντα, γι'αυτο και πηγαινα λιγο "ζωηρα"! Απο ηχο παντως, εστω και "μαμα", ολα τα λεφτα το μοτορι μας! Last edited by MakTheo; 24th May 2008 at 10:05. |
|
|
|
|
|
#1566 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
εγώ έχω ακούσει και άτομα που είναι πολύ δυσαρεστημμένα με τον ήχο του μοτέρ μας . .. .τι να πεις . . . .οι γνώμες διύσταντε!! εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου πάντως! |
|
|
|
|
|
|
#1567 (permalink) | |
|
Supporter
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1568 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Ρε παιδιά, και εμένα το τάπερ έχει και στις δύο πόρτες από τρία λαστιχάκια κάτω. Έβγαλα το ένα και νερό δεν έτρεξε. Τελικά τί να κάνω? Να τα αφαιρέσω ή όχι? Όσο για τα άλλα, από κάτω στο πάτωμα, δεν το έψαξα ακόμα..
|
|
|
|
|
|
#1569 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Παιδιά γεια σας , σας διαβάζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , αυτό το ταπέρ που λέτε μου έχει πάρει τα μυαλά , δεν το έχω ακόμα και αυτό με πονάει αρκετά , το μόνο σκάλωμα που έχω για να το πάρω είναι τα λεγόμενα για τα αμορτισέρ , κυκλοφορώ σε δρόμους όχι και τόσο καλούς στο πανέμορφο νησί μου και αυτό με ανησυχεί αρκετά , πες τε μου πώς είναι η άνεση για τους συνεπιβάτες .
|
|
|
|
|
|
#1570 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1571 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Είναι στους 6000 βαθμούς για να είναι άσπρα τα φώτα, πολύ ελαφρύ μπλέ, σχεδόν καθόλου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τα έβαλα σε άνθρωπο εγκαταστάτη στην περιοχή μου, Πειραιά, που του πάω αμάξια εκεί εδώ κ 10 χρόνια περίπου, 3 δικά μου, ένα του πατέρα μου, ένα της αδελφής μου κ πολλοί φίλοι μου. Βάζει ηχοσυστήματα, xenon, φιμέ, συναγερμούς κτλ. Πολύ καλό παιδί κ φοβερός στην δουλειά του. Σου στέλνω με πμ το τηλ του αν θες. |
|
|
|
|
|
|
#1572 (permalink) |
|
Valve Cap
|
χθες που επλενα το αυτοκινητο παρατηρησα δυο καλα χτυπηματακια(φαινοταν η λαμαρινα) στο καπο μαλλον απο πετραδακια το μεγαλυτερο κακο ομως ηταν οτι παρατηρησα και κατι σαν σκουρια. εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο?
japan με τα αμορτισερ τελικα τι εγινε σου τα αντικατεστησαν καλυτερα τωρα? |
|
|
|
|
|
#1573 (permalink) | |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
|
Quote:
μες την βδομαδα θα παω φιλε μου αλλα οσο παει το κανει και λιγοτερο και επειδη δεν θελω να μπλεξω με ασχετους μαλλον θα το αφησω ετσι εκτος και αν αυξηθει ολα τα αμαξια εχουν σημαδια απο πετραδακια μπροστα ,παρε το μπουκαλακι με το χρωμα του αυτοκινητου και καντα προσεκτικα |
|
|
|
|
|
|
#1574 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
τα πετραδακια ενταξη αλλα η σκουρια? |
|
|
|
|
|
|
#1575 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
παρατήρησα σκουριά στα πίσω καθίσματα.όταν τα έκλεισα για να βάλω πράγματα έτσι απο περιέργια σήκωσα την ταπετσαρία για να δω και είδα σκουριά δεν ξέρω πως να το πω στους μεντεσέδες στα σημεία που ανοίγουν κλείνουν τα καθίσματα αν καταλάβετε δείτε και τα δικά σας να μου πείτε
|
|
|
|
|
|
#1576 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Σκουρία
Είναι απίστευτο πόσο ευάλωτο είναι το χρώμα (το δικό μου σίγουρα πάντως, μαύρο Nhb) σε γρατζουνίες και σκαλίσματα! Ευτυχώς αν και είχα από πετραδάκια χτυπήματα, δεν παρατήρησα ποτέ σκουριά, μέχρι να τα βάψω με το χρώμα που μου έδωσαν με το αυτοκίνητο. Ωστόσο αν παρατηρήσεις στο μπουκαλάκι, έχει και μια συρματινη μικρή βουρτσα για περιπτώσεις που εμφανίζεται σκουρία. Αν το σκουριασμένο μέρος δεν είναι εκτεταμένο, τριψε το λίγο και μετα βάψ' το. Αν είναι περισσότερο, καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Αλήθεια όμως, γιατί να σκουριάσει; Πόσο καιρό άφησες εκτεθειμένο άβαφο σημείο και παρατήρησες οξείδωση;
|
|
|
|
|
|
#1578 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|