![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Παιδια εχω φτασει σε οριακη κατασταση και ετοιμαζω επιστολη για τη Honda Αγλλιας.το τριξιμο στην κολωνα του οδηγου μετα απο 4 επισκεψεις και επισκευες συνεχιζεται ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1581 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Παιδια εχω φτασει σε οριακη κατασταση και ετοιμαζω επιστολη για τη Honda Αγλλιας.το τριξιμο στην κολωνα του οδηγου μετα απο 4 επισκεψεις και επισκευες συνεχιζεται και τωρα μου λενε οτι μπορει ο ηχος να προερχεται απο πιο χαμηλα,μεσα στο μαρσπιε που σημαινει ξηλωμα ολου του αυτοκινητου που δεν το αναλαμβανουν και δεν το δεχομαι κι εγω.μιλησα τωρα με τον Ξυδια στον Σ και θα ενημερωθει απο το φανοποιειο τα πως και γιατι και θα με ενημερωσουν.επισης λεμε στο φανοποιειο πως θα παραγγειλουν εναν ειδικο αφρο που παει στα κενα αναμεσα στις ποντες.πατεντες προσωρινες δηλαδη.αντε να δουμε.
|
|
|
|
|
|
#1582 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Μιας και μιλάμε για για προβλήματα ακουστε αυτο.πριν απο κανα μήνα και ενω κινώ(θα επρεπε να πω το λιώνω) καθημερινα το καλο μου civicκακι ,παω να το βάλω μπροστά και έκανε σαν να μην έχει μπαταρία.Με την τρίτη μιζια γυρναει επιτέλους η μίζα και πέρνει μπροστά.ΟΥφ λεω και φεύγω αλλα οταν προσπάθησα να βγάλω έξω το ταριφόχερο παράθυρα δεν άνοιγαν ούτε το ενα ούτε το αλλο πήγα λοιπόν αντιπροσωπεια για επισκευή.Μετρίσαμε μπαταρία ολα καλα,εν τέλη ο τεχνικός άρχισε να πατάει κουμπια απο τζάμια και πάράθυρα με κάποια σειρά και κάποια στιγμή άνοιξαν ρώτησα τι έκανε και μου απάντισε "είναι περίπλοκο" ρώτισα τι είχε και μου απάντισε "δεν ξερω ακριβώς" .πάντως αλλη φορά δεν το ξανάκανε..
|
|
|
|
|
|
#1583 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1584 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Λοιπόν, όσον αφορά την ανάρτηση του τάπερ, είναι όντως τραπέζι, σκληρότερη από κάθε άλλον "ανταγωνιστή". Βέβαια, εγώ είμαι σε αυτούς που ανέφερε ένα παληκάρι παραπάνω και θα την ήθελα ακόμα σκληρότερη, ειδικά τα πίσω αμορτισέρ. Έχω μια αίσθηση ότι είναι κάπως αδύναμα στην επαναφορά/αποφόρτισή τους με αποτέλεσμα το πίσω μέρος να συμπεριφέρεται κάποιες στιγμές κάπως ανάρμοστα/ατσούμπαλα, ήτοι, δεν είχει την ακαριαία "απόκριση" που θα ήθελα. Και αυτό συμβαίνει ιδίως στα πολλά. Αναφορικά με το χρώμα, πράγματι, η ποιότητα βαφής είναι κάκιστη (ειδικά συγκρίνοντάς την εγώ με αυτήν του προηγούμενου Peugeot.. 106 μου!) και τα χτυπηματάκια από πετραδάκια στο καπώ που αναφέρατε τα έχω και εγώ σε πολύ μεγάλο αριθμό! Αλλά και... σκουριά ρε παιδιά??? Καλά, δεν είναι γαλβανισμένες οι λαμαρίνες από κάτω??? Είναι δυνατόν εν έτει 2008??? Ώρες ώρες, με αυτά που διαβάζω έχω την αίσθηση ότι πήρα καμιά Άλφα Σουντ του '80! Γράψατε (δεν αμφιβάλλω..) για σκουριά στις πόρτες, σκουριά στις εκδορές χρώματος, σκουριά στα καθίσματα, στο τέλος θα πάω σε κανέναν λαμαρινά και, ενός χρόνου αμάξι, θα το ξεβρακώσω όλο, θα το ψάξω εξονυχιστικά για "παραπτώματα" και θα του ρίξω και καμιά... αμμοβολή, έτσι, για νά'μαι σίγουρος στο φινάλε! Ημαρτον!
Last edited by giorgosrallyman; 26th May 2008 at 10:34. |
|
|
|
|
|
#1585 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
κάποιες σκουριές σε εσωτερικά υλικά (π.χ. στηρίγματα ταμπλό, brackets κτλ) νομίζω ότι είναι δικαιολογημένες. Εκεί η σκουριά, εξάλλου δεν είναι επικίνδυνη. Αυτά που θέλουν προσοχή και γι αυτό και είναι γαλβανισμένα και ασταρωμένα (ή πισσαρισμένα) είναι τα μεταλλικά τμήματα από το αυτοφερόμενο και το αμάξωμα.
Είναι όμως αληθές, ότι ακόμα και εκεί έχει γίνει πολύ οικονομία. |
|
|
|
|
|
#1586 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
Για το θέμα της σκουριάς ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Στο δικό μου δεν έχω δει κάτι. |
|
|
|
|
|
|
#1587 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Ρε παιδια αυτο το aurigold που διαφημιζει στο telemarketing το εχει βαλει κανεις; Το εβαλε ενας φιλος στο καινουριο του Yaris και λεει οτι ειναι πολυ καλο. Ειχα ψαξει και Αμερικη, σε μια υπηρεσια που λεει ποσο αληθινες ειναι οι διαφημισεις, και για το συγκεκριμενο προιον ελεγε πως αποδειχθηκαν ολα οσα ελεγε, εκτος απο το πυρωμενο σιδερο που εβαλαν πανω στη λαμαρινα. Απ οτι λεει προστατευει απο γρατζουνιες, χτυπηματα, ηλιο, οξεα κλπ...Αλλα σε καινουριο αμαξι φοβαμαι να το βαλω.....Εχει κανεις εμπειρια;
Telestar |
|
|
|
|
|
#1588 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Να πω την αμαρτία μου ρε παιδιά είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τ' αμάξι. Έστω με το λίγο ψάξιμο που ρίχνω στο αμάξι κάθε τόσο και ιδιαίτερα στα σημεία που διαβάζω οτι έχουν βγάλει πρόβληματα σκουριάς (πόρτες πχ αν και έχω μόνο δύο
Για τα προβλήματα στο χρώμα, τα θεωρώ για την περίπτωση μου μάλλον δικαιολογημένα, λόγω των ταξιδιών μετά από τα οποία έχω αντιληφθεί σημάδια. Το μόνο παράπονο είναι ο τόνος του κόκκινου που δεν τον πετυχαίνεις ούτε με τάμα στον Αη Φανούρη!!(αεροτομή αρκετά μετά την αγορά, αλλαγή προφυλακτήρα λόγω ...κίας άλλου!). Χωρίς παρεξήγηση μακάρι να είστε υπερβολικοί γιατι είναι κρίμα για το όνομα της Honda και ειδικά κρίμα για το συγκεκριμένο μοντέλλο να έχει αδικηθεί τοσο!! |
|
|
|
|
|
#1589 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Problem Civic αυτη ειναι η σελιδα που ο φιλος εστειλε επιστολη στη Χοντα Ιαπωνιας για τη κακη ποιοτητα του αυτοκινητου. Του προτειναν να παρει το 2008 μοντελο αλλα με επιβαρηνση 5900 λιρες. Δε δεχτηκε και τελικα πουλησε το αμαξι και πηρε ενα ford Focus
Last edited by jimp; 26th May 2008 at 18:48. |
|
|
|
|
|
#1590 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Δημήτρη μην εστιάζεις μόνο στα αρνητικά του αυτοκινήτου μας. Σκέψου ότι οι πολλοί εκεί έξω τα χαίρονται δίχως προβλήματα. Συνήθως γράφει κάποιος για να ...μοιραστεί τον πόνο του για το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε ή έστω να ακούσει απόψεις που ενδεχομένως να τον βοηθήσουν να το διαχειριστεί.
Αυτό θα κάνουμε και εμείς. Ουσιαστικά το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος της ανάρτησης. Εκεί θα εστιάσουμε και θ' αναζητήσουμε λύση. Μην τρελαίνεσαι |
|
|
|
|
|
#1591 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Οντως Σπυρο ,ευτηχως μονο το προβλημα της αναρτησης εχουμε και σε τελικη αναλυση ειμαι ευχαριστημενος με το αμαξι. Μου αρεσει και δεν εχω μετανοιωση με την επιλογη. Θα το μετανοιωνα αν ειχα παρει κατι αλλο και οταν θα το εβλεπα να παιρνα απο διπλα μου θα χτυπουσα το κεφαλι μου στο τοιχο. Απλως λογο της μηχανολογιας, μου αρεσει να ασχολουμαι με την επιλυση των προβληματων που μας απασχολουν. Αν σας κουραζω που και που,δικαιολογιστεμαι λιγο, για το καλο μας ασχολουμαι και το ψαχνω. Να λυθουν τα προβληματα και να χαρουμαι τα 23000 ευρω που δωσαμαι....
|
|
|
|
|
|
#1592 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
"Παν Μέτρο Άριστον"......... καλό είναι να ασχολούμαστε και να αναφέρουμε τα αρνητικά και τα θετικά του αυτοκινήτου μας απλώς ο καθένας μας έχει διαφορετικό μέτρο στο πως βλέπει κάποια πράγματα.......
Last edited by pansta; 27th May 2008 at 06:42. |
|
|
|
|
|
#1593 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Εμένα με ενοχλεί ο θόρυβος......του κινητήρα !
Ειδικά χθες που ήμουν χαλαρός στην αριστερή λωρίδα με 110 κ 6η κ γυρνούσα σπίτι κ ξαφνικά από πίσω μου κολλημένο ένα saab 9-3....κατέβασμα σε 4η κ τέρμα γκάζι...για πότε έφτασε τα 160+ ούτε ξέρω....κ φυσικά το saab προσπαθούσε να ακολουθήσει αλλά μάταια...τι θόρυβος αυτός ο κινητήρας ! |
|
|
|
|
|
#1594 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1595 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Τελικά το αμάξι μας ούτε γρήγορο ουτε ποιοτικο είναι απο οτι φαινεται.ελεος ρε παιδια εχώ ενα θόριβο από τα πλαστικά κάτω απο το ηχοσυστημα που άρχεται και φευγει που με έχει τρελάνει και οταν παω στην ανιπροσωπεια δεν το κανει για να το βρουμε με τους τεχνικούς.τωρα οσο για την ταχυτητα θα σας πω τουτο:
εχω 2 αυτοκινητα και τα 2 1800 κ.εκ. και τα 2 1300+ κιλα και το ενα εχει κόφτη 6900 rpm και το αλλο 8000 rpm.Το ενα απο τα δυο είναι 20 HP παραπανω και ριχνει στο αλλο 3 κολονες σε φιλική κόντρα στο χιλιόμετρο.ποιό απο τα δυο ειναι HONDA???? Συμφωνα με οτι μας δίδαξε η ζωή μαλλον το ROVER MG zr |
|
|
|