Civinfo

14.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by con_type s_GT 13000 ειναι τα χιλόμετρα μου.τωρα και να ανοιξει παραπάνω τα ζωηρά μοτέρια το δείχνουν απο νωρίς(η καλή μερα απο το ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 27th May 2008, 09:16   #1601 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by con_type s_GT View Post
13000 ειναι τα χιλόμετρα μου.τωρα και να ανοιξει παραπάνω τα ζωηρά μοτέρια το δείχνουν απο νωρίς(η καλή μερα απο το πρωί...)
και ανοιχτό που το έχεις το sohc i-vetc του R18 μαλλον πλανάται πλανη οικτρά...
Οταν το αγόραζα ήξερα τι επερνα δεν εψαχνα κοντραδικο(μεγαλώσαμε αλλωστε) αλλα λίγο πιο "τσαμπουκαλεμενο" θα το ήθελα... αλλιως γιατι να πάρω 1800 cc και να μην πάρω 1600 η 1400??
Τότε γιατί έκανες κόντρα με τον φίλο σου ;;;

Πάντως συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...το αμάξι θα το ήθελα με 150-160 άλογα, αλλά κ με τα 140 πάει ζωηρά !
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 09:36   #1602 (permalink)
Wheelnut

giorgosrallyman's Avatar

Παίδες, όλα σχετικά είναι.. Να πω κι εγώ την αμαρτία μου, ευχαρίστως θα τά'θελα άλλα 40-50 αλογάκια (με μπλοκέ φυσικά, αλλιώς.. φευ!) στο τάπερ μου, αλλά.. τί να κάνουμε? Είναι πολλά τα κιλά μαμά Χόντα! Αυτά τα αυτοκίνητα θέλανε 150 κιλάκια κάτω. Δε θα κάναμε κιχ τώρα!
giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 10:22   #1603 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

τωρα θα βολευτω με την υπογραφή του φίλου μας without reacing there is no honda...PP (ουφ ξελασπωσα..χε χε)

κοιτάξτε ρε παιδια τα αυτοκινητα μας, μας αρεσει δεν μας αρέσει έχουν ενα ειδικό βάρος στο επώνειμό τους και νομίζω οτί σε αυτό οφείλουν να ανταποκρίνοντε και για αυτό τα πείραμε.Καμία αντίρριση οτι εξελίχθηκαν σε σχεση με τα προηγούμενα που δεν ειχαν ούτε ρολοι και πλέον το μόνο που δεν κάνουν είναι καφε...
όμως ενα αυτοκίνητο δεν το κοιτας μόνο αν έχει ανέσεις και ποιότητα ξενοδοχειου 5 αστέρων άλλα και σαν επίδοση γενικά σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις για να το αποκτήσεις.Αποψη δική μου είναι πώς με τα χρήματα που δώσαμε όλοι μας στο πακετο που πήραμε θα μπορούσαν να υπάρχουν σε κάθε περίπτωση 20-30 άλογα παραπάνω,καλύτερη ανάρτηση και ποιότητα και στην περίπτωση του τάπερ και ενα μπλοκέ δεδομένου οτι η ιαπωνική εκδοχή FD2 το έχει...

Σημείωση:τσεκάρετε λιγάκι την ποιότητα των πλαστικών του civic sedan το αμάξι είναι αλλου και πολύ ανώτερο ποιοτικά απο τα δικά μας (εισάγονται απο ιαπωνία και οχι απο αγγλια)

Σημειωση 2: όσο αφορά την 200αετη..εγγυηση το αμάξι έχει 3 μόνο χρόνια με καμία δέσμευση για service απο την μαμά Honda έτσι κι αλλιώς η υπόλοιπη είναι αγορασμένη από ασφαλιστική εταιρία και χρεωμένη μέσα στήν τιμή βγαλμένη μέσα απο αναλογιστική μελέτη προσεκτικά σχεδιασμένη και με δεσμευτικό όρο άχρηστα service ανα 6 μηνες(σαν να πληρώνεις ασφάλιστρο ανα 6αμηνο).προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω κάποιον να αποζιμώνεται απο εγγυηση στο 5 ετος...

Αυτά και ελπίζω να μήν σας κούρασα.....
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 13:32   #1604 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Το τι περιμένει κανείς από το αμάξι του σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του είναι πολύ υποκειμενικό και σχετικό και με το τι οδηγούσε πριν ενδεχομένως. Ελπίζω μόνο να μην έχει κάποιος σαν μέτρο σύγκρισης κανένα γερμανικό των ιδίων χρημάτων έστω...γιατί από εμπειρία αυτοκινήτων φίλων αφήστε το καλύτερα!!
Τι είναι προτιμότερο, να τρίζει το τασακι ή η κονσόλα μετά τα 2 χρόνια και μέχρι εκεί; ή να τρίξει η κονσόλα στα 4 χρόνια(λέμε τώρα) και αλλά να έχεις θέση μόνιμα κρατημένη στο συνεργείο;
Άποψη μου είναι οτι το αμάξι δεν είναι το σαλόνι μου με το δερμάτινο καναπέ μου και την λοιπή άνεση και μέχρι εκεί. Θέλω το αμάξι να σε γεμίζει οδηγικά και σαν αίσθηση!

Και ένα τελευταίο, ίσως τα 140hp απλά να φαίνονται λίγα για τον συγκεκριμένο σασί-αυτοκίνητο συνολικά.
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 13:42   #1605 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Ηρθε και το χειροφρενο παιδια καθως και η τσιμουχα που εχω πει αλλα δε ξερω ακομη που μπαινει. Την επομενη Τεταρτη εκλεισα ραντεβου για το Σερβις των 2 χρονων,αντικατασταση εμπρος αμορτισερ,το χειροφρενο και τσιμουχα. Και ισως την σωστη τοποθετηση των πισω ελατηριων. Θα κανω τα παντα να σας εχω φωτο για το ποσο ευκολα η δυσκολα αλλαζει το χειροφρενο. Λαδια λεω να βαλω τα ARAL συνθετικα. Τα βρηκα στο εμποριο 13 ευρω το λιτρο. Για τα Castrol μου ειπαν να μην τα προτιμησω γιατι γινονται στην Ελλαδα απο την Βρ και τα συνεργεια που τα εδιναν ειχαν παραπονα για χτυπους απο βαλβιδες.
jimp is online now   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 15:18   #1606 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Τελικά το αμάξι μας ούτε γρήγορο ουτε ποιοτικο είναι απο οτι φαινεται.ελεος ρε παιδια εχώ ενα θόριβο από τα πλαστικά κάτω απο το ηχοσυστημα που άρχεται και φευγει που με έχει τρελάνει και οταν παω στην ανιπροσωπεια δεν το κανει για να το βρουμε με τους τεχνικούς.

Πρεπει να ειναι μια λαμαρινα κατω απο το αμαξι (καλυμα εξατμισης, αναμεσα στις μπροστα ροδες). Σε εμενα αυτο ηταν, μολις πηγαινα πανω απο 80 χιλ/ωρα, ετρεμε απο τον αερα (παλλοταν) και μεταφεροταν ο ηχος μεσα στην καμπινα και ακουγοταν καπου πισω απο το ηχοσυστημα. Δες το και αυτο, στερεωσε την λαμαρινα με 4 βιδες (λαμαρινοβιδες) σε καθε της ακρη γιατι πιανεται στα γυρω πλαστικα μονο κουμπωτά.
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 15:24   #1607 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
τωρα θα βολευτω με την υπογραφή του φίλου μας without reacing there is no honda...PP (ουφ ξελασπωσα..χε χε)

κοιτάξτε ρε παιδια τα αυτοκινητα μας, μας αρεσει δεν μας αρέσει έχουν ενα ειδικό βάρος στο επώνειμό τους και νομίζω οτί σε αυτό οφείλουν να ανταποκρίνοντε και για αυτό τα πείραμε.Καμία αντίρριση οτι εξελίχθηκαν σε σχεση με τα προηγούμενα που δεν ειχαν ούτε ρολοι και πλέον το μόνο που δεν κάνουν είναι καφε...
όμως ενα αυτοκίνητο δεν το κοιτας μόνο αν έχει ανέσεις και ποιότητα ξενοδοχειου 5 αστέρων άλλα και σαν επίδοση γενικά σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις για να το αποκτήσεις.Αποψη δική μου είναι πώς με τα χρήματα που δώσαμε όλοι μας στο πακετο που πήραμε θα μπορούσαν να υπάρχουν σε κάθε περίπτωση 20-30 άλογα παραπάνω,καλύτερη ανάρτηση και ποιότητα και στην περίπτωση του τάπερ και ενα μπλοκέ δεδομένου οτι η ιαπωνική εκδοχή FD2 το έχει...

Σημείωση:τσεκάρετε λιγάκι την ποιότητα των πλαστικών του civic sedan το αμάξι είναι αλλου και πολύ ανώτερο ποιοτικά απο τα δικά μας (εισάγονται απο ιαπωνία και οχι απο αγγλια)

Σημειωση 2: όσο αφορά την 200αετη..εγγυηση το αμάξι έχει 3 μόνο χρόνια με καμία δέσμευση για service απο την μαμά Honda έτσι κι αλλιώς η υπόλοιπη είναι αγορασμένη από ασφαλιστική εταιρία και χρεωμένη μέσα στήν τιμή βγαλμένη μέσα απο αναλογιστική μελέτη προσεκτικά σχεδιασμένη και με δεσμευτικό όρο άχρηστα service ανα 6 μηνες(σαν να πληρώνεις ασφάλιστρο ανα 6αμηνο).προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω κάποιον να αποζιμώνεται απο εγγυηση στο 5 ετος...

Αυτά και ελπίζω να μήν σας κούρασα.....

Στην αρχη ναι, τωρα πλεον ειναι made in Turkey.
Old 27th May 2008, 15:29   #1608 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by GKAR View Post
Το τι περιμένει κανείς από το αμάξι του σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του είναι πολύ υποκειμενικό και σχετικό και με το τι οδηγούσε πριν ενδεχομένως. Ελπίζω μόνο να μην έχει κάποιος σαν μέτρο σύγκρισης κανένα γερμανικό των ιδίων χρημάτων έστω...γιατί από εμπειρία αυτοκινήτων φίλων αφήστε το καλύτερα!!
Τι είναι προτιμότερο, να τρίζει το τασακι ή η κονσόλα μετά τα 2 χρόνια και μέχρι εκεί; ή να τρίξει η κονσόλα στα 4 χρόνια(λέμε τώρα) και αλλά να έχεις θέση μόνιμα κρατημένη στο συνεργείο;
Άποψη μου είναι οτι το αμάξι δεν είναι το σαλόνι μου με το δερμάτινο καναπέ μου και την λοιπή άνεση και μέχρι εκεί. Θέλω το αμάξι να σε γεμίζει οδηγικά και σαν αίσθηση!

Και ένα τελευταίο, ίσως τα 140hp απλά να φαίνονται λίγα για τον συγκεκριμένο σασί-αυτοκίνητο συνολικά.

Εγω προσωπικα προτιμω να τριζουν τα πλαστικα παρα να βαζω καθε μηνα 1 λιτρο λαδι και να δικαιολογουν κιολας σαν να μην τρεχει τιποτα. Γι' αυτο και εκανα την αναλογη επιλογη.

Οσο για τα αλογα, ειμαι σιγουρος οτι στην αρχη σε ολους μας φαινονταν αρκετα και τουλαχιστον ικανοποιητικα, αλλα οδηγοντας το αμαξι και συνηθηζοντας το, θελουμε πλεον το καααατι παραπανω..

Last edited by MakTheo; 27th May 2008 at 15:31.
Old 27th May 2008, 15:30   #1609 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Εγω προσωπικα προτιμω να τριζουν τα πλαστικα παρα να βαζω καθε μηνα 1 λιτρο λαδι και να δικαιολογουν κιολας σαν να μην τρεχει τιποτα. Γι' αυτο και εκανα την αναλογη επιλογη.
θα με βρείτε 100% σύμφωνο με τον προλαλήσαντα!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 16:31   #1610 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Πρεπει να ειναι μια λαμαρινα κατω απο το αμαξι (καλυμα εξατμισης, αναμεσα στις μπροστα ροδες). Σε εμενα αυτο ηταν, μολις πηγαινα πανω απο 80 χιλ/ωρα, ετρεμε απο τον αερα (παλλοταν) και μεταφεροταν ο ηχος μεσα στην καμπινα και ακουγοταν καπου πισω απο το ηχοσυστημα. Δες το και αυτο, στερεωσε την λαμαρινα με 4 βιδες (λαμαρινοβιδες) σε καθε της ακρη γιατι πιανεται στα γυρω πλαστικα μονο κουμπωτά.
Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιταξω αν και μαλλον δεν είναι αυτο διοτι ο θόρυβος πηγενοερχεται ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και όχι σε τακτα χρονικά διαστήματα

παιδια φοβάμαι πως σας εχω δόσει λάθος εντύπωση δεν θάβω το αμαξι μας απλά σαν γνήσιος Ελληνάρας γκρινίαζω για οτι μου κάθεται στον λεμό τα καλα απλά τα απολαμβάνω
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 17:06   #1611 (permalink)
Locking Wheelnut

Kαι ερχομαι τωρα και ξαναλεω οπως εκανα παλιοτερα..Αναφερομαι για το βελτιωτικο κιτ : φ.π.ε. Αν διαβαζαν εστω και λιγο τι γινεται στα forum για την απαιτηση του λαου για 20ps παραπάνω δεν θα εκαναν κραχ για να δωσουν ενα κιτ στο εμπόριο?Νομίζω οτι υπαρχουν πολλοι υποψήφιοι πελάτες ενας εκ των οποίων και γω..Αρα τι συμβαινει?Μαλλον κανεις δεν ασχολειται με την μικρή ελληνική αγορα ?Μιλάμε κατα γενική ομολογία για εναν εφικτό στόχο.Ειμαι σιγουρος οτι κάτι θα βγει.Και θετω το ετώτημα αραγε τοτε θα ηρεμήσουμε η θα ψαχνομαστε για εκκεντροφόρους?
psychaos is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 18:03   #1612 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Quote:
Originally Posted by psychaos View Post
Kαι ερχομαι τωρα και ξαναλεω οπως εκανα παλιοτερα..Αναφερομαι για το βελτιωτικο κιτ : φ.π.ε. Αν διαβαζαν εστω και λιγο τι γινεται στα forum για την απαιτηση του λαου για 20ps παραπάνω δεν θα εκαναν κραχ για να δωσουν ενα κιτ στο εμπόριο?Νομίζω οτι υπαρχουν πολλοι υποψήφιοι πελάτες ενας εκ των οποίων και γω..Αρα τι συμβαινει?Μαλλον κανεις δεν ασχολειται με την μικρή ελληνική αγορα ?Μιλάμε κατα γενική ομολογία για εναν εφικτό στόχο.Ειμαι σιγουρος οτι κάτι θα βγει.Και θετω το ετώτημα αραγε τοτε θα ηρεμήσουμε η θα ψαχνομαστε για εκκεντροφόρους?
Θα ήθελα να πιστεύω οτι τουλάχιστον μας ακούει ο εκάστοτε αντιπρόσωπος και το μεταφέρει στον "Gran-master" Σακ και γι'αυτό το κιτ έρχεται από έλληνα βελτιωτή και οχι από Japan!
Όσο για το κιτ, σε κανένα μήνα+ θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση (τελευταία πληροφόρηση που είχα σήμερα).Τωρά απλά περιμένουμε!!
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2008, 19:17   #1613 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Αυτή η αναμονή είναι που σκοτώνει....
και εγώ το νομίζω οτι τα 160 πάλι λίγα θα φαίνονται πανω στην αμαξάρα μας αλλά για παραπάνω άλογακια θα παει μακριά η βαλίτσα γιατι μετα θέλουμε εκεντροφόρο,Πεταλούδες απο τάπερ,retainers βαλβίδων απο τιτάνειο για παραπάνω στροφές και δεν ξερώ αν αντέχουν έμβολα και στρόφαλος,καθώς και χταπόδια εξατμίσεις και ξηλώματα καταλυτών για το πολύ 180-190 ps και να καίει τα αντερά του + καμία 1600 ευρώ εργατικά απο μία μικρή ερευνα που εκανα.
το ξέρω οτι όλοι μας εδώ γουστάρουμε να στροφάρουμε στο θεο με τα μικρά μας φορμουλάκια να ουρλίαζουν αλλα μου φαινεται πως αν δοκιμάζοντας τα 160 μου φανουν λίγα θα περιμένω να βγεί κανα bolt-on-turbo κιτ που δείχνει να είναι πιο ορθολογικό tunig και πιο φτηνο.Ακόμα και με 0,4 bar ο συκεκριμένως κινητήρας θα μπρούσε ανετα να βγαλει 200+ ps και 23-24 kg ροπής(πάλι απο μια αυτοσχέδια έρευνα) αν βέβαια δεν τον πάρω στο χέρι...
con_type s_GT is offline