![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Αν ολα τα εχεις κανει σωστα φιλε μου, και δε σκιζεις το αμαξι,τατο πιστευω οτι ειναι θεμα ανοχων των κινητηρων μας. Πως υπαρχει αποκλιση στα ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1641 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Αν ολα τα εχεις κανει σωστα φιλε μου, και δε σκιζεις το αμαξι,τατο πιστευω οτι ειναι θεμα ανοχων των κινητηρων μας. Πως υπαρχει αποκλιση στα αλογα που βγαζουν ιδιοι κινητηρες ,ισως σε αυτο το σημειο να ειναι η διαφορα που καιει ο δικο σου κινητηρας λαδι. Ενα αλλος λογος που καινε λαδια οι κινητηρες,φθορα στα τσιμουχακια βαλβιδων η οχι σωστη τοποθετηση αυτων απο το εργοστασιο. Κι ακομη ενα αλλος λογος,οχι καλη ποιοτητα λαδιου που σου εβαλαν μετα τα 10000χλμ. Ποια λαδια σου εβαλαν μετα Tsampinio ???
|
|
|
|
|
|
#1642 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Kαποτε ειχε αναφερθει οτι τα πλαστικα διπλα απο το σασμαν ζεσταινονται.Χθες παρατηρησα οτι οταν το αυτοκίνητο πιανει την θερμοκρασια του οντως αρχιζουν και ζεσταινονται και οχι μόνο.Επιασα κατω απο το τιμονι στα πλαστικα πανω απο τα pedal και ήταν ζεστα...ενταξει δεν έκαιγαν αλλα ηταν αισθητό.Τα πόδια μου πάντως το καταλαβαιναν.Αυτο εγινε αντιληπτό την νύχτα και όταν βέβαια ειχα τα φώτα ανοιχτα.Μηπως εχει να κάνει με κάποιο ηλεκτρονικό σφάλμα?Σημ. δεν είχα ανοιχτο κανενος είδους αέρα!Η αλήθεια είναι οτι τα χω πάρει λίγο.Μηπως εχει συμβει και σε κάποιον αλλό και αν ναι πως το αντιμετωπισε?
|
|
|
|
|
|
#1643 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Κοίταξε φίλε μου, το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που γράφεις στο τάπερ και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι κάτω ακριβώς από το ταμπλώ βρίσκεται ο τεράστιος καταλύτης, αμέσως μετά την εξαγωγή, οπότε νομίζω ότι είναι φυσικό να αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες πέριξ αυτού. Ελπίζω να σε κάλυψα..
|
|
|
|
|
|
#1644 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Όσον αφορά τα λάδια εγώ προσωπικά την πρώτη αλλαγή την έκανα στα 1000χλμ. και από εκεί και πέρα συνηθώς με προλαβαίνει το χρονικό όριο (6μηνο) και όχι τα χιλιόμετρα (αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα άφηνα τα λάδια πάνω από 5000χλμ). Δεν το πολυχρησιμοποιώ καθημερινές το Civic αλλά το ΣΚ που το κινώ το δουλεύω στις υψηλές και δεν μου έχει κάψει τίποτα.....
Εγώ προσωπικά δεν θα άφηνα τα εργοστασιακά λάδια πάνω από 4000-5000χλμ το πολύ και για αυτά τα χλμ θα το έστρωνα. Μετά αλλαγή λαδιών και άνοιγμα κανονικά στις 6900 στροφές |
|
|
|
|
|
#1645 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1646 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Σ' εμένα δεν έχει εμφανίσει κάτι τέτοιο παρόλο που οδηγώ αρκετά χλμ. κάθε μέρα (χθες έκανα 250). Θέλω να πιστεύω, με βάση αυτά που αναφέρετε, πως αν υπήρχε θα το είχα προσέξει.
|
|
|
|
|
|
#1647 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Εγώ ακόμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με την θερμότητα εντός καμπίνας στα πόδια...κ ταξίδι που έχω κάνει δεν...περιέργα πράγματα...
|
|
|
|
|
|
#1648 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
λοιπον σημερα ειχα συναντηση με τον τεχνικο διευθυντη της Honda κ.Ξυδια-ο οποιος ηταν πολυ εξυπηρετικος και κατανοητος-και μου απαντησε σε ολα αυτα τα προβληματα που οι περισσοτεροι εχουμε επισημανει.Καταρχην για τα αμορτισερ,ηρθαν καινουργια με αλλο κωδικο-τα παρρηγγειλαμε-και αλλαζουν και τα γονατα.Για το λαδι μου ειπε να προτιμησουμε 10-40 και οχι 5-40 και πως μεχρι τα 20.000 ειναι φυσιολογικο κατι να καιει και απο αλλαγη σε αλλαγη 300γρ ειναι φυσιολογικο.για τη ζεστη κατω απο το τιμονι οφειλεται στην ηλεκτρικη κρεμαριερα και το φαινομενο αυτο μου ειπε ηταν εντονο και εχαν παραπονεθει στη Σ.Αραβια που εχει πολυ ζεστη.Στην αρχη ειπε η Honda να το λυσει με την τοποθετηση ενος λαστιχου αλλα μετα τεθηκε θεμα οδικης αξιοπιστιας και το αφησαν.το τραβηγμα και γενικα τα προβληματα ευθυγραμμισης λυνεται με την τοποθετηση βιδων στη βαση του γονατου οπως ειπαν και καποιοι φιλοι παραπανω.και γενικα μου ειπε οτι τριξιματα υπαρχουν στο εσωτερικο φτιαχνονται και το γνωριζουν στη Honda.To θεμα της βελτιωσης του κινητηρα τωρα ειναι αληθεια,το ετοιμαζουν σε συνεργασια με το βελτιωτικο Νικηφορο-θα ειναι +20 αλογα,εγγυηση,αξιοπιστια και καταναλωση δεν θα επηρεαζονται.Μονο στις περιπτωσεις που παταμε τερμα το γκαζακι θα εχουμε μια αυξηση 0,3-0,5 ltr περισσοτερη καταναλωση απο τωρα.ειναι απο αμερικη μερια και το φοραει το coupe civic.ελπιζω να ελυσα αποριες και να μην ξεχασα κατι γιατι γενικα μιλησαμε αρκετα ανοιχτα για πολλα θεματα.
Υ.Γ Το θεμα μου με το τριξιμο με την κολωνα του οδηγου μου ειπε οτι εκεινος το εντωπιζει να προερχεται απο τη βαση των πισω καθισματων.θα βαλουν κατι λαστιχακια και αν δεν λυθει συνεχιζουμε το ψαξιμο. |
|
|
|
|
|
#1649 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Έχουμε κάποια εικόνα του πόσο περίπου θα κοστίσει η βελτίωση? |
|
|
|
|
|
|
#1651 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Αυτο με τη βελτιωση ακουγεται καλο και αν ειναι λογικη και η τιμη θα με ενδιεφερε. Εγω θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης: Eντος πολεως, τι καταναλωση εχετε? Εγω ειμαι συνηθως 9,2/100 αν παταω συμπλεκτη ως φρενο αλλα εχω φτασει και 9,5/100. Αν παω ταξιδι το χαμηλοτερο που εχω κανει ειναι 7,8/100. Μπορειτε να προτεινετε κατι για να χαμηλωσω την καταναλωση ή ειμαι σε καλα επιπεδα? Τον κινητηρα δεν τον ζοριζω και χρησιμοποιω αρκετα τον μετρητη καυσιμου ως ενδεικτικο μετρο. Επισης να αναφερω πως εγω εχω το αυτο απο Ιαν 2008 και δεν εχω παρατηρησει κανενα απο τα προβληματα που εχετε αναφερετε εως τωρα (τριξιμο, σκουρια κλπ.). Το αν στριβει δεξια ή οχι δεν το εχω παρατηρησει αλλα δε με πολυαπασχολει κιολας. Αυτα για τωρα, πισω στη δουλεια!
|
|
|
|
|
|
#1652 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Ρε αδερφέ con typeS GΤ στα Γιάννενα είσαι!!; Ποιό αμάξι έχεις; Ασημί ή μαύρο; και εγώ στα Γιάννενα είμαι λόγω σπουδών!Τώρα το παρατήρησα!!!
|
|
|
|
|
|
#1653 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Katanalwsh
Prwta ap'ola kalhspera se olous tous tyxerous idiokthtes tou diasthmopoloiou.
Egw to parelaba megalh pempth kai mexrh twra den exw kanena problhma (isws ligo me to trabhgma deksia) all den to exw bgalei kai se anoixto dromo opote den mporw na pw tipota me sigouria. Ena omws pragma to opoio me kaiei einai to 8ema katanalwshs. Mexri twra exw kanei peripou 1400xlm kai me to ka8e gemisma kanw peripou 450xlm kai ola mesa sthn polh.eseis ti katanalwseis exete????????????????? |
|
|
|
|
|
#1654 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
Εγώ στα 14500 έχω μικτή στο 9 κοντά, πόσο ακριβώς δεν θυμάμαι θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Καλορίζικο, καλά ταξίδια και προπαντώς ασφαλή! Πιστεύω οτι θα το λατρέψεις το αμαξάκι σου! |
|
|
|
|
|
|
#1655 (permalink) | |
|
Type-R R-00799
Triangular Exhaust
|