Civinfo

4.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ρε παιδια, να ρωτησω κατι... Αυτος ο εισαγωγεας μηπως πουλαει οπλα και οχι ανταλακτικα? Ρωτησα σημερα τιμη για την μασκα του TypeR και μου ειπαν ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 1st February 2008, 19:03   #161 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

iTrader: (0)
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι... Αυτος ο εισαγωγεας μηπως πουλαει οπλα και οχι ανταλακτικα? Ρωτησα σημερα τιμη για την μασκα του TypeR και μου ειπαν ( 2 διαφορετικοι αντιπροσωποι) ο ενας 300Ε και ο αλλος 318Ε..
Λιγο αναλυτικα, η μασκα βγαινει μαζι με την βαση της 250-270 ευρω (δεν ειναι εδω το προβλημα) και το σημα του TypeR ακουσον ακουσον, κανει 50-57 ευρω!!!!
Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!!! ΕΛΕΟΣ!! Τι θα παρουμε?!?!?
Η μασκα ας πουμε οτι ειναι λιιιιιιιγο "λογικη" η τιμη της..
Αλλα τα 50 ( η 57 ευρω αντιστοιχα απο τον αλλον αντιπροσωπο) ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΑ!
Προσωπικη μου γνωμη παντα..
Βλεπετε να εχω αδικο ρε παιδια, η μολις κατεβηκα απο το διαστημα?!?!?
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 19:16   #162 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Κοιταξε στο Gallery φιλε μου. Υπαρχει καποιος που εχει βαλει φωτο απο το δικο του orange αμαξι. Εσυ σε τι χρωμα σκεφτεσαι να το παρεις ??? Σκεψου το για το orange, εμενα μου αρεσει παρα πολυ. Αν ηταν να παρω τωρα αμαξι, πολυ πιθανο να ηταν η τελικη επιλογη μου.
ναι ναι γι'αυτό ρωτάω....ενδιαφέρομαι για πορτοκαλάκι..έκλινα στο milano red μέχρι που έμαθα ότι ΔΕΝ είναι μεταλικό...μετά το γύρισα σε VIVID Blue pearl το οποίο είναι πανέμορφο...αλλά έμαθα ότι ΔΕΝ βγαίνει πλέον....
και το πορτοκαλί μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον....
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 19:18   #163 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι... Αυτος ο εισαγωγεας μηπως πουλαει οπλα και οχι ανταλακτικα? Ρωτησα σημερα τιμη για την μασκα του TypeR και μου ειπαν ( 2 διαφορετικοι αντιπροσωποι) ο ενας 300Ε και ο αλλος 318Ε..
Λιγο αναλυτικα, η μασκα βγαινει μαζι με την βαση της 250-270 ευρω (δεν ειναι εδω το προβλημα) και το σημα του TypeR ακουσον ακουσον, κανει 50-57 ευρω!!!!
Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!!! ΕΛΕΟΣ!! Τι θα παρουμε?!?!?
Η μασκα ας πουμε οτι ειναι λιιιιιιιγο "λογικη" η τιμη της..
Αλλα τα 50 ( η 57 ευρω αντιστοιχα απο τον αλλον αντιπροσωπο) ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΑ!
Προσωπικη μου γνωμη παντα..
Βλεπετε να εχω αδικο ρε παιδια, η μολις κατεβηκα απο το διαστημα?!?!?
τώρα έχω renault clio...έχετε παρατηρήσει στα φτερά πάνω από τις ρόδες που έχουνε ένα αυτοκολλητάκι "clima"... ε λοιπόν επειδή είχα σπάσει φτερό και το άλλαξα με ημιτασιόν είπα να βάλω και το αυτοκόλητο για να είναι ακριβώς όπως και πριν...μέχρι που έμαθα τιμή....7 ευρώ για το αυτοκόλητο...
εμένα τα 57 ευρώ για το λογότυπο TYPE R δε μου φαίνεται πολύ μετά από αυτό...
Old 1st February 2008, 19:23   #164 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Τι θα κανουμε παιδια με τα αυτοκολητα ?? Ποιος θα αναλαβει να τα παραγγειλει?? Skam, Mak theo θα αναλαβεται??? Επειδη ξερετε καλα αγγλικα,γι'αυτο το λεω. Καταρχην,ποσο κοστιζει το ενα και ποια ειναι η διαδικασια. Οποιος θελει αυτοκολητο να το δηλωσει. Αυτος που θα το αναλαβει,να μας πει εναν αριθμο τραπεζης και να του βαλουμε τα χρηματα. Εγω θελω 2 αυτοκολητα.

Φιλε μου Δημητρη, εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα, πρωτα να συναντηθουν τα παληκαρια στην Αθηνα μια φορα (οπως ειπε ο Skam, πιλοτικα) και να το δουν και να το κανονισουν απο εκει το θεμα μια φορα..Εγω απο εδω μονος μου ειναι δυσκολο να παρω πρωτοβουλια τετοιου ζητηματος..
Και εγω παντως μεσα ειμαι (2 θελω και εγω)..
Το πιο πιθανο ειναι να αγοραστουν μαζικα (ψηφιζω Skam, μιας και ειναι και ο "moderator" εδω μεσα, αν βεβαια ειναι συμφωνος ο Skam με κατι τετοιο..) και να σταλουν ταχυδρομικα στους ενδιαφερομενους..
Απ' οτι ειδα τις τιμες εδω στο civinfo, κανουν περιπου 5 λιρες αγγλιας το ενα ( 6 ευρω και 70 λεπτα περιπου).. Αν τα αγορασουμε μαζικα, θα γλυτωσουμε τα μεταφορικα ...Θα εχουμε μονο τα γραμματοσημα!
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 20:48   #165 (permalink)
Valve Cap

Καλησπέρα παιδιά. Συγχαρητήρια για τα νεα threads. Το service cost που τρεχει ήδη θα είναι χωρίς αμφιβολία κατατοπιστικότατο για την εικόνα των αντιπροσώπων ανα την επικράτεια. Για το θεμα της συνάντησης έχω να πώ ότι όποτε αποφασιστεί να γίνει έστω και μια πρωτη διερευνητική, εγώ είμαι μέσα.
mat_gg is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 20:58   #166 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by Xmitsos View Post
ναι ναι γι'αυτό ρωτάω....ενδιαφέρομαι για πορτοκαλάκι..έκλινα στο milano red μέχρι που έμαθα ότι ΔΕΝ είναι μεταλικό...μετά το γύρισα σε VIVID Blue pearl το οποίο είναι πανέμορφο...αλλά έμαθα ότι ΔΕΝ βγαίνει πλέον....
και το πορτοκαλί μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον....
Το Vivid Blue pearl δε βγαινει πλεον ???? Με κουφανες τωρα. Ειναι απιβεβαιωμενο αυτο????
jimp is online now   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 20:59   #167 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Να προσέξουμε να κρατήσουμε τα threads "καθαρα" δηλαδη να μην ξεκιναμε με θεμα π.χ. τα λαστιχα και να καταληγουμε "α, ρε σε ειδα εχτες στην Κηφισιας, μενεις εκει κοντα;" - " ναι, ειχα παει λαϊκη"

με συγχωρειτε για τα bold, απλα να προσεξουμε τωρα που ξεκιναμε... (εχω κανει και εγω "φορουμαρχης" και ειναι πολυ σπαστικο να κανεις τον χωροφυλακα )

Skam μηπως να εβαζες και ενα thread πανω απο όλα που να λεει "κανονες για τους Ελληναρες"
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 21:01   #168 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Το Vivid Blue pearl δε βγαινει πλεον ???? Με κουφανες τωρα. Ειναι απιβεβαιωμενο αυτο????
ναι σταματησε! Αν δεν ειχε βγει το περτικαλί θα ειχα παραγγειλει αυτο!
φοβερο χρωμα γμτ!
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 1st February 2008, 21:38   #169 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

παιδιά μόλις πιάσω διψήφιο συμμετοχών...τουτέστιν 10+ άτομα, θα κάνω την πρώτη προσπάθεια να μας μαζέψω για ένα καφέ. Στην συνέχεια θα παραγγείλουμε τα πρώτα αυτοκόλλητα από Αγγλία και θα οργανωθούμε καλύτερα ώστε να καλύψουμε και τους φίλους μας από την επαρχία. Στους τελευταίους όταν είμαστε έτοιμοι χρωστάμε μια πανελλήνια συνάντηση...ελπίζω αυτό να είναι εφικτό.
Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να κάνω εγώ την παραγγελία αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το σπορ των αγορών μέσω διαδικτύου. Θα πάρω βέβαια μια προπληρωμένη κάρτα και θα γίνει εύκολα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα οργανώσω και το θρετ των τεχνικών θεμάτων στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν αρχικά οι φωτογραφίες του jimp που είναι το πιο δυναμικό μας μέλος!
Φυσικά οι προτάσεις σας είναι για μένα σημαντικές και θέλω να τις κάνετε για να βελτιωθούμε. Ο μόνος τρόπος να πετύχει το όλο εγχείρημα είναι να το βασίσουμε στη λογική της παρέας και έπειτα στην αγάπη μας για το αυτοκίνητο μας. Αν αποφύγουμε τις έριδες μεταξύ μας και κάνουμε ευχάριστη κουβέντα δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να ασκήσω αυστηρά τον ρόλο του mod. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε.
skam is offline   Reply With Quote
Old 2nd February 2008, 00:15   #170 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by rallakias View Post
ναι σταματησε! Αν δεν ειχε βγει το περτικαλί θα ειχα παραγγειλει αυτο!
φοβερο χρωμα γμτ!
ναι στο επιβεβαιώνω κι εγώ ότι σταμάτησε...δε θυμάμαι ακριβώς πως το πληροφορήθηκα,...θυμάμαι μόνο ότι σιχτίριζα ασταμάτητα γιατί νευρίασα....
ήταν απίστευο χρώμα και έδειχνε όλες τις γραμμές του αυτοκινήτου ενώ δε λέρωνε όπως το μαύρο και όταν γυάλιζε έκανε το αμάξι να μοιαζει σκέτο στολίδι,.....
το πορτοκαλί τώρα μου κίνησε πολύ τη περιέργια.....ψήνομαι τρελά!
Old 2nd February 2008, 09:57   #171 (permalink)
Valve Cap

Για το vivid blue παιδιά είχα ενημέρωση από μέσα από τον Σαρακάκη αρχές φθινόπωρου ότι θα σταματήσει, όπως και έγινε. Σε ερώτηση μου για ποιό λόγο έγινε αυτό η απάντηση ήταν ότι δεν πουλουσε αρκετά ως χρώμα... Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό ή αν ο λόγος ήταν κάτι άλλο. Προσωπικά βρίσκω ότι πάει πολύ στο civic αλλά εγώ ούτως ή άλλως δεν θα το έπαιρνα σε αυτό το χρώμα γιατί το προηγούμενο αυτοκίνητό μου που το είχα 7 χρόνια ήταν σε ένα πολύ παραπλήσιο μπλέ περλέ και είπα να πάρω κάτι διαφορετικό για αλλαγή...
mat_gg is offline   Reply With Quote
Old 2nd February 2008, 10:13   #172 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

κρίμα παιδιά κριμα....
βγήκα τελείως έξω από τα σχέδιά μου...
το χρώμα ήταν τρομακτικά όμορφο...
εγώ θα αρχίσω να μπανίζω το πορτοκαλί τώρα γιατί εξίσου με τρελένει σαν χρώμα...θα κοιτάξω να δω κατά πόσο "δίνει" στο αμάξι να δείχνει τις γραμμες και τα κοψίματα και θα αποφασίσω!!!αλλά πάντως πρέπει να δω φωτογραφίες!!!είπατε έχει στο gallery έτσι ? ?πάω να τσεκάρω!!!
Old 2nd February 2008, 12:33   #173 (permalink)