![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; aral εβαζα στο ιμπιαζ 0-40 και αλλαζε ολος ο ηχος του Μοτερ.Καλα λαδακια και δεν εκαιγε τιποτα λαδια το μοτερ.Δεν ξερω θεωρω οτι το καλοκαιρι ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1841 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
aral εβαζα στο ιμπιαζ 0-40 και αλλαζε ολος ο ηχος του Μοτερ.Καλα λαδακια και δεν εκαιγε τιποτα λαδια το μοτερ.Δεν ξερω θεωρω οτι το καλοκαιρι καλο ειναι ενα ποιο χοντρο ωστε με τις θερμοκρασιες κιολας να μην ρευστοποιηται και χανει λιγο απο την λυπανση του,αλλα ειναι γνωμη μου αυτο και το εκανα παντα στα αμαξια μου.
|
|
|
|
|
|
#1843 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
αν σας εχει μεινει ηλιελαιο, κανει για ολους τους κινητηρες...
και αν ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ το ήπιατε, τοτε να περασετε ΚΤΕΟ μεχρι τελος Ιουνιου |
|
|
|
|
|
#1844 (permalink) | |
|
Supporter
Wheelnut
|
Quote:
" Για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας προτιμήστε ένα συνθετικό λάδι 10W - 40 προδιαγραφών SJ ή SL και αλλαγή κάθε 10.000 χιλ. Μην βάλετε στο όχημα σας 15W - και πάνω, διότι δεν θα έχετε σωστή ένδειξη στάθμης." Η απάντηση είναι σαφής και πλέον έχω κρατήσει και τυπώσει το mail για να μην έχω πρόβλήματα με θέματα εγγύησης... |
|
|
|
|
|
|
#1846 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Oλες οι μεγαλες εταιριες οπου να ναι θα παρουσιασουν τα νεα τους λιπαντικα, ειδικα για την Ελληνικη ΜΟΝΟ αγορα. Μεχρι τωρα εχω δει το castrol helielium 15W-50 για αγωνιστικη χρηση καθως και το motul sunoil 10W-40 που κανει και για τον φιλο μας τον panayotis η το ARAL polyacorestus 5W-40 με ιχνη καλαμποκελαιου!!!!!!!!
Aναμενω με αγωνια την προταση της shell οπου σεσυνεργασια με ferrari και ΕΛΑΙΣ εξελισουν high tech lubricants απο μιγμα ηλιελαιου, σπορελαιου και φυστικοβουτηρου για τις κρυες εκκινησεις!!! Τελος συνισταται η χρηση μαγιονεζας στο σαζμαν αντι για βαλβολινες!! Last edited by alexps; 16th June 2008 at 23:23. |
|
|
|
|
|
#1847 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Ααααα και που στε???? Προτηματε light προιοντα!! Αφηνουν λιγοτερα καταλοιπα εχουν διπλο διαφορικο και τραβαν στην ανηφορα!! Σαν τα φουντουνια harry klyn!!!!
|
|
|
|
|
|
#1848 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Έχει προσέξει κανείς σας τη διαφορά στη τιμή των προϊόντων Meguiar's στην Ελλάδα και την Αμερική? Ακόμα και με τα μεταφορικά τέλη, μας συμφέρει να παραγγέλνουμε απ' έξω.
Παράδειγμα: το Σάββατο αγόρασα το Ultimate Quik Detailer στην τιμή των 22.00 ευρώ και στο online shop της η Meguiar's το πουλάει 9.99 δολάρια!!! Δεν μιλάμε για διαφορά 1-2 δολαρίων, αλλά για πάνω από 3πλάσια τιμή. Μήπως μετά από το γάλα, σειρά να έπαιρναν τα προϊόντα αυτοκινήτου? |
|
|
|
|
|
#1849 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1850 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Αυτοκίνητο υδρογόνου από την Honda
Αυτό το άρθρο είναι από τις σημερινές ειδήσεις news in.gr - Την εμπορική παραγωγή αυτοκινήτου υδρογόνου ξεκινά η Honda
|
|
|
|
|
|
#1851 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Παρελαβα χθες βραδυ το τουτου μου :d ! (1.8 ΝΗΒ)
Πρωτες εντυπωσεις....Αριστες.Προλαβα και του εκανα 67χμ σιγα-σιγα μεχρι 3000 αντε μεχρι 3500 χιλ. στροφες.Λεω να το ανεβαζω 500 στροφες ανα 500χμ. Σε σχεση με το παλιο μου,ουτε κοπαναει στις λακουβες,οποτε μια χαρα,μεσα-εξω ειναι κουκλι,λιγο το παραθυρο τριζει και το κουμπι στο υποβραχιονιο κανει εναν θορυβο και ανοιγει με δυσκολια. Επισης ξεχασαν να μου περασουν τον εξτρα συναγερμο που ζητησα οποτε σημερα το παω πισω (θα τους πω να μου βγαλουν και το καταραμενο Σ)! Σε γενικες γραμμες ενω μεχρι να το παραλαβω δεν ειχα ενθουσιαστει καθολου (πραγμα που με παραξενευε κιολας) τωρα ειμαι ενθουσιασμενος! Υ.Γ. Πολλα κουμπακια βρε παιδι μου!Ειχα να διαβασω τοσο πολυ απο τοτε που εδινα στις εξεταστικες. |
|
|
|
|
|
#1852 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|