![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Το νέο πλέον χειρόφρενο, τι τζόγο έχει από τέρμα κάτω μέχρι να αρχίσει να πιάνει η καστάνια;... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1963 (permalink) |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
αν και εκει που λες θα ανεβαζει πολυ παραπανω απο 100-110 βαθμους δεν θα εχεις προβλημα αν παρεις καλη ποιοτιτα χρωμα δηλαδη ακρυλικο.προσεχε με σπρει που ειπες να μην γεμισεις αχνα και γυρο απο τις βυδες,καλητερα να παρεις ενα πινελακι ψιλο και βγαλε 100γρ. χρωμα σε καπιον που ασχολιτε και θα ειναι οκ. |
|
|
|
|
Thanks to JAPAN from:
|
|
|
#1964 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
όταν πήρα Χαλκίδα να ρωτήσω, μου είπαν οτι όπως ήταν, πριν σε θέμα τζόγου, πρέπει να είναι και τώρα, οπότε θα το φτιάξω Χαλκίδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. |
|
|
|
|
|
|
#1965 (permalink) |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
|
φιλε μου GKAR ξεχασα να σου πω πως εκει που θα πας για το χρωμα να πεις 100γρ μονις μαυρο και οχι διπλης γιατι θα φυγει ευκολα
|
|
|
|
|
Thanks to JAPAN from:
|
|
|
#1966 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Καλώς σας βρήκα και πάλι. Μόλις επέστρεψα απο 10ημερο στη Μανη και δυστυχώς έφερα μαζί μου και κάτι ασπρίλες νάααααα στο καπό απο τα πετραδάκια.
Να δούμε τώρα τι θα τις κάμω. Μάλλον θα τις αφήσω να γίνουν περισσότερες (δυστυχως είναι αναπόφευκτο τελικά) και θα τις "μπαλωσω" όλες μαζί κάποια στιγμή. Τουλάχιστον 10 civic είδα στην περιοχή που κυκλοφορούσα. Μάλλον φοριέται περισσότερο τελευταία το διαστημόπλοιο μας. καλημερες!! Last edited by botsp; 2nd July 2008 at 06:54. |
|
|
|
|
|
#1967 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ξεκουράστηκες? Δυστυχώς τα σημάδια από πετραδάκια είναι αναπόφευκτα. Κι εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι επί καθημερινής βάσης με το ίδιο σκεπτικό. Απλά θα τα 'χρωματίσω' όλα μαζί κάποια στιγμή. |
|
|
|
|
|
|
#1968 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Aν πιασεις καθε πετραδακι να το βαφεις και ξαναμανα.....θα αρχιζει να φενεται η διαφορα και θα ειναι ποιο εμφανεις απο το να αφηνες τα σημαδια ετσι.
Εγω στην Αττικη οδο εχω βαρεθει να ερχομαι face to face με μυγακια-εντομο killer και πετραδακια απο το διαστημα....ειναι και κοκκινο.Εκανε και καποτε ενας πισω να ξεπαρκαρει και εβαλε το (Υ) της πινακιδας μεσα και τωρα αν κοιταξεις γρηγορα φενεται σαν(Ι).....μια μερα εκανε και ενας στην δουλεια πισω και που το βαφτισε!!! Αλλα αμα εχεις τουμπαρει S3 ολα αυτα σου φενονται (Πετραδακια.....πιπουλα) |
|
|
|
|
|
#1969 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1970 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Σε ενα νησι μακρυνο με στενο δρομο (πεταλο δεξια)βγαλμενα τα συστηματα και λιωμενα τα πισω λαστιχα (εκανα συνεχεια παντες οσες μπωρει να κανει ενα S3)......ηταν λοιπον μεσημερι και 310 αλογα το S3 και το κανω μια φορα με πλαγιολισθηση και ισιωμα στο τελειωμα της στροφης.Λεω δεν το ξανακανω.....εεεεε αυτο ηταν το αμαξι εκανε μια δεξια,μια αριστερα γιατι παλεβα να το μαζεψω σε εναν δρομο με μιαμιση λωριδα και εσκασε σε μαζεμενα χωματα,σηκωθικε στον αερα και εκανε μια τουμπα και εκατσε με τον ουρανο.Εγω τα εβλεπα ολα αναποδα(ευτιχως δεν ειδα τα ραδικια) και βγηκε κυριος εξω εκατσα κοντα σε εναν βραχο,και κοιτουσα τι εγινε και ποσο μ@λ@κ@ς ημουν!!!
Επειδη ειχα ζησει διαφορα με το S3 σε 2+χρονια που το ειχα ενα εχω να πω......Μαπα τετρακινηση και καμια σχεση με την τετρακινηση οπως την ακουμε και την ξερουμε!!! Επαιρνα φιλου το suba wrx και evo 7 ενος γειτωνα και ενιωθες Πραγματικη 4χ4 και πατουσε το αμαξι και σου εδεινε πληροφοριες για τα παντα!!! Τα AUDI ειναι για Μπαμπαδες η για εκεινους που ποτε δεν ειχαν SUBA η MITSU ωστε να καταλαβουν τι εστι 4χ4. Τωρα βεβαια εχουν αλλαξει τα πραγματα και περιμενω πως και πως να οδηγησω το ΤΤS του (πεθερου).....εχω διαβασει τα καλυτερα και περιμενω τα καλυτερα!!! |
|
|
|
|
|
#1972 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1975 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Το έχω μία εβδομάδα (μετά την ευθυγράμμιση) και είναι μια χαρά. Τώρα, δεν γνωρίζω εάν είναι απλά θέμα χρόνου για να εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα πάλι, οπότε και θα χρειαστούν οι καμπερόβιδες. |
|
|
|
|
|
|
#1977 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Κωστα αφου μπωρεσα και τουμπαρα S3 ...φαντασου το getz ...σαν την μπαλα θα παει!!
Δεν ειχα και μικτη ασφαλεια ο βλακας και πηγε για παλιο σιδερα το αμαξι!!! |
|
|