![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ζάντες έχω αλλάξει ήδη και αντί για 17'\7' φοράω 17'\8' και είμαι 100% ευχαριστημένος και από εμφάνιση και λειτουργηκότητα(μεγαλύτερο offset= άρα μεγαλύτερο μετατρόχιο, το 225 ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#281 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Ζάντες έχω αλλάξει ήδη και αντί για 17'\7' φοράω 17'\8' και είμαι 100% ευχαριστημένος και από εμφάνιση και λειτουργηκότητα(μεγαλύτερο offset= άρα μεγαλύτερο μετατρόχιο, το 225 κάθεται πιο καλά νομίζω, πιο ελαφρυές).
Όντας νέος στο επάγγελμα του tunista, θέλω να παίρνω γνώμες από άτομα που το δοκίμασαν, και όχι μόνο, ώστε να μην κάνω τέτοια λάθη, οπότε thanks for the tip!!!! για αναρτήσεις που ρώτησα σε TEIN & BILSTEIN δεν υπάρχει κάτι για το TypeS ακόμη. Σε Koni δεν ρώτησα.Ξέρει κανείς κάτι;(τα FSD τα βγάζουν μέχρι τώρα, για το πεντάθυρο και το sedan από όσο θυμάμαι) |
|
|
|
|
|
#283 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Εχει μηπως σκευτεί κανεις να βάλει θολόμπαρα στο type-s?η τουλάχιστον έχουμε καμία ιδέα τι αποτέλεσμα θα έχει ? πιστεύω πως θα κάνει την μουσουδα του να μπαίνει λίγο καλύτερα στην στροφή
|
|
|
|
|
|
#287 (permalink) | |
|
Type-R R-00799
Triangular Exhaust
|
Quote:
Last edited by TYPE-R '07; 28th May 2008 at 04:27. |
|
|
|
|
|
|
#288 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Όταν άλλαξα ζάντες δεν μεγάλωσα διάσταση από 17'/7' σε 17'/8', οπότε πέρασα τα μαμά, μιας και τότε μου είχαν φανεί αρκετά καλά λάστιχα.
Να εξηγήσω, προς θεού τα Pilot Sport που φοράει μαμά κρατάνε πολύ καλά,αλλά για πολύ λίγο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου και κανένα "χερά" ή πιλότο, αλλά έκανα μπρός πίσω στα 13000χλμ,γιατί φαγώθηκαν στους ώμους. Και με δεδομένο οτι στα πρώτα 4000 σχεδόν κράτησα το στρώσιμο του αυτοκινήτου. Και γενικά στίς πρώτες χιλιάδες χιλιόμετρα μαθαίνεις το αμάξι και δεν πολυ-πιέζεις (θεωρητικά απο εδώ και πέρα που καιρού επιτρέποντος και γώρίζοντας λίγο περισσότερο το αμάξι το πιέζεις περισσότερο άρα η πτώση θα είναι πολύ πιο γρήγορη)! Το σημαντικότερο μειονέκτημα θεωρώ οτι είναι η ενδεχόμενη απρόβλεπτη και ίσως πολύ απότομη πτώση της απόδοσης, συν οτι δεν γίνεται για κάποιον που κινεί το αμάξι λίγο περισσότερο (εγώ 12μήνες έχω 14500χλμ) να θέλει λάστιχα κάθε χρόνο!όπΟτε δεν θα τα επιλέξω στο μέλλον *αs συνεχίσουμε αν θέλετε την κουβέντα περί ελαστικών στο αντίστοιχο thread που άνοιξε ο φίλος Maktheo * |
|
|
|
|
|
#289 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Χαιρε σε ολους παιδες και να ειστε Καλα!!!
Σχετικα με το flash tuning προγραμμα που ετοιμαζουν η μαλλον εφτιαξαν....και περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα,ο γνωστος Βελτιωτης λεει για 160 και το παλεβει ΛΕΕΙ,αλλα κατα ποσο γινεται ΔΕΝ ξερουμε,και 150 αλογα να παει Καλα θα ειναι. Παντως πελατια περιμενει στην σειρα!!!........Ειναι φυσικο οτι θα εβγαινε κατι σε προγραμμα μιας και με τον ΜΑΦ που εχει επανω και με το OBD2 που Καποιος θα το κανει να (δεχεται) δεδομενα η ecu.....κατι θα εβγαινε!!!....απο τιμη τωρα αν παιξει στα 500 ευρο μονο το προγραμμα θα ειναι Καλα,αλλα αν παει 1000 (μονο το προγραμμα)για 10 αλογα !!!....δεν νομιζω να το βαλουν και πολλα ατομα. Tωρα με το στησιμο που ψαχνεται Διαβαζω με προσοχη και αναρωτιεμαι γιατι τοσο ψαξιμο για ενα (βαρυ)αμαξι με 140 αλογα (στον κοφτη) και να ριξεται τοσα λεφτα στο στησιμο του οταν για παραδειγμα το typeS ειναι μια χαρα.Αντε λιγο χαμηλωμα να θελει για να μην περνει τοσες κλισεις το αμαξωμα,κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.Και πιστευω τα sachs αμορτισερακια ενα σετ ελατηρια θα τα αντεξουν να χαμηλωσει 2-3 ποντους και τοτε θα ειναι και ποιο σκληρο αλλα και ποιο σταθερο. Αντε μετα και καμια δισκοπλακα και μαρκουτσακια για να αντεχουν καλυτερα τα φρενα μας και να μην χανουν την πιεση τους. Οσο για το αν παει 150-155 αλογα δηλ 10-15 αλογα ακομα δεν νομιζω να θελει το πλαισιο και γενικα το αμαξι καποιο καλυτερο πατιμα η γενικα ωστε να (δουλεψει)καλυτερα τα +10-15 αλογα,ΜΗΝ ξεχναμε ειναι Ατμοσφαιρικη βελτιωση και οχι Τουρμπατι που αλλαζουν overboost και σταθερες και εκει το αμαξι θελει Πολλα γιατι αλλαζει ολη η συμπεριφορα του. Οποτε για μενα καλο θα κανει (Θολομπαρα,δισκους με σολινακια,ελατηριο 2-3 ποντους) και θα ειναι Μια Χαρα!!!(και παραπανω) παιξτε και λιγο με τον αερα στα λαστιχα ειδικα τα πισω και θα δειτε Διαφορα. Γνωμη μου ΠΑΝΤΑ!!!....Και Παντα Φιλικα!!!! |
|
|
|
|
|
#290 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Thannoss πως ξερεις πως τα sacs θα αντέξουν την χαμηλότερη θέση 20-30mm απο εμπειρια χαλώντας χρήματα όποτε άλλαξα ελατήρια μετά απο 6 μήνες το πολυ χρόνο ήθελα και άνρτηση.για την θολόμπαρα συμφωνώ τωρα όσο για τα 160 δεν μου δείχνει δύσκολο στα 1800 κ.εκ ουτε και το 170.Δεν είναι λογικό να υποθέσει κανεις πως απλά ψάχνουμε να βρούμε άλογα που χάθηκαν για οικολογικούς λόγους και όχι για να βγάλουμε άλογα που δέν υπάρχουν?
|
|
|
|
|
|
#291 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Αλλο ζαμφορ και αλλο μπαρα θολων. Η Ζαμφορ ειναι η αντιστρεπτικη δοκος που συνδεει τα ψαλιδια των τροχων για να μην περνει κλησεις το αμαξι στις στροφες.
|
|
|
|
|
|
#296 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Αναρωτιώμουν μήπως γίνει υποστροφικό ή πιο ξερό στην αντίδραση του κτλ. Βέβαια μιλάω για κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στην συμπεριφορά που να την αντιμετώπισες στην πράξη από προηγούμενη εμπειρία σου ενδεχομένως;
Ή πιο συγκεκριμένα τι θα πρότεινες για το συγκεκριμένο σασί;μπάρα εμπρός ή πίσω ή και τις δύο οπωσδήποτε; |
|
|
|
|
|
#297 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Η δικια μου γνωμη και επειδει το αμαξι μου το εχω στριψει αρκετα δεν νομιζω πως χρειαζεσαι πουθενα μπαρα.Εγω παντως αν θα την βαλω θα την δοκιμασω πρωτα στο αμαξι και μετα θα την αγορασω.Εχω αυτη την δυνατοτητα.
|
|
|
|
|
|
#298 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Θα βιδωσει καλυτερα την μουρη κατω και θα ειναι λιγο ποιο σταθερο το μπροστινο συστημα.Βεβαια παρεα με δεσιμο και πισω μπαρα και μια μπαρα ψαλιδια θα γινει πιστευω Τρομερο.....κατι που θα ηθελα να κανω γιατι θα το βαζω σε πιστα (ωστε να ξεδινω εκει).Τωρα για τα sacs αν θα αντεξουν,και γιατι να μην αντεξει ενα σκληρο αμορτισερ?....αν ηταν απο την μανα του μαλακο με μεγαλη διαδρομη θα σου ελεγα να βαλεις ολο το σετ,αλλα απο μαμα ειναι σκληρα και με μικρη διαδρομη. Για τα αλογα μην περιμενεις να εχ |