![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Αρα εχουμε reflash και οχι παραλληλο..Μηπως σου ειπε και αν θα ειναι μεσα στην εγγυηση?Αν και εχει ξαναναφερθει οτι θα ναι, απλα μηπως παγιωθηκε το ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#321 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Αρα εχουμε reflash και οχι παραλληλο..Μηπως σου ειπε και αν θα ειναι μεσα στην εγγυηση?Αν και εχει ξαναναφερθει οτι θα ναι, απλα μηπως παγιωθηκε το θεμα.Αυτο θα είναι μεγαλο κινητρο αναμφισβητητα.Πιστευω η εξατμιση να βγει με 2 απολήξεις οπως μαμα να μην εχουμε την αλλη εξοδο διακοσμητική!Αν αυτο το μοτερ παρει +20 και 1-1.5 κιλα ροπης παραπάνω νομίζω οτι θα το παντρευτω...
Last edited by psychaos; 31st May 2008 at 17:27. |
|
|
|
|
|
#322 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Και κατι αλλο μπορει να μην εχει την ροπη ενος τουρμπατου...ονοματα δεν λέμε αλλα επειδη σιγα σιγα αρχιζω και βλεπω τις δυνατοτητες του..εκει που το τουρμπο ψοφαει ο Ιαπωνας συνεχιζει και συνεχιζει!Και κατι ακομα δεν ειμαι κατα της υπερτροφοδοτησης απλα είμαι υπερ του vtec ...
|
|
|
|
|
|
#323 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Παιδιά είναι η πρώτη φορά που γράφω οπότε συγχωρέστε τυχόν λάθη μου. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει TYPE RR (νομίζω στο in.gr). Ναι ΑΛΛΑ μόνο στην Ιαπωνία
–³ŒÀ | MUGEN RR Επίσης ρίξτε και μια ματιά σε αυτά για 5θ Honda Civic 5Door για type s start για type r Civic Type R Ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν ή μία (μιας και έχουν και γυναίκες ανάμεσά μας) και να μην σας παίδεψα. Αν μπορείτε λύστε μου μια απορία. Με τις αναρτήσεις που χτυπάνε τί κάνουμε (μπροστά δεξιά συνεχεία και λίγο πίσω). Γιατί στο 1ο service (στο Βόλο) μου είπαν πως θα μου την άλλαζαν στο επόμενο Ευχαριστώ Last edited by stathnik; 1st June 2008 at 02:58. |
|
|
|
|
|
#324 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Και κάτι ακόμα, το φίλτρο αέρος απο το 4θυρο ή το type r κάνει στο 5θυρο?
και κάτι που ξέχασα spoon sports Spoon Sports Europe hondata Reflash - Euro 07 Civic Type R Μόνο για type r Last edited by stathnik; 1st June 2008 at 02:55. |
|
|
|
|
|
#325 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
matador το κιτ της Injen πόσο πήγε και αν μπορείς να μου πεις αν βγαίνει χαμηλά κάτω από φιλτρο κούτι περίπου όπως η μαμά εισαγωγή
Last edited by GKAR; 1st June 2008 at 10:22. |
|
|
|
|
|
#328 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
Thanks to jimp from:
|
|
|
#330 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Το κιτ της Injen οπως γρφω θα το βαλω την Πεμπτη που μας ερχεται.Οποτε θα σου δωσω πληροφοριες τοτε.Η τιμη παντως ειναι 300ευρω με τοποθετηση.
|
|
|
|
|
|
#333 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Η injen κατεβαινει στην κορνα απο πισω,χαμηλα....οποτε προσοχη στα βαθεια νερα.
Επισεις κανει φοβερο ηχο,εγω εχω βαρελακι και τραβαω απεξω αερα πισω απο το δεξι προβολι (που δεν εχω).Καλη η injen αλλα για καποιον που θελει να κοψει-ραψει και γενικα να πιανουν τα χερια του,ας προσπαθισει με το μαμα κουτι η κατι παρομοιο μιας και τα κερδοι θα ειναι ιδια. Ακομα αναμονη για το προγραμμα!!! Παντως αν και εχω βαλει εξατμηση οταν θα παω Νικηφ θα του πω οτι θα βαλω την δικια του εξατμηση,και να μου περασει το δικο του προγραμμα!!! Σιγα μην κανουμε κιαλλα εξοδα για μια εξατμηση που στην τελικη η διαφορα θα ειναι καθαρα καποια ευρο παραπανω στον Βελτιωτη.Σιγουρα καμια στυλ miltek θα δινει.Σιγα μην παιξει με τον πελατη απο διμπουκο να το κανει μονο. Οποτε ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!!! |
|
|
|
|
|
#336 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
Τώρα με το δεδομένο οτι το κιτ παίζει να δουλεύει και καλύτερα με μια τέτοιου είδους εισαγωγή, το ξανασκέφτομαι. Ακριβό το K&N, αλλά αν κρίνω από τη διαφορά που είδα(στον ήχο) με απλούστατο πανελάκι της, σκέφτομαι μήπως να την κάνω την κίνηση;εξάλλου για το μωρό μας το καλύτερο!! |
|
|
|
|
|
|
#337 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Φιλοι οτι και να βαλεται Κοιταξτε να ειναι για Κρυο αερα...γιατι Πεφτει Τρομερα η αποδοση με χοανες η γενικα συστηματα κοντα και μεσα στον χωρο της μηχανης!!!
Μετα απο απειρα πειραματα το ειδα και ειδα και με δοκιμες αλλα και με νουμερα θερμοκρασιας ΙΑΤ που το βλεπω απο το scangauge. Ξεχασα και Συγνωμη!!!(((ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!))) |
|
|
|
|
|
#338 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Οσο για ηχους περιεργους ...εμενα κανει ενα μεταλικο ΚΛΙΚ ο αριστερος τροχος,η εστω απο εκεινη την μερια ακουγεται!!!
Διαβασα και σε κατι Αγγλικα post οτι καποια βιδα μαλλον εχει Λασκαρει και γιαυτο. Αλλα μηπως ξερετε κατι ποιο συγκεκριμενα???? Αρε τα honda....δεν το βιδωσαν καλα το διαστημοπλοιο στην Αγγλια!!! |
|
|