![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μπα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο,μοτερ με 1 εκκεντροφορο δεν ειναι δυσκολο,Απλα θα μας αφησει τα εκκεντρα (μικρα)για το χαμηλο και οικονομικο ευρος και θα ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#361 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Μπα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο,μοτερ με 1 εκκεντροφορο δεν ειναι δυσκολο,Απλα θα μας αφησει τα εκκεντρα (μικρα)για το χαμηλο και οικονομικο ευρος και θα μεγαλωσουν λιγο τα αλλα.Δεν ειναι ευκολο αλλα οχι και κανενα πολυ δυσκολο.
Απλα η μεταβαση στο ενα με το αλλο θα ειναι ποιο αισθητη,και ποιο αγρια(Καλο αυτο και μακαρι να βγει εκκεντροφορος για εμας)σχετικα ειναι ΝΕΟ μοτερ και σιγα-σιγα θα βγουν κιαλλα πραγματα,οσο για εκκεντροφορο θα ειναι κανενας ετοιμος,αλλα θα πρεπει να φτιαξεις το προγραμμα Πολυ καλα και ρυθμισμενο τελεια.Μοτερ με εναν εκκεντροφορο δεν μπωρεις να κανεις πολλα με θεμα βαλβιδες και τρελλα βυθισματα...γιατι δεν δεχονται πολλες ρυθμισεις! Αλλα ειναι ευκολα μοτερ. Το ολο (οικονομικο) που εχουμε γινεται μεσο της ecu οποτε (καυσιμα-αβανς κτλ)θα φτιαχτουν για μετα τις 4000 στροφες και μεχρι τερμα ψηλα.Οσο καιρο το εχω δεν εχω δει χαμηλα δεν ειναι και νεκρο ουτε δεν τραβαει,και καλο θα ειναι να μινει ετσι και να ειναι η μεταβαση λιγο αγρια να ακουμε και να νιωθουμε την αλλαγη. Οσο για τα 20 αλογα....ΑΜΗΝ!!!......Οχι οτι δεν γινεται αλλα επειδη ειμαστε Ελλαδα και τα αλογα τα κανουν φυστικια οι βελτιωτες,καλο ειναι να κραταμε πισινη!!! |
|
|
|
|
|
#362 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#363 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Μωρέ δύσκολή δεν είναι η εγκατάσταση ή κατασκευή του εξαρτήματος, αλλά τη φοβάμαι τη δουλεία να ανοιχτούν τα σωθικά του αυτοκινήτου
Last edited by GKAR; 5th June 2008 at 18:49. |
|
|
|
|
|
#364 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Xαμηλα πάντως δεν ειναι και τοσο ραθυμο..ακουει. Θα συμφωνησω με τον φιλο οτι καλο θα είναι να ασχοληθουν απο 4000 και πάνω καθως αυτο που μας την (σπαει) είναι οτι οτι δεν καταλαβαινουμε την μεταβαση στην φαση του vtec..να φαει σφαλιαρίτσα το car μας...δεν τρέφω ουτοπιες δεν ξερω αν αυτο μπορει να γίνει στο βαθμο που θελω με φπε εκει πρεπει να παιζει αλλος εκκεντροφορος αλλα ποιος μπλέκει?
Last edited by psychaos; 5th June 2008 at 23:44. |
|
|
|
|
|
#365 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
con type s GT μην απογοητευεσαι φιλε κατι θα βγαλουν ετοιμο για εμας,και καποιος βελτιωτης θα τα σπρωχνει στην αγορα,για τους Αμερικανους και φυσικα για τα japania ειναι ευκολο μοτερ,αρα απο εκει θα ερθει ετοιμο κατι....για να πουλισει στην Ευρωπη.
Φιλε και εμενα μου περνανε σαλιγκαρια απο το μυαλο....ειδικα τωρα που βρεχει....αλλα να δεις οτι (ισως)πολυ κοσμος παει πρως τα εκει. Βεβαια με την τιμη που εχει η βενζινα ενα φιλτρακι και αντε ΦΠΕ και θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! Εσεις βλεπεται πολλα βελτιωμενα στο δρομο???η ειναι η ιδεα μου,οτι εκοψε(κοβει) το θεμα tuning στην Ελλαδα λογο βενζινης??? |
|
|
|
|
|
#366 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Psychaos το προσεξα και εγω οτι χαμηλα δεν το αφινει να κρεμασει,και μαλλον ειναι το συστημα με τις βαλβιδες και η πεταλουδα που μαλλον ανοιγει τερμα αναλογα με το φορτιο ωστε να μην κρεμαει χαμηλα.Βεβαια και το s2000 του φιλου μου που το εκανα βολτα το ιδιο κανει,ειναι του 2005 και σε μια συζητηση που ειχαμε καταλιξαμε στο ιδιο περι βαλβιδων και πεταλουδας(οτι μενει χαμηλα πολυ ανοιχτη και δεν δημιουργει υστερηση η αποκληση χαμηλα).....που να κανετε βολτα με κανενα vag εκει να δειτε Κρεμασμα χαμηλα!(οχι τα tfsi)
|
|
|
|
|
|
#367 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
σ.σ. η GREDDY εχει βγάλει κιτ bolt on για τον R18 με 0,45 πίεση που υπαινείσεται πως δίνει 70ps πάνω δηλαδή 210pς |
|
|
|
|
|
|
#368 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Ελα και η greddy εβγαλε!!!....καλα κιτακια βγαζει!!!
Παιζουν ρολο και τα κυβικα στην ολη φαση καταναλωση,η ροπη δηλ αν ειναι χαμηλα ο οχι.Το λεγομενο overboost που γινεται χαμηλα στα τουρμπακια ειναι ολα τα λεφτα απο θεμα καταναλωσης......ναι μεν σε θεμα μεσα στην πολη η σε μια προσπεραση ειναι καλο αλλα απο θεμα καταναλωση ειναι ΑΣΤΑ!!! Τα μικρα λιγα κυβικα και Τουρμπο εχουν ενα καλο λιγοτερες απολιες και ποιο ελαφρυα κινουμενα μεροι,φυσικα οσο για την καταναλωση θα πρεπει το ποδι να μην ξεχναει οτι υπαρχει τουρμπο σε 1400 κυβικα και το μοτερ ειναι οπως και να εχει πιεσμενο,γιαυτο και το καλοκαιρι ειδικα αυτα τα μοτερ (κλανουν)......η ecu διαβαζει θερμοκρασιες και ριχνει σε safe mode την αποδοση πχ(επιστρεφει πολυ αβανς)και η πιεση δεν κραταει πολυ ωρα,και το Οβερ ειναι λιγοτερο η εως και ιδιο αλλα με αποτελεσμα οι θερμοκρασιες να ειναι μεγαλες(σαν αλυσιδα κατι...το ενα φερνει το αλλο). Απο καταναλωση ΔΕΝ πιστευω οτι ενα 1400αρι Τουρμπο καιει λιγοτερο απο ενα 1800 ατμοσφαιρα,εκτος και αν ο ενας το λιωνει και ο αλλος απλα το παει δουλεια-βολτα. Σημερα ειδα στου θειου μου το golf tfsi με τα 170 αλογα,καταναλωση 8.9 στο ταμπλο και μιλαμε για απλες βολτες που σιγουρα Εμεις δεν κανουμε σε τοσο Χαλαρο ρυθμο!!! Αρα αν το ειχαμε εμεις θα βλεπαμε 11-12+ καταναλωση και το μοτερ θα σηκωνε θερμοκρασιες!!! Οποτε ολα στο ποδι και στο μυαλο αλλα και στα κυβικα....ειδικα αν ειναι παρεα με τουρμπο!!! |
|
|
|
|
|
#369 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Πιστονιες?!? Δεν μετριουνται ετσι οι καταναλωσεις ουτε και υπολογιζονται με αυτον τον τροπο. Υπαρχουν πολλοι αλλοι παραμετροι και λογοι που παιζουν ρολο στην καταναλωση. |
|
|
|
|
|
|
#371 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Ναι σιγνώμη για τους όρους(δεν είναι και ο τομέας μου αλλωστε) αλλα μάλλον σκευτόμουνα γράφοντας ότι θα μπορούσε να να είναι κάπως ετσι το θέμα ποσοτικά.Αν ωστόσο εχεις ευκαιρη μια πιο τεχνική πραγμάτευση θα χαιρόμουνα να την διαβάσω... και καμία απάντηση ίσως
|
|
|
|
|
|
#372 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
|
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια μπροστά!!
Έχει κανείς καμιά πρόταση πέρα από τα εργοστασιακά; Γενικά το πιέζω το αμάξι κ δεν ήμουν ευχαριστημένος με τα μανίσια.. Ζεσταίνονταν πολύ γρήγορα οπότε θα ήθελα με την ευκαιρία της αλλαγής να βάλω κάτι πιο racing.! Μπορεί κανείς να μου πει μήπως κ τη διάσταση από τα τακάκια που φοράει το αμάξι μας; (5θυρο Sport) |
|
|
|
|
|
#373 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Ferodo ds αλλα θελουν αλλαγη γρηγορα...konpap!Ασχετο ποσα καροτσια να ετρωγε σε μια εικονικη κοντρα το διαστημοπλοιο απο το παραπροηγουμενο civic με τα 160 απο σταση παντα?Η αισθηση που σου αφηνει στις επιταχυνσεις παντως δεν ειναι οτι kανει το μπαμ παρολο αυτα οταν βλεπω το kmδεικτη τα χιλομετρακια ανεβαινουν γρηγορα..Περιεργα πραγματα αυτη η honda..
Last edited by psychaos; 7th June 2008 at 13:25. |
|
|
|
|
|
#374 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Δεν μου εχει τυχη να ανοιξω με το 160αρι αλλα μην νομιζεις και τρελλες διαφορες!!!.....2 και κατι αμαξι καλα θα ειναι.
Μην ξεχνας το 6ταχυτο,την παραπανω ροπη,και τα 200 κυβικα. Τωρα για το βαρος εεεε εκει κολαμε!!! Εχτες περασα απο τον Νικηφ και ιπια ενα καφεδακι,τα 160 αλογα το μοτερ μας τα βγαζει χαλαρα για αρχη μου ειπε,θα προσπαθισουν για περισοτερα και για αρχη θα μινει στα 160 αλογα,απλα τωρα κανουν το τελειο σεταρισμα του προγραμματος με Φιλτρο-εξατμηση και μετα θελουν τα ΟΚ απο Σαρακακη για να ξερουν και τιμη αλλα και ολα τα αλλα.Ετσι ειναι οταν μπενει στην μεση αντιπροσοπεια και ειδικα ο αρχηγος Σαρακος!!! |
|
|
|
|
|
#375 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
ThanosS δηλαδή ο Νικηφόρος εννοεί οτι θα έχει και "δικό" του προιόν με βάση την εισαγωγή και το τελικό που θα πάρουμε από το επίσημο πακέτο,με αύξηση πάνω από τα 20hp που θα πάρουμε στο επίσημο πακέτο, πχ +30;;;
Last edited by GKAR; 7th June 2008 at 09:25. |
|
|