![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ημουν βατραχανθρωπος στο στρατο και τις εχω στο πετσι μου τις βομβες... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#63 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
παίδες 20 άλογα μόνο με πρόγραμμα εγκεφάλου σε ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο μου φαίνεται πολύ. Αν ήταν τούρμπο γίνεται...θα πρέπει να γίνει μελετημενη βελτίωση που θα ξεπεράσει πολύ τα 1000 ευρώ αφού πρέπει να συνδιαστεί με φίλτρα-εξατμίση κλπ
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Δεν ειναι μονο με προγραμμα.Εξατμιση και φιλτρο.Σταδιο 1ο ας το πουμε.
Και το ιδιο πακετο με 1100 ευρω με παραλληλο εγκεφαλο της Greddy φιλτρο και εξατμιση το εχει ο βελτιωτης Νικηφορος. |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
δεν μας είπαν όμως...τα παραπάνω άλογα θέλουν και περισσότερο καυσιμο...το θέμα είναι πόσο. 1 λίτρο στα 100 είναι καλά αλλά παραπάνω;;;
Από την άλλη δεν ξέρω αν θα περνάει κτέο στο μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι πλέον περνάνε στα 3 χρόνια. |
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδια μηλισα με το γνωστο μου μεσα απο το Σαρακ. Καταρχην απορισε πως διερευσε αυτο. Μου το επιβαιβεωσε και μου ειπε να τον ξαναπαρω τηλ σε ενα μηνα. Δε μου ειπε ομως λεπτομερειες. Καντε υπομονη παιδια....
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Καλα και μενα τα +20 αλογα μου φαινονται λιγο χλωμα! Αν ηταν για 10 μαλιστα!! Βεβαια μακαρι να ειναι 20, δεν με χαλανε καθολου, αρκει βεβαια να μην επηρεαζουν αξιοπιστια και να μην αυξανουν παρα πολυ την καταναλωση!
Παντως επειδη το χω ψαξει το θεμα...και επειδη το μυαλο μας παει σε αμερικη και....hondata....να πω πως η hondata εχει δηλωσει επισημα οτι δεν προκειται να ασχοληθει με τον R18 γιατι δεν αξιζει!! Θελει πολυ δουλεια και τεραστιο κοστος και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ μικρο αναλογικα! Αυτα εχουν γραφτει και στο official hondata forum αλλα και στο Νο1 αμερικανικο forum 8th generation honda civic που ασχολουνται πολυ με το μοτορι μας. Εχουν και τουρμπο εκει οι υποαναπτυκτοι!!! Μακαρι να αλλαξαν μυαλα στη hondata! ΠΟλυ θα ηθελα να ντοπαρα τ αμαξι μου μ ενα προγραμμα απο την συγκεκριμενη εταιρια! Κατι που αναφερθηκε για νικηφορο....τι ξερετε???Αναλυτικα!!! |
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Φιλε skam απο την στιγμη που καποιος θελει να βελτιωσει τον κινητηρα δεν πιστευω να τον απασχολει το αν η καταναλωση του απο 8λιτρα του παει 10 ή αν απο 600 και κατι χιλιομετρα αυτονομιας του παει 550. Οποιος δεν θελει δεν το κανει αλλα οποιος το κανει πληρωνει το τιμημα. Οσο για θεματα ΚΤΕΟ ε!!!!!!!! ας μην γελοιομαστε κιολας. Ολοι πιστευω γνωριζουν τι συμβαινει.............
|
|
|
|
|
|
#71 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Παιδια γιατι να σχοληστε με Κτεο.Η μετατροπη θα γινει απο Σαρακ μερια και οχι απο εξωτερικο μαστορα.Γιατι να μπερδευεστε?Και ποτε αλλαξε το καθεστως τον κτεο και δεν το εμαθα(ο πεθερος μου ειναι προισταμενος)και απο την αλλη τα αμαξια στην Αθηνα θα περνανε σε 3 χρονια εδω σημερα μετα τα 7 πανε και θα καταφερουν να περνανε στα 3.Μην τρελαθουμε.Και οπως ειπε και mkhcts ξερουμε πως να περασουμε απο το κτεο.
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
Επειδή έχω πρόσβαση στα στοιχεία σου τα παραθέτω... ΚΤΕΟ το 2008 περνανε όλα τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν σαν καινούρια το 2002, 2003,2004. Ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο περνάνε ανά μήνα. Γεναρη το 1, φλεβαρη το 2....Δεκέμβριο το 0. Αν ένα αυτοκίνητο είχε ταξινομηθεί 12/04 ως καινούριο και η πινακίδα του έληγε σε 1 τότε θα έπρεπε να περάσει 01/2008. Δηλαδή σε 3 χρόνια...μάλλον ο πεθερός σου προετοιμάζεται για σύνταξη(ο τυχερός θα πάρει...εμείς χλωμό) και δεν στα είπε καλά! |
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
απο την σελίδα του Υπουργείου Μεταφορών
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών - Οδηγός του Πολίτη (Πιλοτική Εφαρμογή) Συχνότητα Τεχνικού Ελέγχου 1. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με εξαίρεση το Νομό Αττικής όπου γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης που ανακοινώνεται από την Δ/νση Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υ.Μ.Ε. Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ), με εξαίρεση το Ν. Αττικής για το οποίο είναι τρία (3) χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου). 2. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ., Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, διενεργείται σε ένα (1) έτος (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε ένα (1) χρόνο με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου). |
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Sarakakis Tuning
Επιτελους η βομβα εσκασε οσον αφορα την βελτιωση που λεγαμε, μιλαμε παντα εντος εγγυησης. Λοιπον εχουμε και λεμε... κιτ για 1,8 που περιλαμβανει στροφαλο,μπιελες απο 2,2 (μπαινουν κουτι) - προγραμα εγκεφαλου mugen- φιλτροχοανη mugen και ελευθερη εξατμιση απο την mugen.Μιλαμε για μια βελτιωση που φτανει τα 210 αλογακαι απο τιμη.................. πιστευω πως δεν παιζεται. ΜΟΝΟ 3000 ΕΥΡΩσυν 250 εργασια. Το κιτ ερχετε στην Ελλαδα μεχρι τελος Απριλιου το αργοτερο. Για περισσοτερες πληροφοριες μπορω να σας δωσω τηλ. μεσω pm. Εγω παντως ψηνομαι αγρια αφου δεν χανω τιποτα απο την εγγυηση.
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|