![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Να και μερικές φώτο αν και δε νομίζω να φαίνεται και πολύ η διαφορά.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1002 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κανένα turbo kit για το hondaki μου (1.8 sport)
Λοιπόν τελικά δεν κατάφερα να βρω τίποτα εκτός από αυτό Turbo-Kits.com 06, 07, 08, 09 Honda Civic, LX, EX, SI, Turbo Kits το πρώτο που δειχνει. Πείτε ότι κάνει για το δικό μας κινητήρα παίδες! (R18 ) Last edited by SteliosK; 25th July 2008 at 12:22. |
|
|
|
|
|
#1003 (permalink) | |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1004 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Μην μου λες τέτοια κ θα πάθω κανένα εγκεφαλικό! Θες να μου πεις ότι με περίπου 2000€ (άντε βαλε κ άλλα 1500€ για την τοποθέτηση) θα ανεβάσω το hondaki μου 70 άλογα? Κάτι δεν μου πάει καλά… παίδες καμία δεύτερη γνώμη? Κ είναι κ το θέμα της εγγύησης που είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.
Last edited by SteliosK; 25th July 2008 at 12:26. |
|
|
|
|
|
#1005 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Εγγιυση Ξεχασε την και ειναι Φυσιολογικοτατο!!!
Υπαρχει και αλλη μια εταιρια με ετοιμο κιτ για εμας και 200 αλογα. νομιζω την λενε TTP η ATP καπως ετσι.Μαζι με παραλληλο εγκεφαλο Apexi. Μην απορεις τουρμπο βαζεις και μια χαρα αλογα περνεις και πιεση Χαμηλοτατη 04-05 bar.Μια χαρα ειναι (Αποψη μου) οσοι ζητατε τα πολλα κοιταξτε για εκει. |
|
|
|
|
|
#1006 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
αχ αυτά τα 70 αλογα...απ την αλλη αν ειναι να χάσεις την εγγυση του βάζεις κατευθειαν τον κ20 του τάπερ και εχεις και το κεφάλι σου ισυχο και 200 hondaλογα αλλα αυτά τα turbo kit ειναι πολύ γαργαλιστικά...
θανο οπώς το λεεί στήν σελίδα bolt on ειναι καθόλου επίφοβο?? δηλ χώρις να πειράξεις συμπίεση και εμβολα ειναι ολα οκ?? |
|
|
|
|
|
#1007 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Εχθες μιλησα με τον βελτιωτη μου και μου ειπες πως το μαγικο κουτακι ηρθε(εγκεφαλος).Οποτε την εβδομαδα που ερχεται κατεβαινω Αθηνα.Μεχρι νεοτερας λοιπον.
|
|
|
|
|
|
#1009 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Νεότερα από τον Σ για το επίσημο κιτ.
Η ανακοίνωση αναβάλεται μέχρι Σεπτέμβριο για τους εξής λόγους: 1) δεν θεωρούν ότι τι timing της ανακοίνωσης τώρα είναι σωστό για λόγους marketing 2) δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο τελικό κόστος του κιτ (ωχ,ωχ!) 3) θέλουν να πουσάρουν το αυτοκίνητο για κάνενα μήνα ακόμη Οπότε αναμένονται νεότερα από το Σεπτέμβριο. Όσον αφορά την πληροφορία που αναφέρθηκε εδώ κάποια στιγμη ότι μπορεί να συζητά ο Σ συνεργασία με Mugen/Japan δεν έχει ακουστεί ακόμη τίποτε ή είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. |
|
|
|
|
|
#1010 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
K20 whats this? |
|
|
|
|
|
|
#1011 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Η μεταπωληση της μεταπωλησης δηλαδη......... Αν ισχυει, θα τσουζει!!! |
|
|
|
|
|
|
#1013 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Ακόμη και αν ο Νικ αγόρασε το πρόγραμμα από Αμερική και το πουλά στο Σ αυτό σημαίνει ότι κάτι καλύτερο έχει, κάποιον άσο κρατάει στο μανίκι του, δεν μπορεί επαγγελματίας είναι και θέλει να βγάλει προϊόν στην αγορά που θα τραβήξει πελατεία.
Πάντως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με το Νικ, το κιτ αυτό θα είναι μόνο η αρχή για τα αυτοκίνητα μας. |
|
|
|
|
|
#1015 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Αντε να ερθει αυτο το ριμαδοπρογραμμα!!!!
Και ειναι η αρχη λεει ο Νικηφ,ενταξει εναν εκκεντροφορο μετα παρεα με καταλυτη 100αρι και λιγο αν θα παιξει καμια φλατζα για συμπιεση και θα ειμαστε οριακα στα 170 αλογα. Γιαυτο ελεγα καντε υπομονη θα βγουν πραγματα για εμας!!! Αν φτασει κοντα 170 με ολα αυτα και ατμοσφαιρα.....θα ειναι best!!! Εχουμε (καλη βαση)σε σχεση με τα προηγουμενα μοτερ,εκτος απο το εσωτερικο που και ελαφρυ ειναι αλλα και Ανθεκτικοτατα σωθικα.....εχουμε και τα κυβικα που βοηθανε σε τετοιες Μοντιφες!!! |
|
|
|
|
|
#1018 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
κοιτα αμα πιασουμε τριτη ηλικια θα μπαινουμε καλυτερα γιατι ενα ποδι συμπλεκτη ενα ποδι γκάζι και η μαγκουρα στο φρένο και τις ταχυτητες θα τις αλλαζουμε με φωνητικές εντολες του στηλ. "κατεβασε τρίτη ρε μ@μημενο 20 χρόνια περιμενα για να πάς σβάρα"..............
|
|
|
|
|
|
#1019 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Θα εχει φτιαξει η HONDA κανενα με 1300κυβικα και 250 αλογα Ατμοσφαιρα!!! Η απλα το τοτε typeR 2000κυβικα και 300 αλογα!!! |
|
|
|