![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εχουν έτοιμο το πρόγραμμα , που θα περιλαμβανει επαναπρογραμματισμο , εισαγωγη και εξατμιση απο καταλύτη και μετά. Εχουν κάνει σεμινάρια και σε τεχνικούς. Η απόδοση ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1081 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Εχουν έτοιμο το πρόγραμμα , που θα περιλαμβανει επαναπρογραμματισμο , εισαγωγη και εξατμιση απο καταλύτη και μετά. Εχουν κάνει σεμινάρια και σε τεχνικούς. Η απόδοση είναι 20 αλογα για το 1.8 και 30 για το type r, μόνο που αυτό θα αλλάζει και εκκεντροφόρο.
Η εκτιμηση για το κιτ του 1.8 είναι οτι θα στοιχίσει περι τα 2 χιλιαρικα αλλα δεν μπορεί να είναι ασφαλής. θα εξαρτηθει απο το πόσα κιτ θα παραγγείλουν απο Αμερική ανάλογα με το πόσοι θα θελήσουν αρχικα εδώ στην Ελλάδα να κάνουν αυτή την αναβάθμιση. Δηλαδη οσο περισσότεροι τόσο καλύτερη τιμή θα πάρουν οι Σαρ..και Νικ.. απο Αμερική. εισαγωγή και εξατμιση φοριούνται ήδη εκεί και θα παραγγείλουν απο τα "ετοιμα". Εννοείται οτι η εγγυηση θα είναι "φούλ" Επίσης μεμονωμένος βελτιωτής έχει κάνει αναβάθμιση με greedy , injen και χειροποίητη εξάτμιση ήδη σε ένα 1.8 που του έδωσε 18 άλογα στο δυναμόμετρο. Νεότερα απο Σεπτέμβρη μου είπαν. |
|
|
|
|
|
#1082 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Τα 2000 είναι πολλά...δεν ξέρω αν τα αξίζει τα +20 άλογα...συν ότι θα ανέβει κ η κατανάλωση...μέχρι βέβαια να το δούμε στο δυναμόμετρο...τι μπορεί πράγματι να κάνει.
|
|
|
|
|
|
#1084 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Εχθες στειλαμε τα διαγραμματα των δυναμομετρησεων με και χωρις τον εξτρα εγκεφαλο στον υπευθυνο της Hondata στην Αμερικη για να μας πει αν μπορει να μας κανει reflase στον μαμα εγκεφαλο.Περιμενουμε απαντηση. |
|
|
|
|
|
|
#1085 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Με 2000ευρω βαζω αγραφο εγκεφαλο,κιτ Injen και φτιαχνω και εξατμιση και θα εχω καλυτερα αποτελεσματα απο τα 20 αλογα που θα μου δινει ο Σαρ.
|
|
|
|
|
|
#1086 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Για να μην φανει σαν διαφιμιση μπορεις να μου στειλεις με ρm τον μεμονομενο βελτιωτη που εβγαλε αυτα τα αλογα.Γιατι εγω φοραω Injen και μια απο ολες τις δοκιμες στο αμαξι μου δωκιμασαμε και Greddy και εβγαλε +2Ηρ.Αν ειναι να τον παρω τηλεφωνο να μιλησουμε.
|
|
|
|
|
|
#1087 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1088 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
μαλλον παιδια καθε πράμα στον καιρο το και ο κολιος τον αυγουστο(Σεπτεμβριο)...
χρειζομαστε καλοκαιρινη υπομονή...αν δεν βγουν τα επισημα προγράμματα και οι τιμές πώς θα βγάλουν τιμες οι ανεξάρτητοι χαμηλότερες? |
|
|
|
|
|
#1089 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Λιστες βλεπω και εμενα στην απεξω...για να με βλεπω μεσα...
|
|
|
|
|
|
#1093 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Μην το βλέπετε σαν rate αλογα/ευρώ. Η ατμοσφαιρική βελτίωση είναι παραδοσιακά ακριβότερη από τη συμπίεση.
Πέρα από αυτό, θεωρώ οτι είναι πολυ νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς προηγουμένως να αξιολογηθεί όλο το πακέτο που θα προσφερθεί, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Για εμένα, δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. |
|
|
|
|
|
#1094 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Δειτε αυτό το βιντεακι ετσι για να εχουμε και μια εικόνα στα γραφόμενα για τον κινητήρα μας YouTube - Honda R18A1 Engine
επίσης http://www.youtube.com/watch?v=mgDdb...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=MfCko...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=8VFSc...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=rcR3T...eature=related Last edited by maikeru; 6th August 2008 at 12:26. |
|
|
|
|
|
#1095 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πηγα για το σερβις των 10000 κμ! ο τεχνικός (φίλος μου) που το κοίταξε μου μίλησε για ενα εξαρτηματακι ηλεκτρονικό το οποίο μπαίνει στον επεξεργαστή γκαζιού και αυξανει την απόκριση (κατι σαν booster για το γκάζι) έχετε ακούσει τίποτα?? επίσης μου είπε οτι το εβαλε σε type R και πήγαινε γ__μ____ας απο τις 0-7000 στροφες!! ξερετε τιποτε γιαυτό? αξίζει ???
|
|
|
|
|
|
#1098 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Μπα για το 4 δεν προλαβαίνω (αν δεν κανω λάθος βρίσκεται στην παραγωγή) για το 5 βλέπουμε τα 123 τα εχω δει καμια 50 φορές (το καθε ενα)
και στο κατω κατω τι ενοχλεί αν το αμαξι μου σταματημένο δείχνει να πηγαίνει με 200 γιατι να μην μπορούμε να κανουμε και εμαις αυτά που κανουν στα έργα ποιον ενοχλεί αν το φτιαξω τουμπανο με 500 αλογα στον τροχό μήπως γιατι οι χαστουκαδες νιώθουνε μειονεκτικά? μήπως γιατι μετα (με 300 στην Εθνική) θα βλέπουν να τους ξεγληστράει η εξουσία απο τα χέρια (μερικές φιλοσοφικές ρήμες απο τον maikeru) Last edited by maikeru; 7th August 2008 at 12:12. |
|
|
|