![]() |
|
||
| This thread is about: Tuning in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; γιατί μου τα αλλάζεις τώρα ??? ingen δεν είπαμε??? άσχετο παρατήρησες ότι αυτή η εισαγωγή στο maf δε στενεύει?... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1181 (permalink) |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
γιατί μου τα αλλάζεις τώρα ???
ingen δεν είπαμε??? άσχετο παρατήρησες ότι αυτή η εισαγωγή στο maf δε στενεύει? |
|
|
|
|
|
#1182 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Αρε ντινε!!!
Αμεσως να ανταποκριθεις στην καγκουρια !!!! Δεν αλλαζω, παραμενω injen απλα το ψαχνω λιγακι. Φαινεται να μη στενευει δεν ξερω εσωτερικα ομως πως ειναι! |
|
|
|
|
|
#1183 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Παντως η ιδανικη βελτιωση για το αμαξι μας ειναι αυτη που σκοπευω να κανω εγω (τι μετριοφρων θεε μου!!!)
Εισαγωγη : cold air intake Injen (~180 - 200 ευρω) Εξαγωγη : full χειροποιητο συστημα απο μπροστα, με ελευθερο καταλυτη americat κατω απο το αυτοκινητο, δυο ελευθερα καζανακια το πισω μονομπουκο. Φυσικα στον Ποπαυ!! (~1000+ ευρω , εξαρταται και το group buy) Eπαναπρογραμματισμος : θα γινει απ τον συνεργατη του Σ εφοσον εχει βγαλει ακρη με την ECU μας, και θα σεταρει βασει εισαγωγης και εξατμισης που θα εχουν ηδη μπει. Κοφτης? Νομιζω 7500 σαλ θα ηταν καλα! (~ 400 - 500 θα τα εδινα με προυποθεση να εχω εγγυηση) Αναρτηση : Ρυθμιζομενα coilovers κατα 99,999% KW Variant 2 με custom ελατηρια και ρυθμιση πανω σε ζυγαριες, οπως κανουν στα αγωνιαρικα. Ολα θα τα αναλαβει ο ντοκτορας Πουπακης. Παιζεται για το αν θα επεμβουμε στα silent blocks και στις ζαμφορ. Θα το δουμε με τον μαστορα αν χρειαστει μετα την τοποθετηση των KW. ( 1500 ευρω για την KW V2 τοποθετημενη & ρυθμισμενη. Για group buy η τιμη μου ειπε θα πεσει κ αλλο) Φρενα : Τακακια ferodo ds2500. Δεν νομιζω να χρειαστουμε τιποτα αλλο για τα αλογα που θα ειμαστε.. Οτι αφορα την βελτιωση του μοτερ θα αλλαξει μονο αν βγει bolt on kit κομπρεσσορα απο γνωστη εταιρια πχ greddy, hks! Το χτυπαω με τη μια!!! Οι τιμες ειναι ενδεικτικες! Last edited by alexps; 21st August 2008 at 20:23. |
|
|
|
|
|
#1184 (permalink) |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Είσαι άρρωστος....
εγώ θέλω πιο λίγα πράγματα, εισαγωγή, τελικό ένα κάλο προγραμματισμό άντε και το quick-shift..... ζητάω πολλά????? |
|
|
|
|
|
#1185 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Α ναι ρε!!!
Ξεχασα και το quick shift!!!! E τωρα θα βαλεις τελικο και δεν θα την αλλαξεις ολη? Αμαρτια απ το θεο ειναι!!! |
|
|
|
|
|
#1188 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
ρε μαγκες πολυ γρηγορα δεν περπατατε? παμε πρώτα σε εισαγωγή (Injen) μετα quick shift μετα βλέπουμε απο εξαγωγή και πρόγραμμα γιατι όλο και κατι καινούριο θα βγεί!!! λέω εγω τώρα
|
|
|
|
|
|
#1189 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παρεπιπτώντος η Fujita ειναι πιο φτηνή αλλα μηπως εχει πιο απελευθερωμένο φίλτρο οπότε δεν χρειάζεται το στένεμα αλλα αφήνει τον MAF να διαβάσει τον πολύ παραπάνω αερα που βάζει ετσι και αλλιώς?
Επισης Είδα και το Dyno image http://www.f5air.com/images/dyno/ca1920.gif Και απο ότι βλέπω είναι καλύτερη απο την injen και την ΑΕΜ Για ρήξτε και εσεις μια ματιά!!!! Last edited by maikeru; 21st August 2008 at 21:29. |
|
|
|
|
|
#1190 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Ο κινητήρας μας είναι ο R18A1 ή R18A2;
Εδώ Honda Civic Injen Cold Air Intake at PRO Civic.com έχει πολλά καλούδια |
|
|
|
|
|
#1191 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Για δείτε την μετατροπή του r18!!!
Video of FD vs R31 drift car !!! - Photobucket - Video and Image Hosting O τύπος υποστηρίζει ότι δουλεύει στα 10psi/0.7bar |
|
|
|
|
|
#1192 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
καλά ο τύπος θα μας κουφάνει
δείτε με EVO 8 Video of FD vs EVO 8 (in car civic) - Photobucket - Video and Image Hosting |
|
|
|
|
|
#1193 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
και με EVO 7
Video of FD1 vs Evo 7 - Photobucket - Video and Image Hosting και με focus (2.0) Video of FD1 vs Focus - Photobucket - Video and Image Hosting και in car από το EVO 8 Video of FD1 vs EVO8 - Photobucket - Video and Image Hosting σε αυτόν έδωσε και προβάδισμα! Video of FD1 vs bike vs geely - Photobucket - Video and Image Hosting |
|
|
|
|
|
#1195 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ναι εχει ριξει αρκετα τσαγακια αλλα ενα που δεν κατάλαβα ειναι οτι το 0-100 το εχει σε περιπου 6-7 δευτερα (χονδρική μετριση) και τα αλλα πρεπει να το εχουν μαλλον πιο κατω πως το κανει ο Π@π@ρ@ς και τους κερναει δεν μπορω να το καταλαβω
Last edited by maikeru; 22nd August 2008 at 01:34. |
|
|
|
|
|
#1196 (permalink) | |
|