![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by alexps Πως ειναι το welcome στα Πορτογαλλικα?? ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ!!!!!!... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#324 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Επισης το αντειο πως να ειναι....???
Σε μια γλωσσα που ξερω πρεπει να ειναι Rivaldo οr demis!!! Just Kidding!!! |
|
|
|
|
|
#330 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Γειά σας μαγκες και από μένα!!!
Κοσμάς από Κερατσίνι. Δεν έχω αγοράσει ακόμα το HONDAκι που μου αρέσει πραγματικά πάαααρα πολύ. ΘΕΛΩ το 1.8 5d EX σε Galaxy Grey. Για να είμαι όμως και ειλικρινής μαζί σας, μου αρέσει και το OKTAVIA 5 RS... Όπου έχω μιλήσει για το δίλλημα μου αυτό, το 95% μου απαντούν το RS???!!! Τι λέτε και εσείς!! Please help.... |
|
|
|
|
|
#332 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Αν θες γκαζι παρε το skoda η type R αν μπορεις!
Αν θες να ξεχωριζεις και επειδη σου αρεσει παρε το hondaκι το απλο.. |
|
|
|
|
|
#335 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Ρε Μιχαλη!!!!! Ποιο γκαζι εχει το δικο μας??? Και ποια tutorials λες??? Εχει βγει κατι για το αμαξι μας και δεν το ξερω? Και υπαρχει και tutorial κιολας στο site για το πως θα το φτιαξουμε τουμπανο???????
|
|
|
|
|
|
#338 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
φίλε μου στην θέση σου θα έκανα υπομονή και θα έπαιρνα το facelift του 2009. Είμαι σίγουρος ότι ένα σιβικ χωρίς τα όποια μειονεκτήματα του δικού μας θα είναι άπαικτο. Από την άλλη το σκοντα είναι ευρύχωρο και τίμιο. Αν το επιλέξεις μην πάρεις το δίλιτρο αλλά το 1.8 τσι με τα 160άλογα. Εϊναι αρκετά γρήγορο και δεν καίει σαν το μεγάλο. Βέβαια είναι καργα βαρετο εμφανισιακά.
¨οτι και αν επιλέξεις καλορίζικο αν είναι |
|
|
|
|
|
#340 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και το καλωσόρισμα σας...
Maikeru, δυστυχώς τρίπορτο TYPE S - TYPE R δεν πρόκειται να πάρω ελέω απαγορευτικού της συζύγου (πώς θα βάζουμε τα 2 πιτσιρίκια στα ειδικά καθισματάκια μέσες, πλάτες κτλ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ που το εκπληκτικόοο TYPE-R sedan δεν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά...ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ όπως και πολλοί ανήσυχοι οδηγοί από εσάς πιστεύω που έχετε οικογένεια (ά ρε HONDA τι μας κάνεις.... Skam, ποιό facelift συζυτάμε?? Πριν 3 ημέρες ήμουν στην αντιπροσωπεία και ανέφερα μήπως υπάρχει κάποιο επερχόμενο facelift και η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν ιδέα-ενημέρωση καθόλου Μήπως έχετε ιδέα επακριβώς τι θα αλλάξει με το facelift 2009 μηχανικά και μη, ώστε να αξίζει η έως τότε αναμονή!?!? |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|