![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Παρε το octavia μη κολλας στο civic! Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, με τεραστιους χωρους, με παρα πολυ καλο κινητηρα-επιδοσεις, με πολυ καλη αναρτηση και ξεχωριζει ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#341 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Παρε το octavia μη κολλας στο civic!
Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, με τεραστιους χωρους, με παρα πολυ καλο κινητηρα-επιδοσεις, με πολυ καλη αναρτηση και ξεχωριζει απ τ υπολοιπα skoda! |
|
|
|
|
|
#342 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Όντως το Octavia έχει και δύναμη και χώρους, αλλά προσωπικά νομίζω ότι το design του Honda δεν το φτάνει με τίποτα. Και λάβε υπόψη σου ότι είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.
Ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε με ηρεμία και ψυχραιμία. Το θέμα είναι να γουστάρεις εσύ το αυτοκίνητο που έχεις! |
|
|
|
|
|
#354 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Θα ήθελα να συστηθώ στο Forum. Με λένε Κώστα και είμαι από Θεσ/νίκη. Την 22-8-2008 παρήγγειλα και εγώ το Honda Civic 1800 (5πορτο μαύρο έξω - μαύρο μέσα). Παράδοση τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Χαιρετίσματα σε όλους, με την ελπίδα να γνωριστούμε και από κοντά.
|
|
|
|
|
|
#357 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Κώστα καλώς όρισες. Με το καλό να το παραλάβεις και να σ' έχουμε κοντά μας στην επόμενη συνάντηση. |
|
|
|
|
|
|
#358 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Καλώς τον Κώστα. Ως ιδιοκτήτης μαύρου-κρεμ σου λέω ότι θα το απολαύσεις το χρώμα που διάλεξες τα λίγα ...δευτερόλεπτα που μένει καθαρό μετά το πλύσιμο. Παρόλα όσα λέγονται όμως η γνώμη μου είναι ότι αποτελεί το πιο ταιριαστό χρώμα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
|
|
|
|
|
|
#359 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|