Civinfo

10.jpg
This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by mike_civic Τους ρώτησα ήδη.... Η απάντηση που πήρα είναι ότι χρειάζεται να μπει κ το πίσω κρύσταλλο του Type R, που έχει ...

Help Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24th February 2008, 12:35   #21 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Τους ρώτησα ήδη....
Η απάντηση που πήρα είναι ότι χρειάζεται να μπει κ το πίσω κρύσταλλο του Type R, που έχει έτοιμες τρύπες για βίδωμα της αεροτομής.

Οι περισσοτεροι την τοποθετουν μονο με κολλα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα να ξεκολλησει..
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 24th February 2008, 12:59   #22 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Οι περισσοτεροι την τοποθετουν μονο με κολλα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα να ξεκολλησει..
Ναι το έχω διαβάσει...
Ωραία είναι πάντως κ η 'μικρή'.
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 24th February 2008, 13:59   #23 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

τελικα τοσα λεφτα που δινουμε για να κανουμε το αμαξι μας πιο αγριο σαν το typeR (βαψιματα, αεροτομες, σποιλερ, μαρσπιεδες, φιλτροχοανες, εξατμισεις), καλυτερα να διναμε αλλα τοσα και να αγοραζαμε το typeR

ας το βγαζανε 5θυρο και κανεις δεν θα αγοραζε το 1800 !
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2008, 12:58   #24 (permalink)
Valve Cap

New member

Hi!
I'm Lambros from Greece and I don't know good English, so excuse my mistakes. I'm glad to be a member of the international Civic family (for first time). I 'm a proud owner of a alabaster silver 5d Civic 1.8 i-vtec, which I bought on July 2007. I'm in love with this car !!!
Και στα ελληνικά που είμαι λίγο καλύτερος, είμαι ερωτευμένος με αυτό το αμάξι παρόλο που περίμενα περισσότερα! Θα σας ζαλίσω λίαν συντόμως!!! Υπομονή. Καλώς σας βρήκα.
lachrint is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2008, 13:06   #25 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Quote:
Originally Posted by lachrint View Post
Hi!
I'm Lambros from Greece and I don't know good English, so excuse my mistakes. I'm glad to be a member of the international Civic family (for first time). I 'm a proud owner of a alabaster silver 5d Civic 1.8 i-vtec, which I bought on July 2007. I'm in love with this car !!!
Και στα ελληνικά που είμαι λίγο καλύτερος, είμαι ερωτευμένος με αυτό το αμάξι παρόλο που περίμενα περισσότερα! Θα σας ζαλίσω λίαν συντόμως!!! Υπομονή. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς όρισες Λάμπρο!
skam is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2008, 21:59   #26 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

mkhcts's Avatar

Καλως ηρθες στο club Λαμπρο!!!!!
mkhcts is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 01:23   #27 (permalink)
Valve Cap

GeoThan's Avatar

Γειά σας και από εμένα

με λένε Θανάση και είμαι από την Αθήνα - Γαλάτσι. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό (όπως και άλλα) και προσπαθώ να ενημερωθώ για το civic 1.8 5Θ, το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός μου ενθουσιασμός για την αγορά του έχει ψιλοπαγώσει μετά από την "μελέτη" των προβλημάτων που αναφέρετε για το αυτοκίνητο. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην άνεση από τις λακούβες (τόσα χρόνια το έχω συνηθήσει με τα παλιά αυτοκίνητα που είχα) όσο στην ποιότητα της καμπίνας, τα τριξίματα και τους εσωτερικούς θορύβους, τα "κρόνκ" των αναρτήσεων, την τάπα κ.λπ. Βέβαια είναι σαφώς δευτερεύοντα σε σχέση με την ασφάλεια, τον κινητήρα κ.λπ., αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα (που δεν σου περισσεύουν) έχεις και κάποιες απαιτήσεις και προσδοκίες. Δεν είμαι τύπος "ράλλυ" και extreme, ούτε όμως και θέλω κάτι συντηρητικό, και για αυτό δεν μου πάει να στραφώ στο Octavia 5 TSI 1.8 (160 ίπποι) που είναι πολύ ανταγωνιστικό σε ποιότητα, τιμή, χρηματοδοτικό πρόγραμμα κ.λπ. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να προσφέρω κάτι στην συζήτηση (δεν έχω προσωπικές εμπειρίες και ούτε σοβαρές μηχανικές γνώσεις).
Αυτά προς το παρών. Ελπίζω σύντομα να είμαι και "πραγματικό" μέλος της παρέας και όχι απλός ωτακουστής.
GeoThan is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 08:54   #28 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by GeoThan View Post
Γειά σας και από εμένα

με λένε Θανάση και είμαι από την Αθήνα - Γαλάτσι. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό (όπως και άλλα) και προσπαθώ να ενημερωθώ για το civic 1.8 5Θ, το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω. Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός μου ενθουσιασμός για την αγορά του έχει ψιλοπαγώσει μετά από την "μελέτη" των προβλημάτων που αναφέρετε για το αυτοκίνητο. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην άνεση από τις λακούβες (τόσα χρόνια το έχω συνηθήσει με τα παλιά αυτοκίνητα που είχα) όσο στην ποιότητα της καμπίνας, τα τριξίματα και τους εσωτερικούς θορύβους, τα "κρόνκ" των αναρτήσεων, την τάπα κ.λπ. Βέβαια είναι σαφώς δευτερεύοντα σε σχέση με την ασφάλεια, τον κινητήρα κ.λπ., αλλά όταν δίνεις τόσα χρήματα (που δεν σου περισσεύουν) έχεις και κάποιες απαιτήσεις και προσδοκίες. Δεν είμαι τύπος "ράλλυ" και extreme, ούτε όμως και θέλω κάτι συντηρητικό, και για αυτό δεν μου πάει να στραφώ στο Octavia 5 TSI 1.8 (160 ίπποι) που είναι πολύ ανταγωνιστικό σε ποιότητα, τιμή, χρηματοδοτικό πρόγραμμα κ.λπ. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να προσφέρω κάτι στην συζήτηση (δεν έχω προσωπικές εμπειρίες και ούτε σοβαρές μηχανικές γνώσεις).
Αυτά προς το παρών. Ελπίζω σύντομα να είμαι και "πραγματικό" μέλος της παρέας και όχι απλός ωτακουστής.
Γεια σου Θαναση... Το προβλημα με τις αναρτησεις εχει λυθει. Η ταπα ηταν γελειο το προβλημα. Ενα λαμακι εβαλαν σε μολις 1 λεπτο. Τελεια ειναι η ποιοτητα της καμπινας,εγω παντως δεν εχω τριξιμο. Μεμονομενα περιστατικα ειναι τα οποια εξαλοιφονται. Γιατι τα σκοντα δε βγαζουν προβληματα??? Ποσο καιει εμαθες? Ποσο εχει η σουπερ αμολυβδη που θελει να καψει φανταζομαι γνωριζεις. Και απο μεταπωλητικη αξια,,χανει αρκετα..
jimp is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 10:54   #29 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Θανάση καλώς όρισες στην παρέα μας. Με το καλό να γίνεις και ιδιοκτήτης σιβικ. Πράγματι τα προβλήματα είναι δευτερεύουσας σημασίας και απλά οι τελειομανείς φίλοι μας εστιάζουν σε αυτά. Υπάρχουν πολλαπλάσιοι κάτοχοι με μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Αν μπεις σε αντίστοιχο φόρουμ για vag θα καταλάβεις γιατί το σιβικ είναι μονόδρομος ως επιλογή. Ότι και να διαλέξεις πάντως να είναι καλοτάξιδο!
skam is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 12:14   #30 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Θανάση καλώς ήρθες!
Κ εγώ τα είχα διαβάσει όλα αυτά πριν το αγοράσω.
Κ είναι κ η 1η φορά που αγοράζω Honda.
Λοιπόν, το χαμόγελο στα χείλη είναι μόνιμο φίλε μου !!!
Old 16th March 2008, 18:20   #31 (permalink)
Supporter
Valve Cap

Γειά σας , με λένε Γιάννη και μένω στην Αθήνα.

Μετά απο αρκετό διάβασμα αυτού του forum , παράγγειλα ενα civic 1.8 sport, το οποίο και θα παραλάβω αυτή την εβδομάδα.

Ενα απο τα πρώτα πράγματα που θέλω να βάλω στο αυτοκίνητο είναι ηχεία και ενισχυτή. Ψάχνω λοιπόν να βρώ μαγαζί (στην Αθήνα), το οποίο να έχει "εμπειρία" στο civic.Δηλαδή να έχει ξανακάνει τοποθέτηση ηχείων-ενισχυτή στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (να ξέρει πως να "κουμπώσει-ξεκουμπώσει" τα πλαστικά του ταμπλό).

Εχετε να προτείνετε κάποιον?
jkats is offline   Reply With Quote
Old 16th March 2008, 19:13   #32 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Γεια σου Γιάννη.
Χθες έβαλα ενισχυτή/ηχεία στο type s μου.
Τώρα ετοιμάζω φωτογραφικό υλικό για να βάλω στην gallery. Αν σε ενδιαφέρει να σου πω λεπτομέριες μου λες. Είναι στον Πειραιά όμως.
Old 17th March 2008, 17:50   #33 (permalink)
Supporter
Valve Cap

Quote:
Γεια σου Γιάννη.
Χθες έβαλα ενισχυτή/ηχεία στο type s μου.
Τώρα ετοιμάζω φωτογραφικό υλικό για να βάλω στην gallery. Αν σε ενδιαφέρει να σου πω λεπτομέριες μου λες. Είναι στον Πειραιά όμως.

Με ενδιαφέρει, εμεινες ευχαριστημένος ? Εκανε καλή δουλειά?
Old 17th March 2008, 18:35   #34 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by jkats View Post
Με ενδιαφέρει, εμεινες ευχαριστημένος ? Εκανε καλή δουλειά?
Δες εδώ : My Milano Project !

Από την 1η στιγμή που αγόρασα αμάξι πριν χρόνια, το πάω σε αυτόν κ τον εμπιστεύομαι για τα πάντα, ηχοσυστήματα, xenon, συναγερμούς, μεμβράνες στα τζάμια κτλ. Προσωπικά λοιπόν δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ότι έχει φτιάξει. Μπορείς να δεις στις φωτό δείγμα της δουλειάς του κ από κοντά αν θες. Αν είναι σου στέλνω με πμ τα στοιχεία του.
Old 17th March 2008, 20:18   #35 (permalink)
Supporter
Valve Cap

Quote:
Δες εδώ : My Milano Project !

Από την 1η στιγμή που αγόρασα αμάξι πριν χρόνια, το πάω σε αυτόν κ τον εμπιστεύομαι για τα πάντα, ηχοσυστήματα, xenon, συναγερμούς, μεμβράνες στα τζάμια κτλ. Προσωπικά λοιπόν δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ότι έχει φτιάξει. Μπορείς να δεις στις φωτό δείγμα της δουλειάς του κ από κοντά αν θες. Αν είναι σου στέλνω με πμ τα στοιχεία του.
Πολύ όμορφο το αυτοκινητό σου και απ΄οτι φαίνεται εχει γίνει και πολυ καλή δουλεία με τον ήχο. Μπορείς να μου στείλεις την διεύθυνση του μαγαζιού ?
thanks
Old 17th March 2008, 23:12   #36 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by jkats View Post
Πολύ όμορφο το αυτοκινητό σου και απ΄οτι φαίνεται εχει γίνει και πολυ καλή δουλεία με τον ήχο. Μπορείς να μου στείλεις την διεύθυνση του μαγαζιού ?
thanks
Διεύθυνση δεν θυμάμαι από έξω γιατί είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου...
Είναι επί της Τζαβέλλα στον Πειραιά, οδός που ξεκινά από την Γρηγορίου Λαμπράκη κ καταλήγει στο Φάληρο κ το ΣΕΦ. Είναι στο δεξί σου χέρι, γωνιακό. Σου στέλνω με πμ κ το τηλ του.
Old 20th March 2008, 18:31   #37 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Οups ξεχάστηκα να συστηθώ στο κατάλληλο threat.
Είμαι ο Γιώργος απο νίκαια αττικής και απο τις 3/1/2008 είμαι κάτοχος ενός Civic type s Nighthawk Black Pearl.
Και σαφώς χαίρομαι που έχουμε δημιουργήσει μια ωραία παρέα!!!
gapos is offline   Reply With Quote