![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ Forum ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Civic ΜΑΣ.ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 1.8 Sport Mb ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ Forum ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Civic ΜΑΣ.ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 1.8 Sport Mb ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΄07.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ Civic
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Γεια σας παιδιά (!) Είμαι ο Σπύρος, 33 ετών και κάτοχος Honda Civic 1.8 5d από τον Αύγουστο του 2007. Συγχαρητήρια για την παρέα μας η οποία ελπίζω να μεγαλώσει. Είμαι από Αθήνα αλλά αυτή τη στιγμή δουλεύω στη Θεσσαλονίκη, οπότε "παίζω" και στα δύο. Μέχρι στιγμές (7 μήνες) έχω κάνει 17.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα συμπεριλαμβανόμενου και 3 επισκέψεις ημερήσιες επισκέψεις με όδήγηση στο όριο (και πάνω από αυτό) σε πίστα.
Θα τα λέμε συχνά από εδώ... |
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Ελπίζω να γίνω σύντομα κάτοχος Civic
Γεια σε όλους!
Προγραμματίζω ( Μπήκα στο φορουμ γιατί θέλω να μάθω όσες πληροφορίες και εμπειρίες υπάρχουν για το αυτοκίνητο! Ήδη έχω ενθουσιαστεί με τις τεχνικές λεπτομέρειες λειτουργίας του κινητήρα r18 και πιστεύω εδώ μέσα θα μάθω και θα μοιραστώ περισσότερα... Καλώς σας βρήκα... |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Γεια σου Παναγιώτη κ στο όμορφο Αγρίνιο.
Καλύτερη επιλογή από το αμάξι αυτό δεν θα μπορούσες να κάνεις. Το 18άρι μοτέρ είναι διαμάντι ! |
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Last edited by maktheo69; 25th March 2008 at 16:13. |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Γειά σας παιδια,
Είμαι ο Νίκος απο την Ιεράπετρα της Κρήτης και είμαι στην διαδικασία παραγγελίας Honda Civic 5d 1.8 Sport και ανυπομονώ! Καλώς σας βρήκα! Αλήθεια,υπάρχουν άλλοι Κρητικοί εδώ; |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλημέρα παιδιά, Ανδρέας από Αθήνα, κάτοχος 5D 1.8 sport από το Μάιο 2006. Γενικά ικανοποιημένος παρά τα μικροπροβληματάκια που έχουν παρουσιαστεί
|
|
|
|
|
|
#51 (permalink) |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Καλώς τα παιδιά!!!Ελπίζω να γίνουμε μια καλή παρέα και να ανταλλάσσουμε χρήσιμες πληροφορίες.......και μην ξεχνάτε πως η δύναμη ενός καλού και πολυπληθή forum μπορεί να είναι δυνατή.
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Καλημέρα κι από μένα. Με λένε Εύα και είμαι από την Κατερίνη. Έχω κι εγώ ένα S type plus με το remodelling του Type R, σε μαύρο night hawk.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση σε αξεσουάρ και τον σωστό τρόπο πλυσίματος. Υπάρχει κάποιο προιόν για προστασία του χρώματος από τον ήλιο? Δυστυχώς, το πάρκινγκ του σπιτιού μου δεν έχει σκέπαστρο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Σκέφτομαι να περάσω μεμβράνη προστασίας από τον ήλιο σε όλα τα παράθυρα. Απόψεις? Ευχαριστώ. |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Εύα.
Σωστό αμάξι, λάθος χρώμα..... Μεμβράνη έχουν περάσει αρκετοί φίλοι χωρίς προβλήματα παρόλο που έχει πλέξιγκλας σε κάποια παράθυρα. |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
nikostheater Με γεια !
|
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Καλος ορισατε κυριοι και Δεσποινης η Κυρια ?!!! Η πρωτη κοπελα φανταζομαι. Rallakia ετσι ειναι??? Υπαρχει κρεμα κερι που το περνας με πανι η μπαμπακι.Νομιζω κανει για τον ηλιο. Εγω εχω παρει τις 3Μ αλλα ακομη να το περασω. Οπως και το σαμπουαν να εχει και κερι μεσα. H Sonax εχει καλα προιοντα...
|
|
|
|