![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Με κάνεις μακάβριο αλλά θα το γράψω...φίλε ο γάμος είναι σαν τον θάνατο...κάποια στιγμή θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Με κάνεις μακάβριο αλλά θα το γράψω...φίλε ο γάμος είναι σαν τον θάνατο...κάποια στιγμή θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα.
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδια οσο ωραιο και αν ειναι το αμαξι μας ,Ουτε sex κανει, ουτε καλημερα λεει,ουτε καφε φτιαχνει, και φυσικα δεν μαγειρευει !!!!!
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) | |||
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Quote:
Quote:
Πρόταση: Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα 'thread' γενικότερου περιεχομένου, π.χ. Random Chat ή General Discussion; Last edited by Evanthe; 8th April 2008 at 08:15. |
|||
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
άσε που ούτε οι γυναίκες, φτιάχνουν καφέ,ούτε μαγειρεύουν.... παρ'όλα αυτά, μια γυναίκα παραμένει γυναίκα και χωρίς αυτή εμείς οι άντρες είμαστε κουλοί....αλλά κι γυναίκες χωρίς τους άντρες κουλές είναι.... |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) | ||
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
(Μας την είπατε τώρα νεαρέ και δεν έχετε και άδικο.) Quote:
Τώρα, όσον αφορά τα οικοκυρικά, έχει απ'όλα ο μπαξές και στα δύο φύλα. Εμείς στο σπίτι μας μοιράζουμε τις δουλειές, καθότι και οι δύο εργαζόμαστε πολλές ώρες. Από την άλλη, δεν θα βάλω τον άντρα μου να μου κάνει τις δουλειές κι εγώ να κάθομαι, αλλά ούτε εγώ θα τρέχω πανικόβλητη μετά τη δουλειά να συγυρίσω και να μαγειρέψω, ενώ αυτός θα την 'αράξει' στην τηλεόραση. Ανακεφαλαιώνοντας, εξαρτάται από το άτομο και όχι από το φύλο το τί προσφέρει ο καθένας στον/στην σύντροφό του και κατ'επέκταση στην οικογένειά του. Last edited by Evanthe; 9th April 2008 at 07:51. |
||
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Κύριοι και κυρίες σας υπενθυμίζω ότι το θέμα "σχέσεις των 2 φύλων" αποτελεί αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης από τα πρώτα χρόνια οργάνωσης των ανθρώπων σε κοινότητες με πενιχρά αποτελέσματα. Μετά από χιλιάδες χρόνια καταφέραμε μόνο να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι δυνατό να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του άλλου φύλου λόγω διαφορών που πηγάζουν από βιολογικούς-κοινωνικούς και ψυχολογικούς λόγους. Μην επιχειρείτε να βγάλετε άκρη λοιπόν για να κρίνετε τις γυναίκες σκεπτόμενοι ως άντρες και το αντίθετο....κυρίως όμως μην το κάνετε σε λάθος τόπικ.
Δημιουργείστε καλύτερα ένα topic chat-various και συνεχίστε το εκεί. Σε αυτό το τόπικ καλωσορίζουμε στα Ελληνικά τα νέα μέλη προτρέποντας τα να γράψουν και στο αντίστοιχο αγγλικό και μόνο αυτό. |
|
|
|
|
|
#91 (permalink) |
|
Valve Cap
|
καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγώ κάτοχος ενός type s και είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και θα ήθελα 20 αλογάκια παραπάνω...είμαι νέος στο forum αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλό...
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλές Συζητήσεις
Καλήσπερα σε όλους. Κάτοχος του Civic από τον Ιανουάριο του 2007 με 22500Km. Αν και άργησα "λίγο" έγινα σήμερα μέλος του forum.
Κάλες συζητήσεις.... |
|
|
|