![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; "αυξάνεστε και πληθύνεστε" έχουμε γίνει οι Έλληνες εδώ μέσα ε ? ? μπράβο!καλώς ήρθατε και καλή "διαμονή"... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#122 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
χαίρομαι που η επαρχία δίνει δυναμικά το παρών! Αριστείδη κάνε αν θέλεις και κάποια ανανέωση στον κατάλογο των μελών έτσι για να χαρούμε.
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Γειά σας και απο μένα. Να συστηθώ, Δημήτρης από Αθήνα, κάτοχος Civic 1.8 5d NHB από τον Ιανουάριο 2008, έχοντας διανύσει μέχρι στιγμής 4.500 km (όχι απροβλημάτιστα δυστυχώς, ωστόσο νομίζω πως το topic για τα παρπαπονα είναι αλλού, οπότε και θα κλαφτώ έκει)
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Καλώς ορίσατε Δημήτρη και Κώστα. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά στην επόμενη συνάντηση μας.
Last edited by skam; 4th May 2008 at 08:21. |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ουπς σας ανακάλυψα!!! Να συστηθώ, Κώστας από Αθήνα, κάτοχος Civic 1.8 5d από τον Νοέμβριο 2007 (δεν κρατήθηκα να το παραλάβω με το νέο έτος), έχοντας διανύσει μέχρι στιγμής 5.200 km, απροβλημάτιστα και με το χαμόγελο στα χείλη!!!Ετσί ελπίζω να είναι και τα επόμενα χιλιόμετρα!!! (Δεν αναφέρω το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι με το τρίξιμο στο ταμπλώ στο τζαμάκι της κεντρικής κονσόλας που καλύπτει το στροφόμετρο γιατί το έλυσα τοποθετώντας στο στεφάνι σφουγγαράκι ειδικο που βάζουν στα ηλεκτρονικά)!!!
|
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλησπέρα παιδιά,
Με λένε Σεραφείμ είμαι από Αθήνα και κάτοχος από τον περασμένο Αύγουστο του type-s plus 1.8lt royal blue pearl 3door. Χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum. |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Γειά και χαρά.Καλώς σας βρήκα.
Πέτρος απο Αθήνα. Civic 1,8 5d sport black sun roof. Σας διαβάζω εδώ και καιρό. Απο τις συζητήσεις σας φίλοι μου κρίθηκε σε μεγάλο μέρος η τελική μου επιλογή. Έχω ηδη 1200 χλμ και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Περιμένω να ανοίξει ο κινητήρας για να τα δώσω όλα και να δώ τι αμάξι πήρα τελικά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που πήρα τόσο καιρό απο τα μέλη του φόρουμ. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους , παλαιούς και νέους κατόχους του οχήματος. |
|
|
|