![]() |
|
||
| This thread is about: New Members (Please visit "Introduce yourself" topic too), it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ας ποσταρω κ εδω! Γειά σας λοιπον Ελληναρες- Σιβίκουρες!! Λέγομαι Κωνσταντίνος, είμαι από Θεσσαλονίκη κ εχω ενα Civic 1.8 5d Sport με panorama κ φιμέ. ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#141 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Ας ποσταρω κ εδω!
Γειά σας λοιπον Ελληναρες- Σιβίκουρες!! Λέγομαι Κωνσταντίνος, είμαι από Θεσσαλονίκη κ εχω ενα Civic 1.8 5d Sport με panorama κ φιμέ. Το έχω 6 μήνες κ έχ 28.500 χλμ. Πολλά ε;! Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κ παρόμοια ενθουσιαμένος με το forum! Υπάρχουν πραγματικά τα ΠΑΝΤΑ!!! Keep Rocking!! |
|
|
|
|
|
#143 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ένα παραπάνω μέλος δεν πειράζει...Σωστός;
Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου τους civicmaniacs.....Καταρχήν να σας συστηθώ...
όνομα:Μιχάλης περιοχή:Νίκαια μοντέλο civic:type R έτος αγοράς:2008 χρώμα:deep bronze Μετά από ψάξιμο πολλών μηνών ...είπα να κάνω κι εγώ μια τρέλα οπότε και έσκασα ύστερα από οικονομίες 2-3 ετών 32000 euros για να πάρω ένα αμάξι που τ'αξίζει! Επειδή όμως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη όλο και κάποια αλλαγή λέω να κάνω στο "καμάρι" μου...Ελπίζω μέσα από την εδώ παρέα να πάρω και να δώσω ιδέες... Αυτα για αρχή.... με φιλικούς χαιρετισμούς, solist Last edited by solist; 16th May 2008 at 12:22. Reason: add a signature |
|
|
|
|
|
#147 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Μιχαλη, καλως ηρθες στην παρεα μας.. Περιμενουμε και καμια φωτογραφια αφου το Type R σπανιζει σε αυτο το χρωμα.. |
|
|
|
|
|
|
#148 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Από Κοζάνη
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη από Ελλάδα. Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ. Έχω ένα 1.8 Sport 5d Milano Red Civic και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα.
|
|
|
|
|
|
#150 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Γειας σας παιδια.ειμαι νεο μελος εδω και μια μερα .σε καμια βδομαδα περιπου 8α παω να παραγγειλω το 1.8 sport 5 door galaxy grey. περιμενω πως και πως ....
|
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλησπέρα και απο μένα!
Νίκος απο Γιάννενα με 5θ Grey Galaxy χωρίς ηλιροφή-6 μηνών και ήδη ψάχνομαι για το πρώτο service! Βάζω και σημαιούλα στο profile για να με εντοπίσετε! |
|
|
|
|
|
#160 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Μαύρο..αν και λερώνει είναι το αγαπημένο μου..
Χαίρομαι που υπάρχει μια τέτοια ελληνική ιντερνετική γωνιά για τους civicάδες..πραγματικά θησαυρός για μικρά και μεγάλα μυστικά για "'ασχετους" σαν και μένα που όταν πρωτοπήγα στην αντιπροσωπεία για να το δώ 1η φορά κοιτούσα σαν χαζός και δεν ήξερα τι να ρωτήσω.. |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|