![]() |
|
||
| This thread is about: Group Buy: Civinfo stickers - Support this forum!, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μπράβο skam !... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#25 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Συμφορουμίτες μόλις παρέλαβα τ' αυτοκόλλητα από τον Pottsy. Τα μέλη μας θα είναι σύντομα αναγνωρίσιμα!
Τα παιδιά από την επαρχία που μου έχουν ήδη κάνει παραγγελία ας μου στείλουν ένα pm με την διεύθυνση για να τους τα στείλω. Τα μέλη της Αθήνας θα τα παραλάβουν είτε στο επόμενο μίτινγκ, είτε σε έκτακτη συνάντηση. Το κακό είναι ότι τώρα θα πρέπει να πλύνω και ο καιρός με την σκόνης της Σαχάρας δεν με ενθαρρύνει για κάτι τέτοιο. Σύντομα θα ενημερώσω τον Pottsy για τα μέλη που θα γίνουν supporters! |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Νομίζω πως ναι. Θα κάνουμε και άλλη παραγγελία αν δούμε ότι θέλουν και άλλα μέλη. Θα σ' ενημερώσω μόλις υπολογίσω ακριβώς τι έχουμε. Είχα πάρει ένα παραπάνω!
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Για να μην κάνω λάθος θέλω να μου πείτε αν κάποιος δεν βλέπει το nickname του για να σας προωθήσω σε supporters και αν συμφωνεί με το μέγεθος του αυτοκόλλητου. Απαντήστε λοιπόν είτε θετικά αν συμφωνείτε, είτε αρνητικά αν έχω κάνει λάθος.
Εξαιρώ τους manousge & gatoz που έχουν ήδη. Από Αθήνα: skam (μικρό) (ok) rallakias (μικρό) (ok) pat (μικρό) Maktheo69 (μικρό) (ok) Loon1x (μικρό) (ok) Mike_civic (μικρό) (ok) gapos (μικρό) (ok) alexps (μικρό) (ok) pansta (μικρό) (ok) vargas (μεσαίο εσωτερικό) -------------------------- Από επαρχία έχουμε: Jimp (1 μεσαίο εσωτερικό & 2 μικρά εξωτερικά) (ok) (Στείλε μου pm την διεύθυνση) Type-r 07 (1 μεσαίο εσωτερικό & 2 μικρά εξωτερικά) (jimp επικοινώνησε και με τον φίλο μας εδώ ή ας επικοινωνήσει ο ίδιος) (ok) (Στείλε μου pm την διεύθυνση) MakTheo (μικρό) (ok) -------------------------- Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον και αφήσω την Evanthe με την χαρά. (Το έκανα ο άσχετος...συγνώμη!) Μόλις ολοκληρώσουμε την καταγραφή στέλνω τα ονόματα σας στον Pottsy για να μας κάνει supporters. Αναμένω! Last edited by skam; 11th April 2008 at 06:05. |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Ok κ εγω απλα εχεις ενα μικρο λαθακι στο nickname μου....σκοτωνεις το j στο τελος κ ειμαστε super!!
Εγω παντως το stickerακι μου θα ερθω να το παρω γιατι στο επομενο meeting ισως με εχει καλεσει η μαμα πατριδα κ δε μπορεσω να παρευρεθω... |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Ρε τρελοκομεία σας έχω βάλει και τα έχετε γράψει ο καθένας με το δικό του γραφικό χαρακτήρα... Θα σας κουτουλίσω
Λοιπόν έχουν μείνει λίγοι ακόμα οπότε κάντε υπομονή να μαζευτούν όλοι και μετά θα δώσω τον κατάλογο στον Pottsy για να γίνετε supporters. Ο ίδιος μου το ζήτησε σήμερα και με έκανε ήδη χωρίς να το καταλάβω... Για τα παιδιά από την επαρχία. Πέρα από τον Maktheo που μου έστειλε ήδη δ/νση περιμένω το ίδιο από Jimp και type-r07. Αύριο που λογικά θα έχουν γράψει όλοι θα σας πω τρόπο αποστολής. Για την Evanthe αισθάνομαι άσχημα...μόλις κάνουμε τον δεύτερο γύρο παραγγελιών για τα αυτοκόλλητα δεσμεύομαι να την συμπεριλάβουμε από τους πρώτους. Ελπίζω να μην με βρίζεις από μέσα σου... |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Skam Δε ξερω αν πηρες το μηνυμα ,,ειναι ολα ενταξει, αυτα θελουμε και εγω και ο Type r 07. O Φιλος Γιωργος- Type r 07- εχει προβλημα με το ιντερνετ.
|
|
|
|