![]() |
|
||
| This thread is about: Group Buy: Civinfo stickers - Support this forum!, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Σπυρο αν τα θελουν τοσο πολυ τα παιδια δωστα , δεν εχω προβλημα εγω.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#82 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Μπλουζακια civinfo.com
Ο τιτλος πιστευω να το λεει απο μονος του..
Προτεινω στα μελη του φορουμ, να οργανωσουμε μια αγορα T-shirts με το λογοτυπο του φορουμ ή και ακομα οποιοδηποτε αλλη γραφιστικη ιδεα εχετε. Ολη αυτη η ιδεα μου ηρθε οταν ειδα χθες τον κολλητο μου να φοραει μια μπλουζα (που μολις πηρε) που κανανε τα παιδια απο το φορουμ, οπου ειναι μελος, "www.kawasaki-bikers.gr". Η συγκεκριμενη μπλουζα εκτος απο το λινκ του φορουμ, εχει και το λογοτυπο του φορουμ (Ενας πρασινος δρακος με το σημα της Kawasaki, μαυρη μπλουζα με ασημι και πρασινο, η μπλουζα τα σπαει! Θα ανεβαζω φωτο!). Επισης τα παιδια γραψανε και σε καθε μπλουζα στο μανικι, το nickname του καθε μελους (μπλουζα μοναδικη!, για οποιον ηθελε βεβαια να την παρει ετσι).. Απλα βρηκα την κινηση αυτη πολυ εντυπωσιακη και σκεφτηκα αν θελατε να κανουμε κατι αναλογο! Βεβαια και με την παροτρυνση του φιλου και moderator Σπυρου (Skam) μπορουμε να προχωρησουμε σε μια τετοια κινηση.. Ακουω προτασεις και λοιπες ιδεες!!! Last edited by MakTheo; 4th July 2008 at 10:37. |
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Μάκη πρέπει να μιλήσω με τον Pottsy ο οποίος μάλλον είναι αρνητικός σε τέτοια θέματα αν δεν τα χειρίζεται ο ίδιος. Ξέρεις...ίσως νιώθει ότι τον παρακάμπτουμε.
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Σπυρο εγω δεν ειπα να παρακαψουμε τον Pottsy, δεν θα λειτουργουσαμε αυθαιρετα. Απλα εννοουσα η κινηση αυτη και η αγορα να γινει εδω Ελλαδα (δεν θα εισαγουμε κιολας T-shirts απο Αγγλια) με δικη μας κινηση (Greek Civinfo members). Λυσεις υπαρχουν πολλες! Μπορουμε να βαλουμε ενα "καπελο" στην τιμη του καθε T-shirt (συμβολικη πχ 3 ή 5 ευρω) και να γινουν δωρεα στο φορουμ, ετσι πισετυω ο Pottsy θα ειναι υπερ αυτης της κινησης (αν ποτέ γινει) ! Last edited by MakTheo; 4th July 2008 at 14:50. |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Special ειναι φιλε μου!!! Πρωτος !!! Και επισης καλη η ιδεα να βαλουμε ενα καπελο 2 με 3 ευρω και να ενισχησουμε το φορουμ που μας φιλοξενει. Ας περιμενουμε νεα απο τον skam.
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Απλα πιστευω οτι με τετοιες κινησεις "ξεδιπλωνουμε" ακομα περισσοτερο τις δυνατοτητες του φορουμ, δεν μενουμε στασιμοι στα ιδια (συντηρητισμος) , συν το οτι υποστηριξουμε και το φορουμ και υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθουν νεα μελη (διαδιδωντας ετσι το φορουμ).
Στην τελικη Σπυρο, μπορει να γινει κατι τετοιο σε συνεργασια με τον Pottsy απο Αγγλια (να ειναι για ολα τα μελη και να ηγηθει εκεινος αυτης της ιδεας). Να του πουμε εμεις απλα την ιδεα μας (αν και πιθανον, τοσο καιρο, αυτος κατι τετοιο να το εχει ηδη σκεφτει). Οπως ειπε ο Δημητρης παραπανω, περιμενουμε νεα απο την συζητηση σου με τον Pottsy. |
|
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πολύ καλή ιδέα.
Σπύρο, αν το πρότεινες στον pottsy ως μια απλή ιδέα κι όχι ως κάτι το οποίο έχουμε ήδη σκεφτεί κι αποφασίσει, τότε ίσως να ένοιωθε ότι η τελική ιδέα και απόφαση είναι δική του. Με τα αυτοκόλλητα τί γίνεται? Μπορούμε να παραγγείλουμε από τον pottsy κι άλλα, για εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε? |
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Μάκη με εκπλήσσεις θετικά!
Πολύ όμορφη υλοποίηση! Μόλις σήμερα είδα τις εικόνες με τις προτάσεις σου( αφού έλειπα ή έπηζα στο γραφείο) και θα τις μεταφέρω στον Pottsy. Πρέπει να δούμε έναν τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό ότι σκοπός μας δεν είναι να κερδοσκοπήσουμε στο όνομα του φόρουμ αλλά απλά να διαφημίσουμε την ύπαρξη του βάζοντας προσωπικό στίγμα σε αυτό Θα το προτείνω λοιπόν στον Pottsy εντός της εβδομάδος και θα δούμε τι θ' αποφασίσει. Φυσικά δεν θέλω να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς την έγκριση του. Ξέρω ότι άτομα σαν τον Μάκη θα το σεβαστούν αυτό! Για τα αυτοκόλλητα που ζήτησε η Evanthe έχουμε τις εξής επιλογές... 1) Κάνω πάλι παραγγελία αφού μαζευτούν αρκετά άτομα (ας το γράψουν) 2) Κάνει ο καθένας μόνος του ατομική παραγγελία 3) Κάνει παραγγελία κάποιος από τον Βορρά οπότε τα μοιράζει εκείνος. Αποφασίστε, το κανονίζουμε και θα μας έρθουν. |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Βασικα μου εστειλε pm ο Pottsy, βλεποντας τις παραπανω φωτο και μου τονισε οτι δεν θελει να πωλουνται πραγματα με το λογοτυπο του civinfo (αφου αυτος εχει τα πνευματικα δικαιωματα) και τετοιου ειδους θεματα θελει να τα διαχειριζεται ο ιδιος. Μου ειπε επισης οτι προσεχως θα πωλουνται και ρουχα (T-shirts, polos, καπελα κτλ) για υποστηριξη του φορουμ. Εγω με την σειρα μου του ειπα οτι σε καμια περιπτωση δεν θα λειτουργουσαμε αυθαιρετα χωρις την εγκριση του και απλα ηταν μια ιδεα που ειχα για τις δυνατοτητες του φορουμ που ελπιζα (ελπιζαμε ισως πολλοι περισσοτεροι) γινει πραγματικοτητα καποια στιγμη. Και ολα αυτα για το καλο και την υποστηριξη του φορουμ! Αμεσως εδειξε κατανοηση και καταλαβε οτι δεν υπηρχε πονηρια, δολος κτλ.. Απλα μιλησε του και εσυ (ως mod) για να του εξηγησεις και εσυ την κατασταση, και να μας παρουσιασεις και "επισημα" και τις δικες του προθεσεις. |
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Θα πρότεινα όσοι ενδιαφερόμαστε να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας σε αυτό το thread κι επίσης να δηλώσουμε προτίμηση για μαζική ή ατομική παραγγελία. Προσωπικά, προτίθεμαι να αναλάβω μια τέτοια κίνηση και μετέπειτα να αποστείλω στον καθένα την παραγγελία του. |
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Evanthe...υπάρχουν υποδείγματα στο αγγλικο κομμάτι. @Μaktheo:Μάκη έστειλα μήνυμα στον Pottsy για το θέμα των t-shirt προκειμένο |