![]() |
|
||
| This thread is about: Meeting in Macedonia..., it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; όπα όπα.... από κοζάνη θα έρθω...!κι άλλο ανατολικά θα με στείλετε ?δε παίζει!... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#22 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Μεσα και εγω. Κυριακη ειναι η πιο λογικη μερα για κατι τετοιο, μιας και θα βολευει τους περισσοτερους. Τωρα για οσο για το μερος, καπου κεντρικα να βολεψει ολα τα παιδια αφου υπαρχουν ατομα απο Καβαλα, Δραμα, Θεσ/νικη, Κοζανη, Κατερινη και ισως Λαρισα (Jimp)..
Να πουμε ιδεες και θα καπου θα καταληξουμε.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
λέω εγώ τώρα ε....πρόταση...
μήπως καλύτερα να αποφύγουμε τις πόλεις ? ?? ? πάμε κάνα λιτόχωρο ?αλλά πάλι ρε .γμτ...είναι μακριά για κάποιους...δε βολεύει!!! ξέρω γω... |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Στο παρκινγκ των Village-IKEA-Goodys ισως, και απο περιφερειακο ειναι ευκολο σημειο.. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
κι εγώ μέσα είμαι αλλά όχι για οποιαδήποτε κυριακή...είμαι λίγο καπαρωμένος με τα Σ/Κ αλλά μπορώ να αφιερώσω ένα για συνάντηση οπωσδήποτε...πείτε ημερομηνία κι αν βολεύομαι, έρχομαι!
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Κι εγώ μέσα είμαι για ενδεχόμενη συνάντηση, αλλά άπό αρχές Ιουνίου και μετά. Μετακομίζω σε καινούριο σπίτι την ερχόμενη εβδομάδα (στη Θεσσαλονίκη) και όπως καταλαβαίνετε τρέχω....
Τί λέτε για Παραλία Κατερίνης? |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
|
αν ειναι ο καθενας να βαζει το μερος που μενει να γινει η συναντησει δεν βλεπω να γινετε ποτε !παρτε το σαν μια εκδρομουλα μερικοι και ας ειναι για μερικους λιγο μακρια.
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Κι εγώ θα συμφωνήσω. Νομίζω το ποιο βολικό μέρος είναι η Θεσσαλονίκη - αν και αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν τα μέλη από Καβάλα, Δράμα κλπ και όχι εμείς που μένουμε Θεσ/κη. Απλά πρότεινα Παραλία ως εναλλακτική επιλογή λόγω ανοιχτωσιάς και θάλλασας.
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
|
εγω αν και απο καβαλα δεν εχω προβλημα για θεσσαλονικη αρκη να βρουμε ενα μερος χωρις πολυ βαβουρα να μπορουμε να τα χουμε ολα στην σειρα και φυσηκα να χει και καφε να πιουμε να συζειτησουμε και να βγαλουμε φοτο τα διαστημοπλια:d
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Παιδιά εγώ συμφωνώ για Θεσσαλονίκη λοιπόν (όχι οτι δε με συμφέρει
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ένα πάρκινγκ έχει στο City Gate...
ενα ακόμα έχει στο Cosmos και ένα άλλο στα Carefour στη πυλαία! αλλά ρε γμτ, δε μπορώ να σκεφτώ μια περιοχή με άπλα που να είναι όμως και πιο όμρφα...εκεί που προανέφερα θα γίνεται πανικώς από κόσμο και παίζει να μη βρίσκουμε και πάρκινγκ.....πάει άπειρος κόσμος... εγώ και για παραλία κατερίνης μέσα είμαι!θα είναι σίγουρα πολύ πιο ομορφα! |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Εστω και παραλία.... Συμφωνώ κι εγώ, απλά ας Γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ώστε να αρχίσει ψηφοφορία. Έχουμε λοιπόν 2 Σενάρια?
1) Θεσ/νίκη Cosmos 8 Ιουνίου . 2) Παραλία Κατερίνης 8 Ιουνίου. Ψηφίστε!!!!! Προς το παρόν η ψήφοι είναι: 1): 0 2): 1 (η δική μου) |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ισως και City Gate να είναι καλύτερα γιατί 1ον σίγουρα θα έχει πολύ λιγότερο κόσμο και έχει και εξωτερικό μεγάλο πάρκινγκ (το οποίο φαίνεται κι από ψηλά από τον τέρμα πάνω όροφο για πανοραμικές φωτογραφίες)
2ον έχει και καφετέρειες... αλλά κυρίως γιατί θα έχει λιγότερο κόσμο... σίγουρα είναι χειρότερα σαν περιοχή αλλά γενικά είναι καλά(καλούτσικα) |
|
|
|