![]() |
|
||
| This thread is about: Meeting in Macedonia..., it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ωραία, τέσσερις μέχρι στιγμής! Να δούμε, θα μπορέσουμε να μαζευτούμε, να κάνουμε την αρχή?... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#109 (permalink) | ||||
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Υποτιθεται οτι πριν το Πασχα κανονιζαμε για 18/05 και τωρα ολα ανατραπηκαν? Anyway, εγω μαλλον δεν θα μπορεσω για 11/05.. Last edited by MakTheo; 6th May 2008 at 15:48. |
||||
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
To 11/5 το είχα προτείνει εγώ, λόγω του ότι θα είμαι εκτός στις 18/5. Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα να γίνει η συνάντηση στις 18/5 δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα φροντίσω να είμαι εκεί στην επόμενη.
|
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Εγώ μπορώ και τις 2 ημερομηνίες. Ας κανονίσουμε μια ΤΕΛΙΚΗ ψηφοφορία.
Σενάριο Α: 11 Μαϊου: 6 civicακηδες Σενάριο Β: 18 Μαϊου: 5 civicάκηδες Οι διπλές ψήφοι (και στις 2 ημερομηνίες) επιτρέπονται (είναι λογικό κάποιος να μπορεί και τις 2 μέρες). Σε περίπτωση Ισοψηφίας μεταξύ των 2 σεναρίων μπορούμε να ζητήσουμε απλά οι διπλές ψήφοι να γίνουν μονές. Πάντως καλύτερο θεωρώ να υπάρξη Deadline για να σπεύσουμε. Έτσι προτείνω: Μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΙΟΥ και ώρα 14:00 να τελεσιδικήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Αν έχουμε ισοψηφία, το περιθώριο αλλαγής των διπλών ψήφων είναι ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΙΟΥ. . . . Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης πιστεύω οτι δε χωρά πάλι συζήτηση- να γίνει στο CITY GATE Θεσσαλονίκης, που έχει πολυεξεταστεί. Για την ώρα προτείνω τη Μεσοβέζικη λύση 11:00 το ΠΡΩΙ. Λοιπόν, ΟΚ ? |
|
|
|
|
|
#115 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Έως τώρα αποτελέσματα:
Α σενάριο (11 Μαϊου): Evanthe, Johnarakaras, ReAVeR, Jimp, Christos85, gash21, JAPAN σύνολο 7 civicάκηδες Β σενάριο (18 Μαϊου): MakTheo, JAPAN, Sockeris, Johnarakaras, Jimp, gash21, ReaAVer, Xmitsos σύνολο 8 civicάκηδες ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.... (Για τους offline μέχρι στιγμής: θα δείτε σχετικά invitations σε PM για συμμετοχή στη ψηφοφορία) |
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
ΞΑΝΑΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ:
Μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΙΟΥ και ώρα 14:00 θα τελεσιδικήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Αν έχουμε ισοψηφία, το περιθώριο αλλαγής των διπλών ψήφων είναι ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΙΟΥ 14:00, αλλιώς πάμε σε παράταση... Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης θα έίναι στο City Gate Θεσσαλονίκης, 11:00 το ΠΡΩΙ. Προτείνω ΜΕΧΡΙ την Παρασκευή 9 Μαϊου να έχουμε ανταλλάξει με Pm στους εμπλεκόμενους, τα τηλέφωνά μας (όποιοι θέλουν), για καλύτερη συννενόηση και αποφυγή απροόπτων. |
|
|
|