![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by alexps ΚΑΙ ποσο πηγε το μαλλι? Αλεξ το εχουμε πει οτι βαφονται,δεν εχουν προβλημα. Δεν εχουν ξεφλουδησει καθολου. Βαψτα με κλειστα τα ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#181 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Αλεξ το εχουμε πει οτι βαφονται,δεν εχουν προβλημα. Δεν εχουν ξεφλουδησει καθολου. Βαψτα με κλειστα τα ματια. 200 ευρω η βαφη περιπου. Συν εργατικα για την εξαγωγη και τοποθετηση των πλαστικων. Εκτος αν προσπαθησεις να τα βγαλεις μονος σου...
|
|
|
|
|
|
#182 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Λοιπον φιλε μου, μετα απο αρκετο ψαξιμο (γενικοτερο και ειδικοτερο), θα σου πω αυτα που ειπαν και οι παραπανω. Τα σποιλερ βαφονται αλλα πρεπει να γινει πολυ σωστη-σοβαρη δουλεια (καλη προεργασια, βαψιμο κτλ) με επισης πολυ σοβαρα υλικα (βερνικια, χρωματα, υλικα υποστρωματος κτλ, αφου τιμες των "καλων" υλικων διαφερουν εως και 500% απο αυτες των "μάπα" υλικων, οποτε καταλαβαινεις οτι η ποιοτητα ειναι αναλογη της τιμολογησης!). Το εψαξα το θεμα με τον φιλο τον Japan (ειναι επαγγελματιας στο ειδος), και τα οσα ερωτηματικα υπηρχαν (αυτα που λεγαμε και μεσω pm), λυθηκαν. Θα σου προτεινω παντως το εξης, Οπου ρωτησεις για το βαψιμο των σποιλερ, ρωτα για την διαδικασια (συγκεκριμενη) που θα ακολουθησει και με ποια συγκεκριμενα υλικα. Στην συνεχεια ψαξτο και με αλλους (μην μενεις μονο σε εναν) για να δεις διαφορες στην διαδικασια-τιμη. Παντως διαβασα καπου στο φορουμ και επισης το συζητησα και με τον Γιαννη (Japan) οτι το milano red ειναι "δυσκολο χρωμα" να "φερεις" ακριβως και κανει το εγχειρημα λιιιγο πιο "δυσκολο" . Παντως οτι βαφονται, ΒΑΦΟΝΤΑΙ αλλα με μια απλη δουλεια θα σου κρατησει συγκεκριμενο καιρό (αφου το πλαστικο των σποιλερ (ΡΡ) ειναι δυσχρηστο και ιδιαιτερο στην βαφη του) και με μια σωστη δουλεια απλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για πολυ πολυ καιρο, χωρις κανενα προβλημα. Επλιζω να βοηθησα και οχι να σε μπερδεψα παραπανω |
|
|
|
|
|
|
#183 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
χρώμα γιατί είναι η φύση του τέτοια που φεγγίζει το υποκείμενο χρώμα συν οτι σπάει από τον ήλιο πολύ πιο εύκολα. Πάντως εμένα μου αρέσει η αντίθεση σε σποιλερ(μαύρο-ανθρακί) με το κόκκινο. |
|
|
|
|
|
|
#185 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Osram Nightbreakers
Εβαλα σημερα τις λαμπες Osram Nightbreakers (H7 & H1, μικρη μεγαλη σκαλα) που βαζουν και πολλοι Αγγλοι εδω στο φορουμ.
Οντως η διαφορα ειναι αισθητη σε σχεση με τις κοινες λαμπες αφου και πιο δυνατο φως εχουν και πιο λευκο. Βεβαια σε αποδοση δεν φτανουν τα ΧΕΝΟΝ (ειναι μια ενδιαμεση λυση) αλλα ειναι μια πολυ καλη λυση για οσους δεν θελουν να δωσουν πολλα χρηματα (περιπου 10-12 ευρω η καθε λαμπα) και επισης δεν θελουν να επεμβουν (για οποιοδηποτε λογο) στο ηλεκτρικο κυκλωμα του αυτοκινητου με παρεμβασεις των γνωστων Ballast για τα ΧΕΝΟΝ.. Το μονο μειονεκτημα τους ειναι οτι εχουν περιπου μιση διαρκεια ζωης απο τις "κοινες" λαμπες |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#187 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ναι, πλεον εισαγονται απο Osram Hellas και επισημα οποτε μπορεις να τις παραγγειλεις ακομα και απο μαγαζι που πουλαει ηλεκτρικα προιντα (καλωδια, φωτιστικα, διακοπτες κτλ). Ναι μονος εκανα την εγκατασταση, πολυ απλη, 10 λεπτα δουλεια.. |
|
|
|
|
|
|
#188 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Η εγκατάσταση είναι αυτή που περιγράφει το manual για αντικατάσταση λαμπτήρων,σωστά? Οι Η7 είναι η μικρή σκάλα και οι Η1 η μεσαία ή το αντίθετο? Για προβολείς υπάρχει κάτι? και κάτι τελευταίο,η μισή διάρκεια ζωής σε πόσα χλμ μεταφράζεται? sorry για τις πολλές ερωτήσεις..
|
|
|
|
|
|
#189 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Η7 ειναι η κανονικη σκαλα και Η1 ειναι οι προβολεις, οι λεγομενες "ψειρες" ειναι λαμπες τυπου W5W. Διαρκεια ζωης μιας κανονικη λαμπας ειναι 1500-2000 ωρες λειτουργειας οποτε οπως σου ειπα αυτες εχουν περιπου μιση διαρκεια. |
|
|
|
|
|
|
#190 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
...γινεται να να ρωτησει καποιος τον πωλητη αν μπορει να στειλει στην χωρα μας -ειδικα σε περιπτωση ομαδικης αγορας- και για περισσοτερες φωτο? το λεω αυτο γιατι ενω στην αρχη ελεγε αποστολη μονο στην Ιταλια,τωρα λεει και για αλλες χωρες ,π.χ Αγγλια. |
|
|
|
|
|
|
#191 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Πριν από δύο μέρες έβαλα μεμβράνες Titanium, εκτός από το πίσω πλαστικό (τα παιδιά που έκαναν την εγκατάσταση ήταν κατηγορηματικά να μην μπει τιποτε εκεί) και σε συνδυασμό με το Galaxy Gray είναι φοβερά!
Θα στείλω και photo |
|
|
|
|
|
#192 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Έχει δει κανείς ή μήπως έχει βάλει την μάσκα που δίνει η Honda Accessories αυτή με τους μεγάλους αεραγωγούς μπροστά?
|
|
|
|
|
|
#193 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Σχετικά με μεμβράνες, εκεί που έβαλα τις δικές μου, είχα ρωτήσει για τον διάφανο τύπο της "llumar" και μου είπαν παλαιότερα έβαζαν αλλά το έκοψαν γιατί το νέο υλικό που χρησιμοποιούν στον τύπο αυτό κάνει νερά στο φώς και μετά από καμία ώρα οδήγησης προκαλεί πονοκεφάλους!!! Οπότε ψάξτέ το παιδιά!
Και οι τύποι να πουλήσουν θέλουν, αλλά εντούτοις μου είπαν να μην το βάλω γιατί θα έχω πρόβλημα! |
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ενδιαφέρον. Κι εγώ θα περάσω μεμβράνες προσεχώς, τελικά στην Κατερίνη. Μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος δεν ξηλώνει πόρτες κλπ. αλλά τις περνάει απευθείας επάνω στο παράθυρο χωρίς να πειράξει κάτι.
|
|
|
|
|
|
#195 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Θέλω να τις βάλω να κόψει λίγο ο ήλιοσ αλλα σκεφτομαι το "άνοιγμα" που μπορεί να χρειάζεται και ξενερώνω. Πως το κάνει δηλαδή ο Κατερινιώτης? |
|
|
|
|