![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μιτσο για την προστασια οτι σου ειπανε ειναι παραμηθη εδω η κουτσουλια καιει το χρωμα το βερνικη και το ασταρι θα το κρατισει το κερομα?απλος ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#201 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Μιτσο για την προστασια οτι σου ειπανε ειναι παραμηθη εδω η κουτσουλια καιει το χρωμα το βερνικη και το ασταρι θα το κρατισει το κερομα?απλος το γιαλιζει το χρωμα.και η τιμη ειναι καλα.
|
|
|
|
|
|
#202 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
10 ευρω πλύσιμο μέσα - έξω και κέρωμα.
Στην Κηφισιά-Λυκόβρυση που δουλευω. Εκπληκτική και η τιμή και ο χρόνος που κάνουν για να σε "καθαρίσουν" Ενεργός αφρός , σαμπουαν , κερί , πανιά όχι βούρτσα και μετά γυάλισμα με μικροίνες. |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
και μιλάμε να το κουτσουλάνε και να μένει η κουτσουλιά μέχρι να πιάσει βροχή και να πλυθεί . . . . δε ξέρω .. . . μάλον ανάλογα τι έχουν φάει τα βρωμόπουλα! |
|
|
|
|
|
|
#204 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
χαχαχαχαχαα ετσι ειναι οντως |
|
|
|
|
|
|
#207 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Με κάνει να αναρωτιέμαι όμως. Εμένα στην Κατερίνη για κέρωμα 6μηνης διάρκειας (προστασία χρώματος 2 χρόνων, προστασία από ήλιο, αδιαβροχοποίηση κλπ.) μου ζήτησαν 180 ευρώ. Τί παίζει βρε παιδιά? Στην επαρχία μας "ξυρίζουν"? Πλύσιμο μέσα-έξω 12 ευρώ και το κερί δικό μου (έπρεπε να αγοράσω τη συσκευασία για να μου το περάσουν). Last edited by Evanthe; 18th June 2008 at 06:52. |
|
|
|
|
|
|
#208 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Πρόκειται βέβαια για σταθμό που κάνει μόνο αυτή τη δουλειά σε μια περιοχή όπου έχει πολλές εταιρίες και πολλούς - πάρα πολούς πελάτες καθημερινά. Παρόλα αυτά και οι χρόνοι είναι εξαιρετικοί. Όση ουρά και να έχει δυο γουλιές καφέ και δυό τσιγάρα είναι αρκετά μέχρι να σε ετοιμάσουν. Σε άλλα πλυντήρια παίρνουν 10 ευρώ ή 12 μόνο για πλύσιμο ο χωρίς κερί. |
|
|
|
|
|
|
#209 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#210 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
θα με ενδιεφερε κι εμενα.που βρισκεται ακριβως? |
|
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Παιζει ρολο η κρεμα και η διαρκεια?...πχ κατι κρεμουλες που περνουμε εμεις ειναι για 1φορα την εβδομαδα,αλλες ειναι μεγαλυτερης διαρκειας,κτλ.
Τα μεταλικα χρωματα ειναι ποιο ανθεκτικα στις (κουτσουλοσκατουλες).......Καλα τι τρωνε τα πουλακια Τωρα???μιλαμε για κουτσουλιες Τουρτες που δεν φευγουν!!!! |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Είναι σε μια κάθετη της Λύρα στην περιοχή Νέα Κηφισιά-Λυκόβρυση.
Τυχαία βρέθηκε μπρόστα μου , δίπλα στιος νέες εγκαταστάσεις της δουλειάς μου. Το όνομα της οδού δεν το γνωρίζω . Είμαι όμως κάθετος δρόμος που διασταυρώνεται με την Λύρα εκεί που η Λύρα συναντά την Βιλτανιώτη. Αν ανεβαίνεις απο Εθνική προς Λαμία βγαίνεις στην έξοδο της Λυκόβρυσης και ακολουθείς τον παραδρομο .Στο τέλος του μετά απο 1000 μέτρα κάνει δεξιά.Τον ακολουθείς και 100 μέτρα πριν καταλήξει στην Λυρα... επιτέλους έφθασες. |
|
|
|
|
|
#214 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#215 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
εγώ στο συνεργείο που πήγα έπαθα πλάκα με τη λεπτομερή και συνεπέστατη δουλειά που κάνανε. .. . μέχρι που πήραν το κονφλέρ και άρχισαν να φυσάνε όλες τις εγκοπές του αυτοκινήτου(πόρτες, πίσω απο τη πινακίδα ανάμεσα στα σήματα του αυτοκινήτου κλπ) έτσι ώστε να φύγει και η τελευταία σταγόνα νερό .. . .
τωρα!!μιας και λέμε και για κεριά!!μαζί με το πλύσιμο τα παληκάρια έχουν ένα στάνταρντ κερί το οποίο το βάζουν έτσι κι αλλιώς σε κάθε πλύσιμο σε κάθε αυτοκίνητο και είναι μόνο και μόνο για να κυλάνε τα σταγονίδια και να φεύγουν και διαρκεί ελάχιστα...κάτι μέρες ή μια δυο μέρες όπως μου είπε!! 25 που μου πήρε ήταν για πλύσιμο εξωτερικό και κέρωμα με κερί διαρκείας 3 έως 6 μήνες,ανάλογα με το άν το φυλάς σε γκαράζ ή το έχεις μονίμως εκτεθημένο στον ήλιο. . . .!νομίζω ότι είναι καλή τιμή!μιας και χρησιμοποιούν και πάρα πολύ καλής ποιότητας κερί,σύμφωνα με πληροφορίες .. . (μάρκα μη με ρωτάτε δε θυμάμαι...αλλά νομίζω autoclean) |
|
|
|