![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by botsp 8 το απογευμα καθημερινή εχω παει 2 φορες και ηταν ακόμη πήχτρα. Για σαββατο δεν ξέρω θα παω και θα ρωτησω ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#228 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Έχει κανείς κατεβάσει τον κατάλογο της HONDA Accessories? Έχει νια πολύ ωραία μπροστινή ποδιά στον κατάλογο. Την ζαχαρώνω!!
|
|
|
|
|
|
#232 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Θα προτιμούσα βέβαια αυτό που βάζουν στην Αγγλία το οποίο τοποθετήτε στο τιμόνι (υπάρχει υποδοχή) και μπορεί να τραβήξει τον τηλεφωνικό κατάλογο ώστε να βλέπεις στην οθόνη του ηχοσυστήματος ποιος σε καλεί ή να επιλέξεις πιον θέλεις να καλέσεις. Το θετικό του είναι ότι υποστηρίζει φωνητική πληκτρολόγηση. |
|
|
|
|
|
|
#233 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Valve Cap
|
καλησπερα σας . Ειμαι κατοχος του fn2 (civic type r) εχω βαλει φιμε τζαμια σε ολο το αμαξι που παρεπιπτοντως ηταν απο την "μαμα" ηδη πιο σκουρα τα τζαμια στα πλαινα μερη απο το απλο civic και το type s. Τωρα οσον αφορα το θεμα του πισω διαφανες πλαστικου στο πορτ μπαγκαζ...εκει περα μεμβρανες δεν "πιανουν" και το συνολικο αποτελεσμα απο θεμα αισθητικης το χαλουσε αυτο το διαφανες σημειο. η λυση ειναι η εξης την οποια και εκανα με πολυ προσοχη. ξηλωμα την αεροτομη (4 βιδουλες ειναι!!) και μετα βαψιμο προσεκτικα και σταδιακα για να μην γινει πολυ μαυρο οπως κανουν τα πλαστικα απο τα φαναρια. το αποτελεσμα ειναι να ειναι ομοιομορφο ολο το αμαξι και φυσικα απο μεσα βλεπεις πολυ καλα προς τα εξω χωρις κανενα προβλημα. επισης μια αλλη αλλαγη ειναι το εμβλημα μπροστα στην μασκα στο οποιο δεν υπηρχε το "type r" απλα το κοκκινο σηματακι σκετο..Υπαρχει ομως σαν σετ απο την αντιπροσωπεια το εμβλημα και τα αυτοκολητα μαζι σε μια τιμη της ταξεως των 80 περιπου ευρω!! επισης υπαρχουν λασποτηρες οι οποιοι ειναι πολυ φτηνοι κοντα στα 4 ευρω το ζευγαρι για εμπρος και 40 ευρω για πισω και δινουν στο αμαξι μια ακομα ομορφη πινελια στο αμαξωμα του νεου civic . οσον αφορα στο εσωτερικο , στο type r που εχω δεν σηκωνε να κανω και πολλα εκτος απο το να βαλω πατακια type r αυτα με το εβλημα σε ατσαλινη πλακετα και ειδικες τρυπες για να μπει σε αναλογες προεξοχες για να μην γλιστραει και επισης το φως στα ποδια του οδηγου-συνοδηγου που εαν και ακριβουτσικο κοντα στα 160 ευρω χαλαλι γιατι δινει ενα πολυ γλυκο κοκκινο χρωμα (μπλε στο type s) ..προσοχη μονο στην συνδεσμολογια γιατι ετσι οπως λεει το σχεδιο λειτουργει μονο οταν ανοιγεις τις πορτες πραγμα που το κανει εντελως αχρηστο..ενω το σωστο ειναι να δουλευει καθ ολη την διαρκεια που τα φωτα του αμαξιου ειναι σε λειτουργια!!
|
|
|
|
|
|
#237 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote: