![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Έχω 2 ερωτήσεις και θα εκτιμούσα την όποια πληροφόρηση. 1ον: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κουκούλα για το αυτοκίνητο, ώστε όταν το παρκάρω στη δουλειά ή το ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#261 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Έχω 2 ερωτήσεις και θα εκτιμούσα την όποια πληροφόρηση.
1ον: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κουκούλα για το αυτοκίνητο, ώστε όταν το παρκάρω στη δουλειά ή το σαβ/κο στο σπίτι να προστατεύεται από ήλιο, βροχή, σκόνη. Για μια κουκούλα λοιπόν χωρίς ραφές (προς αποφυγή γρατσουνιών), μου είπαν 110,00 ευρώ. Θεωρείται λογική τιμή ή να ψαχτώ περαιτέρω? 2ον: Σκέφτομαι επίσης (χωρίς να το έχω αποφασίσει), να περάσω καλύματα στα καθίσματα (προς αποφυγή φθοράς του alcantara). Μου είπαν για κάποιον στη Θεσσαλονίκη, που τα φτιάχνει κατά παραγγελία, σε διάφορες ποιότητες κι έχουν άψογη εφαρμογή. Έχει κάνει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο? |
|
|
|
|
|
#262 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Eυα στο 100αρικο ειναι καλα για κουκουλα,ειδικα αν δεν βαριεσαι το Βαλε-βγαλε,και να ξερεις οτι η κουκουλα οταν ειναι βρωμικο το αμαξι κανει γρατζουνιτσες αν την βαλεις (ατσαλα)η βιαστικα.
Τωρα για τα καθισματα εχουν αεροσακους πλαινους και καλο θα ειναι μην τους (κρυψεις-καλιψεις)με την επενδυση. Εκτος και αν ειναι καμια Σουπερ ειδικη (εγω δεν εχω δει μεχρι στιγμης) και για κερασακι οσο αφορα τις επενδυσεις χαλανε το κρατιμα του καθισματος δηλ (Αυτο το βυθισμα που κανει το καθισμα και την πλαινη στιριξη που εχουν τα καθισματα). Επιλογη ειναι δικη σου!!! Για κουκουλα παρε,αλλα για τα καθισματα μεσα αν φοβασε τοσο περι μπανιου πχ αλατια κτλ βαλε αυτες που πιανουν μισο καθισμα! |
|
|
|
|
|
#263 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Για τα καθίσματα σκεφτόμουν μια πιο μόνιμη λύση, αλλά όπως είπα, είναι περισσότερη σκέψη αυτήν τη στιγμή, παρά απόφαση που έχει ήδη παρθεί. Όσο για τα μπάνια στη θάλασσα, θα πηγαίνω με το Volvo. |
|
|
|
|
|
|
#267 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ναι, θα κοιτάξω κι εκεί σίγουρα. Πάντως απ' ότι έχω δει μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα έχουμε καλύτερες τιμές στις κουκούλες από Αμερική-Αγγλία.
Έβαλα από τις πιο ανοιχτόχρωμες (δεν ήθελα να σκοτεινιάσει το αυτοκίνητο), 20αρες. |
|
|
|
|
|
#271 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Μπροστα Ευιτσα απαγορευεται απο το νομο,αλλα και δεν θα βλεπεις κιολας!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Γενικα δεν περναει κανεις για λογους Μηπως λες το πισω και δεν το καταλαβα?Ειναι πρωι ακομα και δεν.......(ποιος ειμαι?τι κανω εδω που εχει ωραια μερα?......Κ.Α.Φ.Ε ΑΕ) |
|
|
|
|
|
#272 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Έχω δει σε κάποια αυτοκίνητα (όχι πολλά) και ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει και κάποιος από εδώ. Μην το παρακάνεις με τους καφέδες! |
|
|
|
|
|
|
#273 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#275 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Εκτος οτι απαγορευεται, θα ειναι πολυ κακη η ορατοτητα την νυχτα.
Παντως εχω δει σε αρκετα αμαξια. Βαζουν σαφως μια πολυ πιο "ελαφρια" (ανοιχτοχρωμη) μεμβρανη μπροστα (φανταστειτε να βαζανε ιδια σκουροτητα με αυτες των παραθυρων?!?), εκει που εβαλα τις δικες μου μου ειπε οτι και καλα δεν υπαρχει προβλημα αν θελω και μπροστα, μου δινει χαρτι και για τις μπροστα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα μπροστα, για λογους ασφαλειας. (εχω κανει μια φορα νυχτερινη οδηγηση με μοτοσυκλετα, με φυμε κρανος και πιστεψτε με ειναι απο κουραστικο εως επικινδυνο).. |
|
|
|
|
|
#276 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote: