![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by s33s link from ebay??? ριχτο plse... Το αγόρασα από τον εξής seller eBay My World - dan60011 Αυτή τη στιγμή δεν έχει ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#361 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
iTrader: (0)
|
Το αγόρασα από τον εξής seller eBay My World - dan60011
Αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο link σχετικά με το φωτισμό αλλά αν έρθεις σε επικοινωνία μαζί του πιστεύω να βρει το σετ και για σένα. Θα πρέπει να πεις ότι είναι για αριστεροτίμονο Civic γιατί έχουν διαφορά στην καλωδίωση (το μήκος κάποιων καλώδιων). Επίσης το σετ το έχει και ο εξής seller Honda Civic 3/5 Dr 2007/08 Blue Interior Floor Lighting on eBay, also Lighting Customisation, Lights Lighting Accessories, Car Tuning Styling, Cars, Parts Vehicles (end time 01-Sep-08 11:47:26 BST) Αλλά είναι πιο ακριβός και δεν ξέρω πόσο θα κοστίσουν τα έξοδα αποστολής. |
|
|
|
|
|
#362 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
δειτε αυτο.........honda buckles, Belt Buckles, Belts items on eBay.com
επισης..............http://search.ebay.co.uk/search/sear...=honda+buckles και αυτο.....http://stores.ebay.com/Rockit-Rigs_L...QQftidZ2QQtZkm καλο για τα εγγραφα του αυτοκινητου και οχι μονο... Last edited by s33s; 7th August 2008 at 22:07. |
|
|
|
|
Thanks to s33s from:
|
|
|
#364 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Μπαίνουν φίλε μου,αφού τα εχω βάλει και υπάρχουν φωτό στο γκαλερί. Μου στοίχισαν περίπου γύρω 1100 ευρώ. Ζήτησε όμως να σου πουν τις τιμές για το κάθε κομμάτι γιατί μπορεί να έχουν αυξηθεί.
|
|
|
|
|
|
#370 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Πιστεύω πως ένας καλός τρόπος για βελτίωση εξωτερική/εσωτερική είναι να καθαρίζουμε καλά τα τζάμια.
Για αυτό βγάλτε τυχόν αρκουδάκι κτλ από το Honda μας και τοποθετήστε ένα http://www.schiener-multimedia.de/GR...reen_clean.swf |
|
|
|
|
|
#371 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#374 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Μου εστειλε το σχεδιο για αυτα τα αυτοκολλητα σε ενα αρχειακι ετοιμο ενας συμφορουμιτης απο Ιρλανδια (ο Gers, θα τον ξερουν οσοι εχουν ηδη παραγγειλει τα κοκκινα "Η" για τις ζαντες) και εγω απλα πηγα εδω σε εναν γραφιστα με ετοιμο το σχεδιο και τα εκοψα. Οποιος θελει μπορω να του τα κανω.. |
|
|
|
|
|
#378 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Φιλε μου το θεμα ειναι οτι επειδη ο Gers ειναι η δουλεια να φτιαχνει αυτοκολλητα κτλ (ειναι επ. γραφιστας) και εστειλε αυτο το σχεδιο σε εμενα λογω φιλιας μας για να με εξυπηρετησει, δεν μπορω να ανεβασω δικο του σχεδιο και να το μοιρασω αν δεν τον ρωτησω πρωτα..Ελπιζω να καταλαβαινεις..Θα ρωτησω και αν δωσει ΟΚ θα το ανεβασω.. |
|
|
|
|
|
|
#379 (permalink) |
|
Valve Cap
|
σωστά, δε γνώριζα. έχω και εγώ φίλο εναν γραφίστα που κάνει θαύματα στο χέρι.
λέω να βγάλω καμιά φωτό το αμάξι και να του τη δώσω να μεγαλουργήσει. |
|
|
|
|
|
#380 (permalink) |
|
Valve Cap
|
1) Ενδιαφέρομαι και εγώ να βάλω φιμε αλλά με προβληματίζει το θέμα του fiberglass. Δεν μου αρέσει η ιδέα να μείνει έτσι. Στη llumar που ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Επειδή διάβασα ότι κάποιοι έβαλαν μεμβράνες με επιτυχία θα ήθελα είτε μέσο reply (δεν νομίζω ότι είναι διαφήμιση) είτε μέσω pm να μου δώσετε πληροφορίες και εντυπώσεις από το αποτέλεσμα. 2) Είδα στο forum ότι είχε ανοιχτεί ένα θέμα για υποσυστήματα αλλά έκλεισε άδοξα για κάποιο λόγο. Μελέτησα τα αντίστοιχα αγγλικά αλλά θεωρώ ότι ένα ελληνικό και προσγειωμένο thread θα ήταν πολύ χρήσιμο. Έχει βάλει κανένας σας subwoofer και αν ναι τι? Όσα διάβασα για τα μίνι κάτω από τα πίσω καθίσματα μου φαίνονται λίγο κουλά γιατί σήμερα που κοίταξα το αμάξι όταν πέφτει το κάθισμα (ειδικά το μεγάλο κομμάτι) δεν αφήνει ούτε πόντο ελεύθερο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν έχω διάθεση να διαλύσω όλο το αμάξι για λίγο μπάσο γιατί το αμάξι είναι πλαστικό και ράβε ξήλωνε θα αρχίσουν τα τριξίματα σε 2-3 χρόνια. |
|
|
|