![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by johnvolno1 ti einai ayto? αυτοκολητο? διαστασεις? λέει men boxer όποτε μποξερακι είναι μάλλον, κοινώς σώβρακο!!! άπλα δε σου δίνει να καταλάβεις από ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#404 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
ρε παίδες αυτο το πλαστικό στο ταμπλό στα καντραν πολύ μου την δίνει. είναι γυαλιστερό και δεν καθαρίζει καλά. φαινετε χαλια. στο type r ομως ειναι ιδιο υλικό με το υπόλοιπο ταμπλό.
ξερεις κανεις αν μπορουμε να το αλλαξουμε? ειχα ρωτησει τηλεφωνικώς στην αντιπρ και μου ειπαν γινετε και στοιχιζει 80 περιπου. οταν πηγα ομως απο κει για σερβις και ξαναρωτησα μου ειπαν δεν ξερουν αν θα κουμπωσει σωστά και κάτι τετοια. |
|
|
|
|
|
#405 (permalink) | |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Quote:
service cost in Greece και εδώ λέει τιμή και κωδικό!! service cost in Greece |
|
|
|
|
|
Thanks to ntinosntinos from:
|
|
|
#406 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Ρε παιδιά κάτι άσχετο. Είχα πάει στον Σ για το θέμα του κοπανίματος πίσω, τελικά ήταν η κλειδαριά του πορτμπαγκαζ, και όσο περίμενα χάζευα τα αυτοκίνητα που ήταν μέσα για service. Είδα ένα τρίπορτο, type -s, το οποίο δεν είχε προβολείς ομίχλης...Δεν είναι στάνταρ??
|
|
|
|
|
|
#407 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Οχι, βγανει σε 2 εκδοσεις, την απλη και την Plus. H Plus εχει επιπλεον, προβολεις ομιχλης, διζωνικο κλιματισμο, αναδιπλουμενους καθρεπτες, αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες, συναγερμο και cruise control και κοστιζει 800 παραπανω απο την απλη εκδοση (τα οποια κατα την γνωμη αξιζουν, και για μεταπωλητικη αξια) |
|
|
|
|
|
|
#408 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Μπα αναλογα φιλε μου τα εξτρα(πχ ο συναγερμος ειναι στανταρ και καλα δωρο)...τα υπολοιπα μιας και δεν τα εχω σας πληροφωρο οτι δεν μου λειπουν,τα προβολακια Δεν ειναι στην εκδοση την απλη(οπως ειπε και ο φιλος).......Πεφτει πολυ (τζαμαρια)μπροστα και ηταν ενας απο τους λογους που δεν τα εβαλα και εγω αλλα και ακομα 2 φιλοι.(γουστα ειναι αυτα).
Τωρα για τον διζωνικο κλιματισμο(οταν ειναι να το πουλισεις πες τα αυτα στον Μαντρα η σε κανεναν ιδιωτη και πες μου μετα αν αλλαξε η τιμη η οχι!!!) ......6 αμαξια εχω πουλισει και αυτα ειναι απο τα εξτρα που ο μαντρας ΔΕΝ τα μετραει και ο ιδιωτης δεν δινει σημασια μηπως και κατεβασει την τιμη. Μονο η ηλιοροφη μετραει παντου.Πραγμα που και παλι (εγραψε) η honda και εβαλε μονο τζαμι επανω χωρις να ανοιγει.(ετσι ειχα δει εγω οταν πηγα να στον Σαρακα)....μακαρι να βαζει κανονικη που να ανοιγει γιατι ειναι κριμα να βλεπεις και να μην μπωρεις να νιωσεις!!!! |
|
|
|
|
|
#409 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδιά ήρθαν κάτι φίλοι από Αμερική και πήγαμε βόλτα με το Hondaki.
Περιτό να σας πω ότι έπαθαν πλάκα! Καθόντουσαν και το χάζευαν και το τραβούσαν φωτογραφίες και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν πήγε αυτό το μοντέλο Αμερική. Άσε που δεν πίστευαν ότι τα εμπρός φωτιστικά και τα πίσω είναι στάνταρτ. Επέμεναν ότι τους έλεγα ψέματα και ότι τα είχα βάλει extra! |
|
|
|
|
|
#410 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Με ενδιαφερει κατι σε καπώ και μάσκα οποτε εγραψα στην celestial accessories η απάντηση ηταν η παρακάτω
Quote:
και ιδου οι φωτο για οποιον ενδιαφέρεται |
|
|
|
|
|
|
#412 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
Όσο για την μάσκα δεν νομίζω ότι είναι γουστόζικη. |
|
|
|
|
|
|
#413 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Από χθες είμαι και'γω ευτυχής κάτοχος του 1800s 5d!
Θέλω πμ ή info για : - πατάκια (έχει κάτι άθλια που ενοχλούν και στο πόδι και στο μάτι) - φυμέ - και φυσικά 2din μονάδα με destinator-dvd-bluetooth ευχαριστώ προκαταβολικά! |
|
|
|
|
|
#415 (permalink) |
|
Darco Kouvatsevits
Triangular Exhaust
|
HTC Cradle
Ψάχνω για cradle για HTC Diamond, portrait ή landscape. Εχει δει κανένας άλλα holders από της Brondit που να έχουν ενσωματωμένη τροφοδοσία? Κανένα που να μπαίνει ψηλά, πάνω σπό τον καθρέπτη?
|
|
|
|
|
|
#416 (permalink) | |
|