![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by forever_after Έχει ψάξει κανείς αν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους λαμπτήρες της καμπίνας με led? Το έχω κάνει ήδη εγώ..... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#423 (permalink) | |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Quote:
Αυτες που εβαλα δεν νομιζω να ειναι μαγνησιου ολοκληρες. Αλλα εχουν σιγουρα σφυρηλατο στεφανι και μπρατσα! Σε 18" τις ειχα παρει περιπου 2000+ ευρω..Οι δικιες μας δεν ξερω τι ειναι..παντως ειναι επισης πανακριβες!! |
|
|
|
|
|
|
#424 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Kαλημέρα,
για δειτε αυτο HONDA CIVIC TYPE R TYPE S CHROME FLIP KEY REMOTE +PROG on eBay, also Car Alarms Immobilisers, Security Electrical, Car Accessories, Cars, Parts Vehicles (end time 31-Aug-08 00:25:56 BST) το εκανα παραγγελια εχθες. μ#λ#κια εκανα? ειναι για μας? ξέρει κάποιος? τι εννοει +prog? ειχα πάρει και το αλλο που εχει γραφτει και παραπάνω αλλά δεν μου αρεσε. πολύ ψευτικο. στο τελος χαλασε και η κεντρική βιδα και δεν επιανε καλα. μπηκα χθες και το ξανααγορα. αυτό με τα δεκα ευρω. αλλά μετα ειδα αυτο και πηρα και αυτό. |
|
|
|
|
|
#425 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Μ@λ@κία δεν εκανες απλώς θα έχεις ενα παραπάνω κουμπί για το πορτπαγκάζ που δεν λειτουργρί σε μας ουτως η άλλως!!! ελα να το φτιαξουμε μαζι !!
|
|
|
|
|
|
#427 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
τιποτα δεν ειναι μεσα το κλειδι εχει ενα κουτάκι με τα κουμπια και το immobiliser απλώς ξεκολάς τον πομπό και με καλοδιάκια τον βάζεις πιο κοντα στην βάση του κλειδιού το έκανα και ειναι μια χαρα σε μενα
|
|
|
|
|
|
#428 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
kai γω το εκανα αυτό. αφου σου λεω εχω φτιαξει το αλλο. (((HONDA SWITCHBLADE REMOTE KEY CONVERSION CASE 2 BUTTON on eBay, also, Honda, Car Parts, Cars, Parts Vehicles (end time 17-Sep-08 06:17:56 BST) ))) και δουλευει τελεια. αλλά δεν μου αρεσει. "παιζει" ολοκληρο. δεν ειναι "σφιχτό". δεν ειναι σταθερο. ενώ αυτό το καινουριο μου αρεσε πολύ. ειναι πολύ ομορφο. στην φωτο τουλαχιστον. θα το δω οταν το παρω. απλά ελεγα μπηως το prog που λεει,ειναι ετοιμο με την πλακετα μεσα και θελει να παω στην honda για να μου το προγραμματισουνε. |
|
|
|
|
|
|
#429 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Μαλλον εχει δικη του πλακετα μεσα και οπως λεει την "προγραμματιζεις", προφανως δεν θα χρειαζεται την original πλακετα απο το μαμα κλειδι.. Πηρα και εγω αυτο το παραπανω αλλα οπως λες και εμενα δεν μου αρεσε (δεν ειναι καλη-στιβαρη κατασκευη) και απλα το αφησα στην φαση του κοψιματος (δεν ξεκολλησα τo transpoder ακομα) και δεν βλεπω να ασχολουμαι αλλο με αυτο αφου βλεπω οτι με 2-3 μηνες χρηση θα αρχισει να "παιζει".. Θα παραγγειλω ομως το original καλυμμα κλειδιου της Honda (με το κοκκινο "Η"), αυτο απο το γιαπωνεζικο R.. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-g...mZ200250315602 Last edited by MakTheo; 30th August 2008 at 13:13. |
|
|
|
|
|
|
#430 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#431 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ναι τωρα το ειδα, πιθανον να ειναι καλυτερο οπως λες.. Εγω πηρα σαν το πρωτο που πηρες και δεν μου φανηκε και πολυ καλο, γι'αυτο και μαλλον δεν θα το φτιαξω.. (bye bye 15 ευρω...παλι καλα..) |
|
|
|
|
|
|
#432 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
εγω εδωσα 10. και αλλα 10 για να το ξαναπαρω. και μετα ειδα αυτο ου πηρα 30. και 17 τα μεταφορικα. συν τι θα ζητησει η honda για να το προγραμματισει. δηλαδη 67 και βλεπουμε.. αν μου αρεσει δεν θα με πειραξουν τα χρηματα. αρκει να ειναι καλο. αλλιως bye bye 70 euro |
|
|
|
|
|
|
#433 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Honda Accord Civic Integra Jazz HRV FRV CRV S Gear Knob on eBay, also Gearstick Handbrake Custom'n, Interior Styling, Car Tuning Styling, Cars, Parts Vehicles (end time 03-Sep-08 16:56:42 BST)
αυτο πως σας φαινετε? λεω να το παρω..... λεω....λεμε τωρα |
|
|
|
|
|
#434 (permalink) | |
|