![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by alexps Ετσι ετσι maktheo!!!!! Με την κολλα δεν θα ηρεμουσα ποτε!!! Παντα θα χα την αγωνια μηπως φυγει!!! Ασε που το να ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Στο Thread "How to fit a R spoiler to TypeS" που ανοιξες, ποσταρα και εγω με την σειρα μου καποιες λεπτομεριες και καποια σχεδια και φωτογραφιες με τις ακριβεις διαστασεις για το τελικο τρυπημα! |
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Alex ποσο σου βγηκε το σκηνικο? Πηρες αριστερο-δεξι φλας και το μεσαιο κομματι με το κοκκινο Η? Τα δυο κοκκινα κομματια που ειναι αριστερα και δεξια του μεσαιου (φαναρια οπισθεν πρεπει να ειναι) ειναι ιδια με τα δικα μας του TypeR ή διαφέρουν? |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Απ'οτι ειδα σε φωτο δεν πρεπει να αλλαζουν εκεινα τα κομματια.. |
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Παιδια το βαψιμο το αναλαβε φιλος φαναρτζης. Για 2 ωρες προσπαθουσαμε να βρουμε το χρωμα. Να τονισω οτι ειναι φυμε βερνικι. τα φαναρια ξυλωθηκαν απο το αμαξι και βαφτικαν σε φουρνο. Ολο μαζι μου κοστισε 60 ευρουδακια. Πιστευω καλη τιμη.
|
|
|
|
|
|
#91 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Και αλλες φωτογραφιες και με τα φλασακια στους καθρεπτες. Να τονισω πως τα φαναρια δεν εχουν χασει καθολου την φωτινοτητα τους απλα εχουν σκουρινει
|
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Eκρινα πιο καταλληλο το συγκεκριμενο thread οσον αφορα την διαφανη μεμβρανη για το καπο(βλεπε experimental Greek forum σελ.49 post 974).
PAINTBULL:Μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη μεμβρανη καλυπτει το μισο καπο τιμη:30Ε και αλλα 40Ε περιπου για τον προφυλακτηρα.Τωρα αν θελω να καλυψω ολο το καπο γινεται αλλα διστυχως το αυτοκολλητο σπαει στα δυο γιατι η μεμβρανη ειναι ρολλο και οπως καταλαβαινετε εχει συγκεκριμενο φαρδος.Απο οψη ,κανει διαφορα με το υπολοιπο αυτοκινητο γιατι δινει την αισθηση της πορτοκαλοφλουδας(που λενε και οι φανοποιοι-βαφεις).Δεν πολυψηνομαι. 3Μ:Μιλησα μαζι τους σε εμφανιση ειναι το ιδιο με την PAINTBULL αλλα:υπαρχει συγκεκριμενο κιτ για το δικο μας το οποιο περιλαμβανει μισο καπο-καθρεπτες-μπροστα φτερα τιμη:150Ε και κιτ ξεχωριστο για τον εμπρος προφυλακτηρα Τιμη:150Ε(Σχολιο μου :ΑΟΥΤΣ...ΤΖΟΥΖΕΙ ΜΑΝΩΛΑΚΗ) .Βεβαια η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι πιο οργανωμενη αρκει να σας πω οτι εχουν μηχανημα το οποιο εχει στην μνημη του τις ακριβεις διαστασεις των συγκεκριμενων κομματιων και κοβει με ακριβεια.Του εξηγησα οτι στην παρουσα φαση με απασχολει να ντυσω ολο το καπο και μονο αλλα χωρις να χρειαζεται να το βαλουμε μισο και μισο.Περιμενω ενημερωση (θα μου απαντησει μεσα στην εβδομαδα)γιατι εβγαλαν καινουργια μεμβρανη τελειως λεια(χωρις οψη πορτοκαλοφλουδας) και πιθανον μονοκομματη .Αναμονη των εξελιξεων λοιπον. Μην ξεχασω περιμενω και τηλεφωνο απο την Madico δεν μου ξεφυγε τους τα ζαλησα και σ'αυτους. Αυτα τα ολιγα απο μενα. |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
ενθουσιαστηκα διαβαζοντας αρχικα τα 30 ευρω αλλα με τα 150 απογοητευτηκα...
οταν μαθεις μόνο για καπω 3Μ ενημερωσε πλήζ καμμια φωτο του καπω με paintbull υπαρχει; |
|
|
|
|
|
#95 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
PaintBull HELLAS Eννοειται οποιαδηποτε πληροφορια θα κατατεθει... |
|
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Τα 150 ευρω που λες, δωστα αργοτερα για ενα βαψιμο καπο, και ετσι δεν θα "χαλασεις" την ομορφια ολου του αμαξιου με αυτην την μεμβρανη, που οσο διαφανη και να ειναι παλι το αποτελεσμα δεν θα ειναι πιστευω και οτι καλυτερο.. |
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) | |
|