![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by erotmak μπορει καποιος να μου πει εαν στι 5θυρο μπαινουν τα πλαινα-εμπρος πισω σποιλερ του type-r.και εαν ναι ποσο κοστιζουν.ευχαριστω Εμένα στον ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#121 (permalink) | |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Quote:
Τώρα, η εναλλακτική είναι τα after sales που έχουν ειδικά για το 5θυρο, τα οποία από ότι μου είπανε κάνουν περίπου 1.000 ευρώ (πλαινά και μ[ρπς πίσω) χωρίς τοποθέτηση. Οι τιμές θέλουν λίγο διερεύνηση |
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ο φιλος μας ο Jimp, τα εχει περασει..Ρωτηστε τον οτι θελετε.. |
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Παρελαβα την Παρασκευη τα αυτοκολλητα για το λογοτυπο "Η" στις ζαντες που ειχα παραγγειλει απο τον Gers (Type R wheel cap)
Τα τοποθετησα χθες και πλεον τα καπακια στις ζαντες ειναι κοκκινα σαν του Type R. Οποιος θελει, μπορει να στειλει pm στον Gers. 5 ευρω το σετ (4 αυτοκολλητα) τα χρεωνει, και μου ηρθαν σε 3 μερες (απο Ιρλανδια). Μερικες φωτο για να δειτε το αποτελεσμα : |
|
|
|
|
|
#124 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#125 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Θα σου στειλει την διευθυνση του και θα βαλεις σε ενα φακελο τα λεφτα και θα του τα στειλεις απλα ταχυδρομικα (οχι κουριερ). Μολις τα παρει, θα σου στειλει και αυτος με την σειρα του ταχυδρομικα τα αυτοκολλητα.. Εχει βαλει και "How to" στο thread για το πως να τα κολλησεις (χρειαζεται ακριβεια για να κολλησει ακριβως πανω στο μαυρο "Η") Αν εχεις απορια, ρωτα με.. Last edited by MakTheo; 21st April 2008 at 18:02. |
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Μπαινουν τα σποιλερ απο το Type r στο 5θυρο φιλε μου. Στο galery εχω βαλει εικονες για το που υπαρχει μια μικρη διαφορα. Κουμπονουν μια χαρα τα κουμπια. Οτι χρειαστεις ρωτησε....
|
|
|
|
|
|
#130 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
εχω το 5-θυρο nighthawk αλλα δεν μου αρεσει το γκρι σποιλερ που εχει πανω απο τοις ροδες.ευχαριστω. |
|
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Παιδιά το διαβάσατε αυτό : http://www.civinfo.com/forum/cleanin...dashboard.html από τις δύο φώτο που έχει βάλει φαίνεται ότι κάνει δουλειά το συγκεκριμένο προϊόν. Το έχει δοκιμάσει κανείς ή κάποιο άλλο παρόμοιο (άλλης εταιρείας).
|
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Το άλλο το κουφό..... http://www.civinfo.com/forum/cleanin...-good-bad.html το καθάρισε με woolite που είναι για τα ρούχα;;;
|
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Παίδες ψάχνοντας βρήκα αυτό: Xerapol - HOME και έχει και αντιπροσώπους στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν κάνει 100% για εμάς (λέει acryl glass & plexiglas).
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Ενδιαφερεται κανεις για αυτες τις ζαντες? ADVAN RG II Τις εχω βρει εδω στην Ελλαδα ελαφρως μεταχειρισμενες, αγρατζουνιστες, μαζι με λαστιχα. Η τιμη δεν παιζεται.Οποιος ενδιαφερεται ας μου πει.
|
|
|
|