![]() |
|
||
| This thread is about: Styling improvements, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by mkhcts Ενδιαφερεται κανεις για αυτες τις ζαντες? ADVAN RG II Τις εχω βρει εδω στην Ελλαδα ελαφρως μεταχειρισμενες, αγρατζουνιστες, μαζι με λαστιχα. ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#141 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
mkhcts ποιά είναι η διεύθυνση για τα καπακία των πλαινών καθρεπτών που είχες στείλει; από συναρμογή με τον κυρίως καθρέπτη πως είναι;
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Οσο για την συναρμογη δεν ξερω. αλλωστε δεν τα εχω βαλει ακομα. Αλλα........προσεχως στο μελλον. |
|
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
style
Παιδιά γειά σας. Είμαι απο Θεσσαλονίκη και κατοχος του 1.8 ΕΧ. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει αεροτομή εκτός γνήσιας και αν υπάρχει κάποιος μερακλής με κατάστημα στην πόλη μου που κάνει κάποια lifting στα honda. Ευχαριστώ προκαταβολικά
|
|
|
|
|
|
#153 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Δεν ειναι βεβαια σαν την γνησια. Επισης στα σκουρα χρωματα δεν φαινεται και πολυ (στο μαυρο και στο Bronze).. Δες εδω |
|
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Εξωτερικές και εσωτερικές αναβαθμίσεις
Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει κανείς για να βελτιώσει αισθητικά (και όχι μόνο) το Civic. Στο 5θυρο που έχω, τοποθέτησα τα προστατευτικά στις πόρτες τα οποία εφόσον βαφτούν στο χρώμα του αυτοκινήτου πιστεύω ότι ομορφαίνουν πολύ τις πόρτες. Έχουν τριγωνική διατομή που ταιριάζει πολύ με τα υπόλοιπα τριγωνικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου (φώτα ομίχλης, εξατμίσεις, κλπ.) Τα πήρα άβαφα από το eBay για 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, ενώ από την αντιπροσωπεία κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ. Φυσικά πρέπει να τύχεις την δημοπρασία...
Επίσης έχω βάλει τους λασπωτήρες εμπρός και πίσω (πάλι από eBay). Από τότε βρήκα τον μπελά μου καθώς όταν κάνεις όπσιθεν για να παρκάρεις, ενώ πρίν έβρισκε το λάστιχο στο πεζοδρόμιο, τώρα βρίσκει ο λασπωτήρας! Έτσι δεν μπορώ να πω ότι τους συνιστώ και σε άλλους αν και δείχνουν ωραίοι. Τα νίκελ μαρσπιεδάκια στις πόρτες είναι must αν δεν τα είχε το αυτοκίνητο από την αγορά του. Τα είχα παραγγείλει με την αγορά του. Τέλος, έχω τοποθετήσει τα σκιάδια στις πίσω πόρτες και το πορτ παγκάζ. Αυτά δεν τα φέρνουν στην Ελλάδα και τα βρίσκεις μόνο από Αγγλία - ως γνωστό στην Αγγλία έχει πολύ περισσότερο ήλιο από την Ελλάδα Last edited by ioannis; 17th May 2008 at 12:12. Reason: image uploading |
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Φίλε Γιάννη εγώ πχ από όταν άλλαξα τις ζάντες κάνω 3μέρες για να παρκάρω μην τυχόν και τις γδάρω σε κανένα πεζοδρόμιο!
Εντάξει ταλαιπωρούμαι λίγο, αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ στο αμάξι μου που δεν με πειράζει. Πολλοί θα σου πουν οτι ήταν χαζό που τα έβαλες, πεταμένα λεφτά κτλ, εγώ πιστεύω οτι εφόσον το έχεις μεράκι, κάνε κι άλλα! |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) | |
|
Supporter
Valve Cap
|
Quote:
Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη! |
|
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Οκ, δεν κάνουμε το αυτοκίνητο αυτοσκοπό, αλλά το ζήτημα είναι, οτι για άλλους το αμάξι είναι απλά κάτι το λειτουργικό και εφόσον λειτουργεί και τους πάει, αυτό φτάνει,
ενώ κάποιο άλλοι το θεωρούν χόμπυ, διασκέδαση ή όπως αλλιώς πες το, πάντως κατι άλλο από ενα απλό μεταφορικό μέσο τύπου λεωφορείο! |
|
|
|
|
|
#158 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Όσον αφορά το Civic σου, πολύ ωραίες φαίνονται οι αλλαγές που έχεις κάνει, τα πλαστικά κ οι λασπωτήρες δίνουν άλλο ύφος. Πάνω από όλα όμως δίνουν μια πινελιά μοναδικότητας στο αμάξι, αυτό δίνει νομίζω την ευχαρίστηση σε όλους μας. |
|
|
|
|