![]() |
|
||
| This thread is about: Greek "For Sale and Wanted", it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by matador Την γυαλινη λες? Αν ναι πουλαω εγω. οχι σαν αυτη του type r λεω... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#46 (permalink) |
|
Valve Cap
iTrader: (0)
|
ναι αυτή είναι, και σαν χρώμα δεν πρέπει να είναι διαφορετικό...για ακρίβεια μπορούμε να δούμε τους κωδικούς. ναι μπαίνει με κόλλα (π.χ. λαστιχόκολλα) και δεν έχει κανένα πρόβλημα. αν ενδιαφέρεσαι μπορούμε να συναντηθούμε και να τα δούμε όλα από κοντά. το χρώμα της είναι σε nighthawk black pearl.
|
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Valve Cap
|
....και δεν την έδινε δώρο, απλά όσοι πήραν το type s το 2008 είχε το πακέτο τοποθετημένο πάνω. εγώ βέβαια που πήρα το αμάξι το 2007 αναγκάστικα να πληρώσω το πακέτο...
|
|
|
|
|
|
#52 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
η μάσκα είναι σαν καινούργια, δεν έκανα με αυτήν πάνω απο 1000χμ και μέτα έβαλα την άλλη με το μαύρο στη μέση. για το αν μπαίνει στο 5θυρο δεν είμαι σίγουρος, νομιζω πως μπαίνει, ίσως κάποιος από τα παιδιά στο φόρουμ να ξέρει στα σίγουρα. |
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) | |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Quote:
εχεις πμ. |
|
|
|
|
|
|
#54 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) | |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Quote:
Ενοειτε ότι θα μπουν και αυτά και μάλλον δε θα την βάλω αμέσως , θα μαζέψω σιγά σιγά όλα τα γύρω γυρω !!! |
|
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Παιδια εχω φιλαράκι που αποφάσισε να δώσει το pegeuot του
To αμάξι ειναι το 206,2002,μαυρο,100000km ,1400,full extra βελτιώσεις-προσθήκες: ζαντες λευκές oz racing 16 inc μασκα grant turismo αυθεντική Αεροτομή οροφής Ανάρτηση sacks performance εξάτμηση grour N και δώρο εξάτμιση Betta μπακετ καθησμα οδηγού Sparco Σκουπα apexi τελική τιμή μαζί με αλλες 2 τετράδες ζάντες 7000 Ε και το αμάξι ειναι ατρακάριστο δεκτος καθε ελεγχος αν ενδιαφερεται κανένας ας επικοινωνήσει μαζι μου |
|
|
|