![]() |
|
||
| This thread is about: Greek "For Sale and Wanted", it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Καλημερα σε ολους. Να βαλω και γω την αγγελια μου. Πουλαω τα ζαντολαστιχα ( type s ) στην τιμη των 900 ευρω. Τα λαστιχα εχουν ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Καλημερα σε ολους. Να βαλω και γω την αγγελια μου. Πουλαω τα ζαντολαστιχα (type s) στην τιμη των 900 ευρω. Τα λαστιχα εχουν 2500 χλμ. (απατητα) , 6 μηνων. Τα πουλαω λογω αλλαγης ζαντων οπως εχετε δει. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μυνημα.
|
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Hello to all!Λοιπόν μια ερώτηση: Έχω βρει μια αεροτομή τύπου ταπερ (αντίγραφο) 140€ απο εξωτερικό σύνολο με μεταφορικά...αξίζει?Θα υπάρξει φόρος στο τελωνείο???
Last edited by B@b!s; 17th September 2008 at 10:32. |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) | |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Quote:
Δεν ταιριαζει καλα, εχει κακη ποιοτητα κτλ κτλ. Ο ενας ειναι Αγγλος και νομιζω και ενας απο εμας.. |
|
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Ουσιαστικά αυτή που έχω βρει δεν είναι βαμμενη και κοστιζει 130€. Όταν έρθει εδώ έχω κανονίσει να μου την βάλουν και να την βάψουν στο συνεργείο με 100€...Ξέρεις τον πωλητή του ebay απο τον οποίο έχουν αγοράσει την αεροτομή?Επίσης πόσο έχει η μαμά αεροτομη του ταπερ?
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ερχεται ομως βαμμενη και ετοιμη για περασμα, αν το αμαξι σου ειναι σε χρωμα που βγαινει και το TypeR (μαυρο, κοκκινο, ασημι, bronze) σου προτεινω να παρεις την γνησια αφου δεν θα το μετανιωσεις, ενταξει πολλα τα λεφτα αλλα η ποιοτητα και η εφαρμογη ειναι αναλογη της τιμολογησης |
|
|
|
|
|
|
#111 (permalink) | |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Πουλαω της μαμα ζαντες απο το Honda Civic 5d Sport.Η τιμη τους ειναι 500ευρω χωρις λαστιχα διοτι δεν αξιζουν να πουληθουν αφου σχεδον ειναι τελειωμενα.
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Αν κάποιος θέλει ενδεχομένως τις μαμά από το "s" 5μπρατσές, 17'/7' δίνω τις δικές μου φορεμένες περίπου 900χλμ, ούτε γρατζουνίτσα, μαζί με τα μπουλώνια τους (αν φανούν χρήσιμα)
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Πουλαω την πηγη μου που ειναι το Clarion VRX578RUSB 1 DIN.
Χαρακτηριστικα : Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW Δυνατότητα CD-R/RW MP3 και WMA και iTunes® AAC (μόνο USB) Συμβατά με οθόνη ID3- TAG Επίσημο προϊόν DivX® Certified Αναπαραγωγή όλων των εκδόσεων DivX® βίντεο (συμπεριλ. του DivX® 6) με βασική ανα- παραγωγή αρχείων μέσων DivX® Πίσω σύνδεσμος USB 18 FM, 12 MW/LW προεπιλογές σταθμών Απευθείας σύνδεση και έλεγ- χος iPod Μνήμη με προστασία από κραδασμούς Μετατροπέας D/A 24-bit Έλεγχος έντασης Subwoofer Ψυχαγωγία 2-Ζωνών: Μπροστινός και πίσω ξεχωριστός έλεγχος πηγής Προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer Plus Παραμετρικός ισοσταθμιστής 2-ζωνών Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX Ενσω- ματωμένο φίλτρο υψηλής διέλευσης & φίλτρο χαμηλής διέλευ- σης Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενισχυτή 4 κα νάλια × 50 watt ενίσχυσης MOS-FET Πλήρως μηχανοκίνητη έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 7-ιντσών με τεχνολογία TFT Έλεγχος πίνακα αφής Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εμφάνι- σης Σίγαση τηλεφώνου 1 είσοδος AUX AV (2 κανάλια ήχου + βίντεο) Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών Δυνατότητα πομποδέκτη ΑUX Bluetooth ήχου/κινητού-τηλεφώνου BLT373 Δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης τιμονιού OEM Είσο- δος κάμερας CCD μέσω της γραμμής εισόδου βίντεο με σύνδεση όπισθεν ταχύτητας Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου Προδιαγραφες εδω -> http://www.clarion.com/gr/el/products/2007...2366820918.html Φωτο. ![]() Τιμη 600ευρω. |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|