![]() |
|
||
| This thread is about: Local dealer offers in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το πακέτο προσφοράς που είχαν στο Type-S τον Φεβρουάριο. Το αμάξι το παρήγγειλα μέσα στον Φεβρουάριο αλλά δεν ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Valve Cap
iTrader: (0)
|
Local dealer offers in Greece
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το πακέτο προσφοράς που είχαν στο Type-S τον Φεβρουάριο. Το αμάξι το παρήγγειλα μέσα στον Φεβρουάριο αλλά δεν μου έχουν ακόμα τοποθετήσει τα αξεσουάρ (θα γίνει σε μια εβδομάδα η τοποθέτηση λόγω κάποιας γενικότερης καθυστέρησης που έχουν με ανταλλακτικά όπως είπαν).
Όπως διάβασα, η αεροτομή που βάζουν είναι ελληνικής κατασκευής. Έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα/προχειροδουλειές σχετικά με την ίδια την αεροτομή ή την τοποθέτησή της; Αξίζει να την βάλω; Πιστεύω θα είναι καλύτερο από το τίποτα, καθώς δεν παίζουν και λεφτά για να βάλω την original του R. Επίσης, η μάσκα που δίνουν είναι όντως του R ή πάλι καμιά πατεντιά; Ελπίζω με την αλλαγή της μάσκας η απόσταση από το έδαφος μπροστά να μην μειωθεί καθώς είναι ήδη μικρή για τους ελληνικούς δρόμους. Πάντως, ο λεβιές που δίνουν στο πακέτο, μ'αρέσει πολύ περισσότερο από τον προηγούμενο. P.S. Μετράνε τα πλαϊνά αυτοκόλλητα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
Υ.Γ. αν θες μπορω να σου στειλω φωτογραφιες να δεις πως θα ειναι αφου εχουμε και το ιδιο χρωμα. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
γεια σου GERAR
πήρα ακριβώς το Type S από τη προσφορά του φεβρουραρίου σε Vivid Blue. Η αεροτομή στο χρώμα που διάλεξα εμένα προσωπικα που άρεσε πάρα πολύ,γιατί ξεχωρίζει και δίνει στο αμάξι το "κάτι τις".... Αίσθηση προχειροδουλειάς δεν αφήνει,και με τη χόντα που επικοινώνησα προσωπικά εγώ γι'αυτό το θέμα μου είπαν ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα...το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που σου είπε κι ο mkhcts, ότι δλδ στο χρώμα που το διάλεξες,δε θα ξεχωρίζει ιδιαίτερα η αεροτομή σου!Κάπου μέσα στο site υπάρχει μια φωτό που δείχνει τη αεροτομή ακριβώς στο χρώμα που τη διάλεξα εγώ! Για τη μάσκα τώρα,είναι οριτζιναλ Type R και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο όμορφη και spor από την απλή κλασική του civic. Τα αυτοκόλητα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Είτε θα σου αρέσουν, είτε όχι...(τι είπα τώρα ε?).Θέλω να πω ότι είναι απλά 2 αυτοκόλητα ένα δεξιά κι ένα αριστερά του αυτοκινήτου....πάντως από το να έμενε κενή εκείνη η επιφάνεια μάλον είναι καλύτερα που τα τοποθέτησαν....! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Προσυπογράφω κ εγώ με τα παιδιά παραπάνω. Κ εγώ έτσι αγόρασα το Type s σε κόκκινο χρώμα. Το πακέτο δίνει ένα ωραίο "τόνο" στο αμάξι, η μάσκα μπροστά με το λογότυπο κ το κόκκινο Η, η αεροτομή πίσω που είναι πολύ καλή δουλειά κ βαμμένη, όπως κ ο λεβιές των ταχυτήτων που έχει μάλιστα 85 ευρώ αν πας να τον αγοράσεις...
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το άμεσο feedback και τις photos! Θα πω λοιπόν να τοποθετήσουν όλο το πακέτο
Με κάνετε να αισθάνομαι περισσότερες τύψεις που θα λείπω από την συνάντηση της Κυριακής... Have fun πάντως. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Εγώ προσωπικά Gerar που το έχω το αμάξι και σε μαύρο βρίσκω όλο το πακέτο όμορφο.
όχι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτά που βάζει η αντιπροσωπία αλλά σίγουρα είναι πιο ωραίο με αυτά παρά χωρίς αυτά! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
την δίνουν ακόμα σε προσφορά ή τη σταμάτησαν ? γνωρίζει κανείς ? |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Θα ήθελα στο συγκεκριμένο thread να γράφουμε τις προσφορές που ενδεχομένως προχωρούν τόσο η επίσημη αντιπροσωπεία, όσο και επιμέρους αντιπρόσωποί προκειμένου να ενημερώνονται τα μέλη για τις ισχύουσες προσφορές ανά την Ελλάδα.
|
|
|
|