Civinfo

11.jpg
This thread is about: Local dealer offers in Greece, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το πακέτο προσφοράς που είχαν στο Type-S τον Φεβρουάριο. Το αμάξι το παρήγγειλα μέσα στον Φεβρουάριο αλλά δεν ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 27th March 2008, 23:49   #1 (permalink)
Valve Cap

Gerar's Avatar

iTrader: (0)
Local dealer offers in Greece

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το πακέτο προσφοράς που είχαν στο Type-S τον Φεβρουάριο. Το αμάξι το παρήγγειλα μέσα στον Φεβρουάριο αλλά δεν μου έχουν ακόμα τοποθετήσει τα αξεσουάρ (θα γίνει σε μια εβδομάδα η τοποθέτηση λόγω κάποιας γενικότερης καθυστέρησης που έχουν με ανταλλακτικά όπως είπαν).
Όπως διάβασα, η αεροτομή που βάζουν είναι ελληνικής κατασκευής. Έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα/προχειροδουλειές σχετικά με την ίδια την αεροτομή ή την τοποθέτησή της; Αξίζει να την βάλω; Πιστεύω θα είναι καλύτερο από το τίποτα, καθώς δεν παίζουν και λεφτά για να βάλω την original του R.
Επίσης, η μάσκα που δίνουν είναι όντως του R ή πάλι καμιά πατεντιά; Ελπίζω με την αλλαγή της μάσκας η απόσταση από το έδαφος μπροστά να μην μειωθεί καθώς είναι ήδη μικρή για τους ελληνικούς δρόμους. Πάντως, ο λεβιές που δίνουν στο πακέτο, μ'αρέσει πολύ περισσότερο από τον προηγούμενο.

P.S. Μετράνε τα πλαϊνά αυτοκόλλητα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Gerar is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 00:55   #2 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

mkhcts's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gerar View Post
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για το πακέτο προσφοράς που είχαν στο Type-S τον Φεβρουάριο. Το αμάξι το παρήγγειλα μέσα στον Φεβρουάριο αλλά δεν μου έχουν ακόμα τοποθετήσει τα αξεσουάρ (θα γίνει σε μια εβδομάδα η τοποθέτηση λόγω κάποιας γενικότερης καθυστέρησης που έχουν με ανταλλακτικά όπως είπαν).
Όπως διάβασα, η αεροτομή που βάζουν είναι ελληνικής κατασκευής. Έχουν αναφερθεί τίποτα προβλήματα/προχειροδουλειές σχετικά με την ίδια την αεροτομή ή την τοποθέτησή της; Αξίζει να την βάλω; Πιστεύω θα είναι καλύτερο από το τίποτα, καθώς δεν παίζουν και λεφτά για να βάλω την original του R.
Επίσης, η μάσκα που δίνουν είναι όντως του R ή πάλι καμιά πατεντιά; Ελπίζω με την αλλαγή της μάσκας η απόσταση από το έδαφος μπροστά να μην μειωθεί καθώς είναι ήδη μικρή για τους ελληνικούς δρόμους. Πάντως, ο λεβιές που δίνουν στο πακέτο, μ'αρέσει πολύ περισσότερο από τον προηγούμενο.

P.S. Μετράνε τα πλαϊνά αυτοκόλλητα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Φιλε Gerar εγω παρελαβα το δικο μου με το πακετο "look type r" τον Ιανουαριο. Καταρχην η αεροτομη παρολο οτι λεγεται "Ελληνικη" δεν εχει καποια ατελεια ουτε σου δινει την εντυπωση προχειροδουλειας. Υπαρχει ομως ενα αλλα, το χρωμα που εχεις διαλεξει (deep bronze pearl) οπως και το δικο μου, ειναι σκουρο με αποτελεσμα να μην δειχνει τοσο η αεροτομη. Προσωπικα εγω αν την εβλεπα πριν δεν θα την εβαζα. Η μασκα ειναι οντως γνησια του TYPE R. Δεν εχει ομως καμια σχεση με την αποσταση του αυτοκινητου απο το εδαφος.Δεν θα σου αλλαξουν προφυλακτιρα.Το κομματι που θα αλλαξουν ειναι μεταξυ των φαναριων.Οσο για τα αυτοκολλητα θα εννοεις στα πλαγια μπροστα απο τον πισω τροχο που γραφουν TYPE S μαλλον. Εντελως προσωπικα δεν ειναι και κατι αξιολογο.
Υ.Γ. αν θες μπορω να σου στειλω φωτογραφιες να δεις πως θα ειναι αφου εχουμε και το ιδιο χρωμα.
mkhcts is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 06:02   #3 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

Please use English tread titles.
FWH is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 06:58   #4 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

γεια σου GERAR
πήρα ακριβώς το Type S από τη προσφορά του φεβρουραρίου σε Vivid Blue.
Η αεροτομή στο χρώμα που διάλεξα εμένα προσωπικα που άρεσε πάρα πολύ,γιατί ξεχωρίζει και δίνει στο αμάξι το "κάτι τις"....
Αίσθηση προχειροδουλειάς δεν αφήνει,και με τη χόντα που επικοινώνησα προσωπικά εγώ γι'αυτό το θέμα μου είπαν ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα...το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που σου είπε κι ο mkhcts, ότι δλδ στο χρώμα που το διάλεξες,δε θα ξεχωρίζει ιδιαίτερα η αεροτομή σου!Κάπου μέσα στο site υπάρχει μια φωτό που δείχνει τη αεροτομή ακριβώς στο χρώμα που τη διάλεξα εγώ!
Για τη μάσκα τώρα,είναι οριτζιναλ Type R και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο όμορφη και spor από την απλή κλασική του civic.
Τα αυτοκόλητα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Είτε θα σου αρέσουν, είτε όχι...(τι είπα τώρα ε?).Θέλω να πω ότι είναι απλά 2 αυτοκόλητα ένα δεξιά κι ένα αριστερά του αυτοκινήτου....πάντως από το να έμενε κενή εκείνη η επιφάνεια μάλον είναι καλύτερα που τα τοποθέτησαν....!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 07:09   #5 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

και για να μην ψάχνεις εσύ έψαξα εγώ....

Experimental Greek forum
Old 28th March 2008, 07:36   #6 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Προσυπογράφω κ εγώ με τα παιδιά παραπάνω. Κ εγώ έτσι αγόρασα το Type s σε κόκκινο χρώμα. Το πακέτο δίνει ένα ωραίο "τόνο" στο αμάξι, η μάσκα μπροστά με το λογότυπο κ το κόκκινο Η, η αεροτομή πίσω που είναι πολύ καλή δουλειά κ βαμμένη, όπως κ ο λεβιές των ταχυτήτων που έχει μάλιστα 85 ευρώ αν πας να τον αγοράσεις...
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 08:39   #7 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

mkhcts's Avatar

Αυτα απαρτιζουν το πακετο
Attached Images
File Type: jpg DSC03893.JPG (145.4 KB, 114 views)
File Type: jpg DSC03892.JPG (159.8 KB, 112 views)
File Type: jpg DSC03890.JPG (145.6 KB, 104 views)
Old 28th March 2008, 08:45   #8 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by mkhcts View Post
Αυτα απαρτιζουν το πακετο
Ξεχνάς κ τον μαύρο λεβιέ ταχυτήτων...
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 09:03   #9 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

mkhcts's Avatar

Αναφερομαι στις εξωτερικες αλλαγες του αυτοκινητου. Εχεις δικιο. Ειναικαι το λεβιεδακι το οποιο δεν το εχω σε φωτογραφια
Old 28th March 2008, 10:26   #10 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

παιδιά γράφουμε πάντα στα αγγλικά τον τίτλο του θέματος!
skam is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2008, 12:11   #11 (permalink)
Valve Cap

Gerar's Avatar

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το άμεσο feedback και τις photos! Θα πω λοιπόν να τοποθετήσουν όλο το πακέτο Soz για το τίτλο του thread. Θα το προσέξω την επόμενη.
Με κάνετε να αισθάνομαι περισσότερες τύψεις που θα λείπω από την συνάντηση της Κυριακής... Have fun πάντως.
Gerar is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 07:43   #12 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Εγώ προσωπικά Gerar που το έχω το αμάξι και σε μαύρο βρίσκω όλο το πακέτο όμορφο.
όχι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτά που βάζει η αντιπροσωπία αλλά σίγουρα είναι πιο ωραίο με αυτά παρά χωρίς αυτά! Όσον αφορά την αεροτομή σε εμένα δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα απλά να προσέχεις την πρώτη μέρα που θα στην κολήσουν να μήν τρέχεις και ακόμα καλύτερα να μην το κινείς πολύ έτσι ωστε να στεγνώσει η κόλα. Η σίτα μπροστά είναι άπαιχτη καθώς και το κόκκινο σήμα. Μ αρέσουν και τα αυτοκόλλητα αλλά και ο λεβιές. Βέβαια όλα αυτά είναι θέμα γούστου. Σίγουρα όμως δίνουν μια πιο spor χροιά στο αμάξι.
gapos is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 08:19   #13 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by gapos View Post
Εγώ προσωπικά Gerar που το έχω το αμάξι και σε μαύρο βρίσκω όλο το πακέτο όμορφο.
όχι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτά που βάζει η αντιπροσωπία αλλά σίγουρα είναι πιο ωραίο με αυτά παρά χωρίς αυτά! Όσον αφορά την αεροτομή σε εμένα δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα απλά να προσέχεις την πρώτη μέρα που θα στην κολήσουν να μήν τρέχεις και ακόμα καλύτερα να μην το κινείς πολύ έτσι ωστε να στεγνώσει η κόλα. Η σίτα μπροστά είναι άπαιχτη καθώς και το κόκκινο σήμα. Μ αρέσουν και τα αυτοκόλλητα αλλά και ο λεβιές. Βέβαια όλα αυτά είναι θέμα γούστου. Σίγουρα όμως δίνουν μια πιο spor χροιά στο αμάξι.
Κι εγώ αυτήν την "εκδοχή" έχω και θα συμφωνήσω πως το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ ωραίο και σπορ. Ιδίως η μπροστινή μάσκα με το λογότυπο σε κόκκινο, είναι πιο εντυπωσιακή από την απλή γυάλινη.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 2nd April 2008, 15:36   #14 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by gapos View Post
χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα σιβίκ εδώ μέσα, αλλά κατά τη ταπεινή μου άποψη η μάσκα type R είναι πολλά επίπεδα ανώτερη από εκείνη τη "γυάλινη" που είχαν στην αρχή, την οποία και δε συμπάθησα από τη πρώτη μέρα που είδα....γι'αυτό και με το που άκουσα τη προσφορά του φεβρουαρίου για δώρο μάσκα Type R έτρεξα για παραγγελία...!

την δίνουν ακόμα σε προσφορά ή τη σταμάτησαν ? γνωρίζει κανείς ?
Old 5th April 2008, 15:54   #15 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Θα ήθελα στο συγκεκριμένο thread να γράφουμε τις προσφορές που ενδεχομένως προχωρούν τόσο η επίσημη αντιπροσωπεία, όσο και επιμέρους αντιπρόσωποί προκειμένου να ενημερώνονται τα μέλη για τις ισχύουσες προσφορές ανά την Ελλάδα.
Old 11th April 2008, 09:58   #16 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Νέα διαφήμιση για το type-s. Από 22600...
Old 11th April 2008, 16:46   #17 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

HONDA - Honda: 1η δόση μετά από 12 μήνες

Ώπα...και νέο χρηματοδοτικό ο Σ....
Old 11th April 2008, 16:51   #18 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat