![]() |
|
||
| This thread is about: Tyres for greek weather conditions, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Eιναι υπερβολικο,αλλα παιζει ρολο και το βαρος του civic. Γενικα παιζει ρολο το βαρος,και το βλεπεις και σε αλλα αμαξια που δεν εχουν αλογα αλλα ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Eιναι υπερβολικο,αλλα παιζει ρολο και το βαρος του civic.
Γενικα παιζει ρολο το βαρος,και το βλεπεις και σε αλλα αμαξια που δεν εχουν αλογα αλλα βαζουν απο μαμα μεγαλα ζαντολαστιχα.Εκτος απο ευκολος-γρηγορος τροπος να κανεις ενα αμαξι ποιο σταθερο στο δρομο και να παταει καλυτερα,παιζει ρολο το βαρος πχ-Μια (Μερσεντα)με 160 αλογα και 1600 κυλα,για φαντασου να φοραει 16αρια,και μικρο λαστιχο!!!.....Ποσο ευκολο θα ηταν σε ενα τοσο βαρυ αμαξι να φυγει ευκολα απο την πορια του η να πεταξει (ποπο)η μουτρα με μια αποτομη κινηση στο τιμονι. Ασε που γλιτωνεις απο ψαξιμο (στησιμο-αναρτηση-σχεδιαση-κατανομη βαρους-επιλογη πισω αναρτηση).......οποτε ειναι πανακια λυση που την κανουν σχεδον ολοι τωρα,και ακουγεται μετα να λενε:Παταει καλα κατω,δυσκολα φευγει απο τον δρομο κτλ. |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Θάνο καλά τα λες!"225:η εύκολη λύση" και γεμίζει το μάτι και δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με κάτι μικρότερο και από όλα!! Και βέβαια όταν αναφέρεις οτι δεν σου κάθεται καλά το ένα ή το άλλο η απάντηση από τους εκάστοτε αντιπροσώπους : "η Honda το μελέτησε το πράγμα!,κατί ξέρουν που το έβγαλαν έτσι..."
Και μετά λένε γιατί αρχίζεις και σκαλίζεις το αμάξι, γιατί το πειράζεις κτλ |
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
|
Μάκη τα σέμι τα φοράω εδώ και 14000χλμ κ ελπίζω να με βγάλουν μέχρι τη συνάντηση. Μετά θα τα αλλάξω κ θα βάλω τα μανίσια ακόμα κ αν έχουν ψωμί γιατί χειμωνιάζει κ θα τα βρώ σκούρα.. Γενικά πάντως πολύ ευχαριστημένος!!
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Αγορασα σημερα το περιοδικο auto bild. Εχει ενα τεστ ελαστικων. Τεσταρουν την εργοστασιακη διασταση της Μερσεντες 225-45-17 με την μεγαλυτερη 225-40-18. Τα ελαστικα που τεσταρουν ειναι Pirelli P Zero , bridgestone potenza RE 050 A , GoodYear F1 Asymetric , Continental sportcontact 3 , Hankook Ventuw V12 Evo , Vredestein Ultrac Sessanta. Με τη σειρα που τα εγραψα ειναι και το καλυτερο. Το Πιρελι εβγαλαν καλυτερο.
|
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Γεια χαρά παιδιά! Είμαι νέο μέλος του forum και γενικά του site, και κάτοχος ενός μαύρου honda civic 1.8 S 5θ. Πόλυ καλή δουλειά όντως και ελπίζω να λύσουμε διαφορα "bugs" που υπάρχουν ή ίσως εμφανιστουν στο μελλον!
Είμαι στα 38.000 χλμ και τα λάστιχα που φοράω απο μαμά (michellen pilot s 225/45/17) έχουν φτάσει σχεδόν στα τελειώματα τους...Έχω ψάξει αρκετά για ελαστικά και είχα στο μυαλό μου τα goodyear assymetric αλλα έμαθα κάτι για κάποια άλλα ελαστικά που με έκανε να αναθεωρήσω ίσως την άποψη μου...λοιπόν τα ελαστικά είναι τα GT RADIAL CHAMPIRO HPX και απόσο γνωρίζω είναι τα μόνα που έχουν γόμμωση με προσθήκη σιλικόνης, ήτοι πολύ καλύτερο κράτημα, και ενισχυμένα πλαινά. Μερικές πληροφορίες όσον αφορά το ελαστικο υπάρχουν εδώ: GT Radial Champiro HPX Αναμένω τα σχόλια σας! |
|
|
|
|
|
#89 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Δεν ξέρω καθόλου αν τηρεί αυτά που λέει δυστυχώς...αν ήξερα θα ετρεχά με τα χίλια μιας και η τιμή και για τα 4 μαζί με τοποθέτηση είναι 550-570€...! Πάντως το σήμα της GT RADIAL νομίζω πως το έχω δει σε αυτοκινητα σε αγώνες...τι να πω! Περιμένω πάντως νέα και απο τον λαστιχά σου!Thanks!
Υ.Γ.: Όσον αφορά την σιλικόνη το μόνο που ξέρω ειναι αυτό που έγραψα παραπάνω, για το κράτημα... |
|
|
|
|
|
#91 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Δες εδω
???????????? ??? ??????? Goodyear EAGLE F1 Asymmetric - elastika-online.gr ???????????? ??? ??????? GT Radial CHAMPIRO HPX - elastika-online.gr ???????????? ??? ??????? Michelin PILOT SPORT PS2 - elastika-online.gr ???????????? ??? ??????? Continental SportContact 3 - elastika-online.gr Και εγω για τα Assymetric ημουνα (ενταξει ειναι νωρις, ειμαι ακομα στα μισα της ζωης των εργοστασιακων) αλλα μου βαζεις ιδεες τωρα... |
|
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Από εκεί τα βρήκα και εγώ και μετά μου τα πρότεινε ένας λαστιχάς όταν πήγα να τον ρωτήσω για τα Yokohama Advance! Οι τιμές που έχεις εκεί είναι χωρις τοποθετηση, θα μάθω πόσο παει μια τοποθέτηση για ελαστικα για να δω σύνολο (παρεπιμπτώντως μέσα στο site σε ορισμένα λάστιχα υπάρχουν και σταθμοί τοποθέτησης που χρεώνουν διαφορετικές τιμές για τοποθέτηση)! Η τιμή που έχω πάρει πάντως είναι 550-570€.
|
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Παιδιά ψάξτε λίγο πληροφορίες για τα λάστιχα.
Σε κανένα 20μερο πάω για λάστιχα, Potenza 050, ίσως λίγο σκληρά αλλά τον λαστιχά που μου τα πρότεινε τον εμπιστεύομαι, Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ακόμα και για potenza θα μου βρει ευρωπαικό όπωσδήποτε!Τα κινέζικα potenza είναι για πέταμα, οι ενισχύσεις τους συγκριτικά με τα ισπανίας ή και πολωνίας είναιι χαώδης,όπως είναι βέβαια και η τιμή τους εφόσον μιλάμε για το ίδιο λάστιχο. Ένα λάστιχο με λίγη ενίσχυση, θα παραμορφώνεται εύκολα, άρα ουτέ τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά θα διατηρεί άρα χάνεις κράτημα και ταυτόχρονα, η παραμόρφωση προκαλεί έντονα φαινόμενα αύξησης της θερμοκρασίας, πράγμα που τελικά θα φθείρει το λάστιχο λόγω υπερθέρμανσης αλλά και θα το "ξεράνει" πολύ πιο σύντομα. Μην πάμε βέβαια και στο άλλο άκρο της σκληρότητας από τα michelin. Γνώμη μου να επιμείνετε πολύ στην χώρα κατασκευής και στην ημερομηνία. |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Καλά, εννοείται πως θα πρέπει να είναι ευρωπαικής κατασκευής και πρέπει να τσεκάρουμε και την ημερομηνία κατασκευής! Μιας και μιλήσαμε για χώρα κατασκευής, λέτε να παίζει και japan στο παιχνίδι? Αν ναι, τι λετε αξιζει?
Το gt radial έχει ενισχυμένα πλαϊνα (ο λαστιχάς απερριψε τα yokohama που τον ρώτησα λόγω μαλακων πλαινών)..Εν τω μεταξύ, επειδή το συγκεκριμένο λάστιχο είναι καινούριο, δεν υπάρχουν ακόμα νεα και συγκριτικά, παρά μόνο ο λόγος του λαστιχά... Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Μπάμπη (αν κατάλαβα καλά) για κάτι που δεν ξέρεις η χαμηλή τιμή του είναι δέλεαρ, αλλά και πάλι αν σου βγει φόλα θα το φας στα μούτρα για 1-2χρόνια.
Και michelin, χωρίς να έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία, έχουν πολύ μαλακό πλαινό. Για πχ τα potenza, πάντως μιλάμε για διαφορές που βγάζουν μάτι μεταξύ κιναζικών-ευρωπαικών, συγκεκριμένα σε θέμα βάρους αισθητότατη η διαφορά!!!αλλα κανένα 100αρι φθηνότερα. |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Όντως τα michellen έχουν μαλακά πλαινά, αλλά απόσο ξέρω τα καινούρια (πιλοτ 2) και όχι αυτα που είχε μαμά το 2006...Για τα potenza έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια αλλά κατι που με προβληματίζει έιναι πως είναι σκληρά σαν ελαστικά και θα χρειάζονται πολύ ζέσταμα...
Anyway και κάτι άλλο αν έχεις κάποιο σχόλιο: Υπάρχει δυνατότητα να πέσω απο 225 σε 215? Θα αλλάξει κάτι προς το χειρότερο? Quote:
|
|
|
|
|