![]() |
|
||
| This thread is about: Tyres for greek weather conditions, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by b@b!s Ρε για μας το κάνουμε για να ψαχνόμαστε πιο πολύ με το αυτοκίνητο και να μαθαίνουμε!!! Εχει δικιο ο φιλος μας. ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#142 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα φόρεσα τα Turanza (σειρά ER300). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ πολύ θετικές, αλλά για περισσότερα επιφυλάσσομαι γιατί προς το παρόν δεν τα έχω πιέσει καθόλου ένεκα "στρωσίματος".
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Ετρεξα μια άλφα ενός φίλου με κοντινένταλ σπορτ κοντακτ 3 και τα βρήκα εξαιρετικά, νομίζω πως προς τα εκεί θα πάω μόλις έρθει η ώρα. Ακομα έχω 9000χλμ και δεν νομίζω οτι δεν θα αλλάξω τα μαμίσια πριν τα 25000.
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Εγω παλι απο δυο φιλους που τα φορανε μου εχουν πει τα χειροτερα φιλε μου. Και ειναι γρηγοροι αρκετα. Γλιστρανε στις στροφες .
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Στο τούρμπο που είχα βάλει πριν χρόνια τα yokohama 520 ή 530 δεν θυμάμαι, ήταν πολύ καλά για ένα χρόνο...μετά η φθορά έγινε έντονη και αντικαταστάθηκαν από τα φοβερά για μένα pilot exalto 1 (τα 2 είναι μέτρια).
|
|
|
|
|
|
#151 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Εγώ στα 400 χλμ περίπου, γιατί ήταν χάλια κ θεόστραβα ! Μετά χιαστή στα 600 χλμ κ 4-5 ευθυγραμμίσεις μέχρι να γίνει οκ !
|
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Έχω κάνει κοντά στα 30000χλμ και τώρα θα κάνω την πρώτη εναλλαγή. Στο βουλκανιζατέρ που θα πάω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή να ζητήσω?
|
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Type-R R-00799
Triangular Exhaust
|
Εγω τα εκανα στα 13.000χηλ. και θα τα ξανα κανω στα 26.000. Καλα ειναι να τα αλαζουμε καθε 10.000 με 15.000χηλ. για πιο μακρη χρηση.
|
|
|
|
|
|
#155 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ήταν καλά μέχρι τα 15000 μετά άρχισαν προβλήματα να γλιστράνε μετά από λίγα (σχετικά) γρήγορα χλμ. |
|
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
www.auto24.gr/html/ent/096/ent.34096.asp ενα καλο αρθρο για τα ελαστικα
|
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
'+name+'
Για δείτε αυτό. Το διαστημόπλοιο σε ντίζελ 2.2 ήταν απο τα οκτώ επικρατέστερα για αυτοκίνητο του 2007. και στο τεστ με την αποφυγή του ταράνδου είχε μάλλον την καλύτερη συμπεριφορά. |
|
|
|
|
|
#158 (permalink) | |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Quote:
και χωρις το VSA!!! Honda Civic 2.2 i-CDTI Ελαστικά: Michelin Pilot Primacy 225/45/17 Στα 67 χλμ./ώρα κανένα πρόβλημα. Στα 70 χλμ./ώρα (χωρίς χρήση ESP) το hatchback της Honda «βουτάει», αλλά το τιμόνι αποκρίνεται ακόμα καλύτερα. Το όριο του αυτοκινήτου βρίσκεται εντυπωσιακά υψηλά: ακόμα και στα 79 χλμ./ώρα, παρότι η πρόσφυση έχει οριακά χαθεί, η πορεία του οχήματος παραμένει σταθερή, χωρίς τάσεις υπερστροφής ή υποστροφής. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! |
|
|
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
όσοι διαβάζετε το 4τφόρουμ θα θυμάστε τις...επικές μάχες μου με τους γερμανόφιλους τότε αλλά και με τους συντελεστές του περιοδικού τους οποίους ουσιαστικά είχα κατηγορήσει για μεροληψία υπέρ συγκεκριμένων μοντέλων με βάση τηνμ διαφήμιση στο περιοδικό. Ενδεικτικά σας θυμίζω ότι ο Σ.Χ. θεωρούσε το Skoda Roomster και το s-max καλύτερη επιλογή βαθμολογώντας με 0 ( !!! ) βαθμούς το σιβικ. Τ αίδια κάνανε και στο ελληνικο coty για να τονόσουν τις πωλήσεις του leon...τα θυμήθηκα και τσατίστηκα πάλι
|
|
|
|
|
|
#160 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Παίδες έγιναν οι πρώτες βόλτες σε γνωστή διαδρομή με τα νέα λάστιχα και η εντύπωση που αποκόμισα είναι οτι το αμάξι, όσων αφορά τα ελαστικά, κρατάει καλύτερα τώρα, παρότι τα michelin είναι γενικά πιο μαλακά λάστιχα
Και να αναφέρω βέβαια οτι τα λάστιχα είναι υπερπληρωμένα καμιά 34bar ένεκα φορμαρίσματος, εντούτοις στάθηκάν στην πίεση που δέχτηκαν παραπάνω από ικανοποιητικά. VSA πολύ πιο σπάνια, ABS τι είναι αυτό κτλ. Περισσότερες εντυπώσεις εν τω καιρώ.Αυτά |
|
|
|