![]() |
|
||
| This thread is about: Random chat, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by botsp Διακοπές τέλος. Τουλαχιστον για μένα. Τώρα τα κεφάλια μέσα και ξανά στη γαλέρα. Πέτρο, καλως όρισες! Δεν ρωτάω πως τα πέρασες, ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#261 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Δεν ρωτάω πως τα πέρασες, εκτός απροόπτου οι διακοπές συνεπάγονται ξεκούραση και διασκέδαση. Επέστρεψα κι εγώ από Πιερία χθες το βράδυ και αύριο αναχωρώ για Χαλκιδική εώς και την Κυριακή. |
|
|
|
|
|
|
#263 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Eγώ έχω τα BOSE Acoustimass 10 και τα έχω συνδιάσει με τον Υamaha RX-V657. Αποδίδουν τέλεια. Μονο που οταν αγόρασα το πακέτο οι Α/V ενισχυτές με HDMI ήταν αρκετά αλμυροί... Κοίτα για yamaha και onkyo βγάζουν δυνατά '' κομμάτια''
|
|
|
|
|
|
#266 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Τους Οnkyo τους "σπρώχνει" ο εδώ αντιπρόσωπος. Προσανατολίζομαι σε DENON (είναι και made in japan) ή Yamaha. Μίλησα και με κάποιον που είχε τα Αcoustimass 10 με Pioneer ΑΧ3 και έλεγε ότι είναι πολύ δυνατός συνδυασμός. Αλλά ο ΑΧ3 έχει σταματήσει να παράγεται και δεν ξέρω τι παίζει με τις νέες σειρές της Pioneer.
|
|
|
|
|
|
#269 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Σημερα ειναι maikeru!!!.....καλα θυμασε!!! 12.30 θα γινει το σκηνικο!!!
Ευα 3 εβδομαδες και περασανε σαν νερακι.....γαργαρο νερο!!!.......εσυ παλι διακοπες πας (ααααααααααχχχχχ!!!!)Παρε μας και εμας!!!!!! |
|
|
|
|
|
#271 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
ανεβηκα ταρατσα στις 1 και πήρα τα @ρχιδι@ μου ουτε το κανονικο φεγγάρι δεν λειτουργούσε! αν το είδε κανεις και έχει φωτο ας κανει ποστ πλς γιατι το 2200 φευγα μαλλον θα εχει μεγγαλώσει η μυωπεία μου και δεν θα βλέπω καλα
|
|
|
|
|
|
#272 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Παιδια οσον αφορα το φαινομενο του ΑΡΗ δεν πρεπει να ειναι πραγματικο. Επισημη ανακοινωση του αστεροσκοπειου αναφερει το γεγονος ως ψευδες. διαβαστε και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
AstroVox :: ?????????? ?.???????? - ????????????? email ??? ??????? ???????? ??? ??? ??????? ??? |
|
|
|
|
|
#273 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
εάν ο Άρης ερχόταν ποτέ τόσο κοντά στη Γη ώστε να φαίνεται στο μέγεθος της Σελήνης θα άλλαζε την τροχιά της Γης και θα προκαλούσε ισχυρότατες παλλιροϊκές δυνάμεις. Οι τροχιές των δύο πλανητών είναι αρκετά μακριά η μία από την άλλη. Στην πραγματικότητα αυτό το μήνα ο Άρης βρίσκεται ίσως στην πιο μεγάλη απόσταση από τη Γη, περίπου 385 εκατομμύρια χιλιόμετρα, στην άλλη πλευρά του Ηλιακού μας Συστήματος.
Πάντως αν θέλει κάποιος να απολαύσει κάτι πραγματικά όμορφο και σίγουρα αστρονομικό ας ξυπνήσει το πρωί της 27ης Αυγούστου πριν την αυγή και ας κοιτάξει προς την ανατολή. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα αποζημιώσουν τον παρατηρητή καθώς θα βρίσκονται σε πολύ κοντινή φαινόμενη απόσταση, λιγότερο από μισή μοίρα. Το σκηνικό συμπληρώνει το φόντο της "ροδοδάκτυλης" αυγής. ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα κιάλια θεωρούνται απαραίτητα, καθώς ο Κρόνος μπορεί με το γυμνό μάτι να μην είναι για αρκετή ώρα ορατός, λόγω του λυκαυγούς.AstroVox :: ?????????? ?.???????? - ????????????? email - ???? 27 ????????? |
|
|
|
|
|
#275 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Οπα γιατι και εμενα email μου το δωσανε για σημερα οτι θα γινει!!!
Εσυ ποτε ανεβικες εχτες?......αμα ειναι ψευδες παιδες δεν φταιω εγω(σχεδιαστης ειμαι)οχι στο Αστεροσκοπειο!!! |
|
|
|
|
|
#276 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Ευα Μακαρι να μπωρουσα!!!!!....απο την στιγμη που ηρθα 2 παντρευονται και περνουν αδειες και μενουν οι λευθεροι να φανε το τρεξιμο!!!
Οι διακοπες οι ατιμες δεν εχουν οριο........οταν τις βαριεσαι θελεις παλι κιαλλο!!! |
|
|
|
|
|
#277 (permalink) |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
|
Να και για τους οπαδούς του fast & furious έρχεται το 4....
Fast and Furious 4 Trailer Must Watch: Adrenaline-Fueled Fast and Furious Trailer! FirstShowing.net |
|
|
|
|
|
#279 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Οπως ηταν το 1 θα ειναι!!!!!!!!!.....ωραια!!!! αντε να βγει!!!
παιζει και ο Vin ειδα και ενα sti....Παλι βουτανε νταλικες...παλι απτην αρχη!!! |
|
|
|
|
|
#280 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
ο ίδιος ενισχυτής συνδυάζεται με dali blue series 6006 σε μένα και το κεντρικό της ίδια σειράς, ένα subwoofer της yamaha και B&W για surround.
|
|
|
|