Civinfo

15.jpg
This thread is about: Random chat, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by Evanthe Xmitsos, σκέφτομαι κι εγώ να οργανώσω γυμναστήριο στο νέο μου σπίτι, ξεκινώντας μ'ένα διάδρομο. Επίσης, είναι μία από τις προτεραιότητές μου ...

Help Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 13th April 2008, 18:21   #21 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post

Xmitsos, σκέφτομαι κι εγώ να οργανώσω γυμναστήριο στο νέο μου σπίτι, ξεκινώντας μ'ένα διάδρομο. Επίσης, είναι μία από τις προτεραιότητές μου να γραφτώ σε κάποιο γυμναστήριο της καινούριας μου γειτονιάς. (Τελικά είμαι πολύ καλό κορίτσι. Φτου μου!)
πίστεψέ με αξίζει να οργανώσεις το σπίτι σου κατάλληλα...κατά τη γνώμη μου φυσικά...!
κάνεις και ένα πρόγραμμα πότε θα "πηγαίνεις γυμναστήριο" και προσπαθείς να το τηρείς...έτσι αποφεύγεις και τους κάγκουρες με τα "ποντίκια" που κοιτάζονται συνεχώς στον καθρέφτη και κοιτάνε πως θα μιλήσουν σε καμιά γκόμενα και να δείξουν τους μυς τους,αντί να γυμναστούν ήσυχα κι αθόρυβα όπως αρμόζει δλδ!!!

εγώ το "σπιτικό μου γυμναστήριο" δε το αλλάζω με κανένα γυμναστήριο!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2008, 10:03   #22 (permalink)
Supporter
Wheelnut

vargas's Avatar

cart event

Σοβαρα τωρα ρε παιδια τι θα λεγατε για ενα event με καρτ αυτο το σ/κ , αν δεν γινεται θα μπορουσαμε να το οργανωσουμε για μετα το πασχα.....what do you think about it????
vargas is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2008, 10:15   #23 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by vargas View Post
Σοβαρα τωρα ρε παιδια τι θα λεγατε για ενα event με καρτ αυτο το σ/κ , αν δεν γινεται θα μπορουσαμε να το οργανωσουμε για μετα το πασχα.....what do you think about it????
Πολύ ωραία ιδέα. Υποθέτω όμως πως αναφέρεσαι για kart στην Αθήνα (?).
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2008, 11:22   #24 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Quote:
Originally Posted by vargas View Post
υπάρχει περίπτωση να το κανουμε μαζί με τους redliners και κάποια παιδιά από nissan κλαμπ. Θα σας ενημερώσω σχετικά για το αν και πότε
skam is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2008, 11:31   #25 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

ανοιξα topic για Αθηναικο kart day
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 7th May 2008, 07:44   #26 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Καλημέρα σε όλους (αν και ο καιρός δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο). Έτσι λοιπόν, πρωί-πρωί (γύρω στις 7.15) διαπληκτίστηκα με ταξιτζή, ο οποίος εξοργίστηκε γιατί δεν πήγαινα το αμάξι στην άκρη του χωραφόδρομου (στις βατσινιές και τα γαϊδουράγκαθα) για να περάσει. Στη συνέχεια δοκίμασα τις δυνατότητες του civic ως βάρκα στην εθνική οδό Θεσ/κης-Αθήνας κι έκανα 'κουπί' για 1 ώρα και 20 λεπτά για μία απόσταση 80 χλμ.
Old 7th May 2008, 09:48   #27 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Quote:
Καλημέρα σε όλους (αν και ο καιρός δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο). Έτσι λοιπόν, πρωί-πρωί (γύρω στις 7.15) διαπληκτίστηκα με ταξιτζή, ο οποίος εξοργίστηκε γιατί δεν πήγαινα το αμάξι στην άκρη του χωραφόδρομου (στις βατσινιές και τα γαϊδουράγκαθα) για να περάσει. Στη συνέχεια δοκίμασα τις δυνατότητες του civic ως βάρκα στην εθνική οδό Θεσ/κης-Αθήνας κι έκανα 'κουπί' για 1 ώρα και 20 λεπτά για μία απόσταση 80 χλμ.
Εύα όταν βλέπεις ταρίφα στο δρόμο να τον γράφεις στα @@ σου.......επειδή ακούνε τα μπινελίκια της ζωής τους στον δρόμο οι περισσότεροι όταν δουν γυναίκα πάνε να βγάλουν το άχτι τους εκεί.
gapos is offline   Reply With Quote
Old 7th May 2008, 09:54   #28 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by gapos View Post
Εύα όταν βλέπεις ταρίφα στο δρόμο να τον γράφεις στα @@ σου.......επειδή ακούνε τα μπινελίκια της ζωής τους στον δρόμο οι περισσότεροι όταν δουν γυναίκα πάνε να βγάλουν το άχτι τους εκεί.
Κάπως έτσι έγινε. Ξέρεις, η κλασσική 'φιλολογία' του στυλ "δεν σου φτάνει ο δρόμος? κλπ."
Old 7th May 2008, 10:02   #29 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Παρόλο που είμαι μάλλον οξύθυμος οπότε ίσως τα γράφω για να τα εμπεδώσω ο ίδιος σου θέτω τον εξής προβληματισμό...
Αξίζει τον κόπο να φθαρείς ψυχικά για κάποιον άγνωστο που απλά βρέθηκε στον δρόμο σου και δεν θα ξαναδείς; Αξίζει να σου χαλάσει η διάθεση μια ολόκληρη μέρα που θα το σκέφτεσαι; Αξίζει να βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο οδηγώντας εν θερμώ με τις συνθήκες που πλέον όλοι βιώνουμε στους δρόμους;
Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τον θυμό σου την στιγμή εκείνη σίγουρα έχεις να κερδίσεις περισσότερα. Το θέμα είναι μόλις τα καταφέρεις να μου στείλεις με pm τον τρόπο. (Πέρα από πλάκα είναι εφικτό αλλά θέλει εξάσκηση και αυτοέλεγχο.)
Για τους ταρίφες έχω να πω τα ακόλουθα...παρόλο που μου είναι αντιπαθέστατοι ως κλάδος με βάση τα όσα βιώνω οδηγώντας στους δρόμους της Αθήνας μαζί τους, τους αναγνωρίζω ένα ελαφρυντικό: Μέσα στο χάος της πόλης αν οδηγήσουν νομότυπα απλά δεν θα δουλέψουν. Είναι τόσο ψυχοφθόρα η δουλειά που επέλεξαν στις σημερινές κυκλοφοριακές συνθήκες του λεκανοπεδίου που ομολογώ δημόσια ότι δεν θα την έκανα ακόμα και με τον διπλάσιο μισθό από αυτόν που αμείβομαι τώρα.
skam is offline   Reply With Quote
Old 7th May 2008, 10:10   #30 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Παρόλο που είμαι μάλλον οξύθυμος οπότε ίσως τα γράφω για να τα εμπεδώσω ο ίδιος σου θέτω τον εξής προβληματισμό...
Αξίζει τον κόπο να φθαρείς ψυχικά για κάποιον άγνωστο που απλά βρέθηκε στον δρόμο σου και δεν θα ξαναδείς; Αξίζει να σου χαλάσει η διάθεση μια ολόκληρη μέρα που θα το σκέφτεσαι; Αξίζει να βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο οδηγώντας εν θερμώ με τις συνθήκες που πλέον όλοι βιώνουμε στους δρόμους;
Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τον θυμό σου την στιγμή εκείνη σίγουρα έχεις να κερδίσεις περισσότερα. Το θέμα είναι μόλις τα καταφέρεις να μου στείλεις με pm τον τρόπο. (Πέρα από πλάκα είναι εφικτό αλλά θέλει εξάσκηση και αυτοέλεγχο.)
Για τους ταρίφες έχω να πω τα ακόλουθα...παρόλο που μου είναι αντιπαθέστατοι ως κλάδος με βάση τα όσα βιώνω οδηγώντας στους δρόμους της Αθήνας μαζί τους, τους αναγνωρίζω ένα ελαφρυντικό: Μέσα στο χάος της πόλης αν οδηγήσουν νομότυπα απλά δεν θα δουλέψουν. Είναι τόσο ψυχοφθόρα η δουλειά που επέλεξαν στις σημερινές κυκλοφοριακές συνθήκες του λεκανοπεδίου που ομολογώ δημόσια ότι δεν θα την έκανα ακόμα και με τον διπλάσιο μισθό από αυτόν που αμείβομαι τώρα.
Έχεις δίκιο, αλλά δύσκολο να το εφαρμόσεις, εάν δεν είσαι από τη φύση σου πιο 'χαλαρό' άτομο. Απαιτεί μια γενικότερη 'ανάλαφρη' στάση προς πολλά θέματα, που εγώ αδυνατώ να εφαρμόσω.

Είναι ενδιαφέρον, αλλά ο άντρας μου λέει 'όταν οδηγάς και σ'εκνευρίζουν, σκέψου ένα ουράνιο τόξο'. Το λέει στα αγγλικά βέβαια 'think of a rainbow', αλλά το ίδιο αποτέλεσμα έχει.
Old 13th May 2008, 09:28   #31 (permalink)
Triangular Exhaust

GKAR's Avatar

Πχ το καμάρι μου το έβαλα συνεργείο και άλλαξα προφυλακτήρες μπρός πίσω, συν κτλ, ενώ το είχα στα χέρια μου 80μέρες ή 2μήνες και 20 μέρες ή όπως αλλιώς θες!Και γιατί;επειδή δεν πρόλαβε να φρανάρει ο πίσω και με έσπρωξε και στον μπροστινό!
Πες μου τι κάνεις;!!Ισιώνεις τα πλαστικά και τη λαμαρίνα με το κεφάλι ή όχι;
Ευτυχώς όμως πρυτάνευσε η λογική και έληξε στην αποζημείωση το θέμα και όχι με μηνύσεις κτλ κτλ.΄
Δυστυχώς όμως δε είναι πάντα έτσι η ψυχολογία σου...
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 13:33   #32 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

με τις απεργίες και την έλλειψη βενζίνης τι ξέρουμε ?
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 16:19   #33 (permalink)
Triangular Exhaust

GKAR's Avatar

Για τα Γιάννενα που είμαι να σου πω οτι σε γενικές γραμμές έχει ξεμείνει η πόλη.
GKAR is offline   Reply With Quote
Old 13th May 2008, 16:37   #34 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by GKAR View Post
Για τα Γιάννενα που είμαι να σου πω οτι σε γενικές γραμμές έχει ξεμείνει η πόλη.

Εδω Δραμα παντως υπαρχει ακομα σε αρκετα
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2008, 06:10   #35 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Καλημέρα. Εγώ ξέμεινα από τη Δευτέρα (Θεσ/κη) και ήρθα στη δουλειά με τα ΚΤΕΛ σήμερα.
Old 14th May 2008, 07:36   #36 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Καλημέρα. Εγώ ξέμεινα από τη Δευτέρα (Θεσ/κη) και ήρθα στη δουλειά με τα ΚΤΕΛ σήμερα.
Μέχρι χθές βράδυ (13/05) 2 τουλάχιστον βενζινάδικα στη περιοχή μετά το Φοίνικα, προς αεροδρόμιο έιχαν βενζίνη. Αναφέρομαι στο κλασσικό της Jetoil (που δείχνουν πολλές φορές τα κανάλια) και σε ένα της ΕΚΟ (κανα χιλιόμετρο πρίν τη στροφή αεροδρομίου απο τη δεξιά μερια). Άκουσα οτι σε όλο το νομό διατίθενται περίπου 50 βυτιοφόρα για έκτακτες ανάγκες οπότε τα βενζινάδικα πιστέυω θα παίζουν ανα περιοχές. Πάντως αυτά που ανέφερα είναι τις περισσότερες φορές ενεργά.
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 14th May 2008, 07:39   #37 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by JOHNARAKARAS View Post
Μέχρι χθές βράδυ (13/05) 2 τουλάχιστον βενζινάδικα στη περιοχή μετά το Φοίνικα, προς αεροδρόμιο έιχαν βενζίνη. Αναφέρομαι στο κλασσικό της Jetoil (που δείχνουν πολλές φορές τα κανάλια) και σε ένα της ΕΚΟ (κανα χιλιόμετρο πρίν τη στροφή αεροδρομίου απο τη δεξιά μερια). Άκουσα οτι σε όλο το νομό διατίθενται περίπου 50 βυτιοφόρα για έκτακτες ανάγκες οπότε τα βενζινάδικα πιστέυω θα παίζουν ανα περιοχές. Πάντως αυτά που ανέφερα είναι τις περισσότερες φορές ενεργά.
Γιάννη καλημέρα. Μου είπε ο Στηβ πως κοίταξε σε όλα τα βενζινάδικα περιοχής Πυλαίας-Φοίνικα χθες και δεν βρήκε κανένα ανοικτό.

Άκουσα κι εγώ για 60 βυτία μόνο για Θεσ/κη, αλλά γνωρίζουμε πότε αναμένονται?

Από πού θα μπορούσα να μάθω για κάποιο διαθέσιμο στη Δ. Θεσ/κη?